Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holjy díky ta radu , při 37,8 jsem spolkla paralen radši, tak už se potim
@SidiS píše:
Taky bych zalehla s paralenem.Asi ještě dozvuky chřipkový epidemie.Abys u Dr v čekárně nechytla ještě něco navíc
No prave trosku si myslím ze jsem to chytla dnes na ty cukrovce, přece jen společná čekárna pro 3 doktory ![]()
@ozzian píše:
@Twixx mnam!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ti venkovni pichaj jak svina, navic maji ty bodlinky jedovaty, tak to i pak dost boli. Chytam je jen zkraje podzimu, kdyz se zacnou krmit, koukam jestli nemaji zraneni nebo tak. Jinak na ne nesaham. A nebo kdyz najdu mimino, tak kvuli vazeni. Zitra dam fotku miminka, to tu pres mobil jsem lina na fb hledat.
Jedovatý bodliny? To né…Já jsem ježky jako malá tahala normálně v ruce, aj jsem si domu přitáhla blechu… ![]()
@Ivčule34 nene do práce nejdu jsem na osetrovacce od včera, akorát tu možná shnijeme jestli budu nefunkční i já
@Lemur84 ty jo to jsem nikdy neviděla ježka doma
já je musím vozit vždycky x km od baráku, dokud je máme na zahradě pes se muže zbláznit
@Zupina já nikoho nezaucovala ještě šéf tvrdí ze to po mě vezme sám a pomůže mu manželka, jsem doma druhy den a už to zkouší jestli bych od pondělka nemohla fungovat z domu, ale tentokrat na to fakt prdim
@dixi10 Já chtěla ježka odjakživa…Te´d se to docela rozmohlo, má ho dost lidí…
Zase máš dobrý že máš možnost práce z domu…To mě nikdo nenabídl… jak jsem šla marodit…I když je fakt že oni spíš potřebují lidi v kanclu no…
@ozzian píše:
Tak se zkus vypotit, poctive .. zitra asi budes z toho slaba, ale mohlo by to ustoupit.
Ja bych se nepotila,takove zahrati neni pro mimco to nejlepsi,vem si ze nesmis do sauny ani do horke vody..
@Lemur84 já o tom fakt nikdy neslyšela. Já to mám jako benefit 4× měsíčně mužu dělat z domu, taky i díky tomu jsem nikdy ofiko neměla neschopenku, proste jsem měla třeba rýmu a počítač v posteli na kolenou. Akorát teď už bych to fakt nedala
Holky dobrou, mám v sobě další čaj tak zkusím na chvilku usnout zase. Klidnou noc přeju ![]()
@Zupina píše:
Královehradecký kraj, rozhoduji se mezi Rychnov nad Kněžnou a Ústí nad Orlicí
Co Hradec?
Teda to obdivuji,vzit si decko a starat se o nej, smekam
musi byt tezky ho potom vratit ![]()
@E.winka 2 píše:
Ja mela makrelu..koukam ze jsme meli dnes rybickove vecere😁
Jj aby měli dětičky chytré hlavičky ![]()
@E.winka 2 píše:
Ja mela makrelu..koukam ze jsme meli dnes rybickove vecere😁
My máme makrelu v lednici…měla být o víkendu ale děti nechtěli…Tak si jí dáme asi s manželem v sobotu…Mám na ní chuť…
Zítra dělám svíčkovou a já teď dostala strašnou chuť na kaši a párek ![]()
Tak se mějte, přeji dobrou noc papa
Holky tak jsem dnes uz 26+5tt tzn. ze jsem dneska zacala 7. mesic tehotenstvi
to je steasny jak to leti ![]()
Tak holky, kdo tu taky nespi? Ja uz cumakuju do tmy pres hodinu…
A maly se taky probudil, tak si tu s nim hraju
Klepu si prstem ruzne na brisko a on mi odpovida kopanim taky do ruznych mist ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat