Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6721
8.3.19 06:03

Ja uz litam venku :mrgreen:

• načítám...
411
8.3.19 07:21

@Twixx :lol: :lol: to je krásný.
@ozzian Já už hodinu a půl skoro pracuji.
Ještě to tady dočtu, ale neuvěříte, co se stalo. Včera jsem měla mít 3D ultrazvuk. Odcházela jsem z práce v 11:00 hod. a od 13:00 hod. si musím hodiny naddělat, tedy hodinu a půl, jelikož chodím na 6:00 hod. do práce. Přijedeme do nemocnice (kde mám rodit) a čekáme na doktora. Nakonec jsem musela zaklepat na dveře a vylezla arogantní sestra, že co vlastně chceme. Jelikož já se nedám tak už to ve mně začalo vřít. Říkala jsem, že jsem objednaná a ona, že doktor tady už není a nemá tady nikoho, kdo by mi ten 3D udělal. Já ji říkám, že jsem byla objednaná a pak přišla ještě jedna paní, která byla objednaná po mně a řekla ji sestra to samé a já, že co si to může dovolit. Nakonec řekla, že zapomněl a jel do jiné ambulance a dnes jsem volala skrz jméno a říkala, že měl dovolenou. Začínám si rozmýšlet, že v Prostějově rodit nechci. Stěžovaly byste si? Nakonec mně objednala jiná sestra v jiném centru na pondělí.

• načítám...
2034
8.3.19 07:36
@ozzian píše:
Jako ze by dva roky dojil do plen? Neexistuje, ten bude mit vojnu :cert:
:lol: musí na to přijít sám, nucením se ničemu moc nepomůže. Syn začal chodit na nočník po druhém roce. Předtím měl hysteráky. Ono pak spoustu věcí přehodnotíš :D
  • načítám...
81
8.3.19 07:51

Já jsem taky červen, porodnice u Apolinare 😊

• načítám...
1480
8.3.19 07:52

holky, nebudete některá rodit v Příbrami? :) Mám v plánu se jet v průběhu měsíce mrknout na ty jejich „pondělky otevřených dveří“ :)
Zatím jsem četla samou chválu, dle fotek také moc příjemné prostředí. Dojezdově to máme cca 30km. :lol:

A teda řeknu vám, že už se těším, až bude malinká na světě :* Dokonce už i z manžele začínám pociťovat, že si konečně uvědomuje narození jeho prvního dítěte :D
Do teď ho to moc nebralo, ale co začal taky cítit kopance, tak je úplně rozněžnělý :D :mrgreen:

• načítám...
411
8.3.19 07:58

@ozzian Můžu tě také poprosit o link na Alíka na korálky? Chtěla bych si udělat závěsnou ozdobu na kočár. Děkuji moc.

• načítám...
6721
8.3.19 08:12

Good morning :)) tak nejdřív snídaně pro chlapa, jo? :D a pak sem dám ty korálky.
@Veeerousek byl by tam takovej bordel, že by na něj do večera nezapomněli, já tam jet takhle zbytečně, tak je to půl dne času, představa, že nemám auto a se*u se tam sockou…jasně, každej bydlí za rohem - přijďte zítra :cert: krom toho na 3D překvapivě chodí minimálně i partner, takže to zbytečný volno padne i jemu..no, byla bych slyšet :mrgreen:
V Benešově je taková neochotná pinda v porodnici na recepci, dělá to fakt hodně, i když zrovna ta může být člověku ukradená, max. projde kolem a není nutný ji ani zdravit.
Včera jsem jí obtěžovala tím, že jsem jí nesla stovku za fotku u UZ, kterou mi dali v ordinaci. Kdybych se na ni vybodla a prostě odešla, tak nikdo nic neví.

• načítám...
6721
8.3.19 08:20

Tady slíbený loňský mimino, sebrala jsem ho na konci září a přinesla v rukávu od silnice :D neměla jsem nic nachystanýho, tak dostal pohotovostní kapsičku pro kočky, co mám vždycky pro případ nouze.
A fakt je to pravda, mají na bodlinkách takový sajrajt, který když píchnou, tak způsobí že to víc bolí a štípe jako zesílení ochrany. Když mi ten velkej propíchne rukavici, tak to cítím ještě hodinu. Čubina tady měla sekeru nad hlavou, jinak to nejde, ježek pro ni není soupeř, je to pes na prasata a na jezevce a je tolikrát šitá z naháněk, že nějaká bodlina ji nerozhodí. Samotná by s ním zůstat nemohla a i takhle se klepala a vůbec nedýchala, byla to rychlovka, jinak by zmodrala a odpadla nebo to nevydržela :mrgreen:

• načítám...
180
8.3.19 08:27

Ahoj holky, jdu se s vámi rozloučit a popřát vám všem, abyste svoje těhotenství dotáhly do šťastného konce a za pár měsíců držely svoje lásky v náručí.
Já jsem ještě v pondělí ráno patřila mezi vás. Alespoň jsem si to myslela, čekali jsme po několika potratech vymodlenou holčičku Terezku, ještě v neděli bylo všechno v pořádku, ráno v pondělí jsem necítila pohyby, nereagovala ani na sladký, tak jsem běžela pro angelsounds, abych si poslechla srdíčko. Ale bylo ticho. Tak rychle do nemocnice na ultrazvuk a tam nám neřekli, že Terince už netluče srdíčko. Byla jsem 26+5. V úterý se náš andělíček narodil. Proč se to stalo nevíme, předběžně nám neřekli, že se asi uškrtila na pupeční šňůře.

Dávejte na sebe pozor a opatrujte svoje bříška, ať se mají miminka dobře.

• načítám...
7012
8.3.19 08:28

@Veeerousek No ty kraso, to bych byla pekelne na*rana a muj manzel jeste vic :pocitac: On uz zacina byt nastvany, kdyz jsme objednany na urcitou hodinu a musime cekat 10-15 minut, tak si nedokazu predstavit, co by tam udelal za kraval, kdyby se nam stalo tohle :mrgreen:

• načítám...
7012
8.3.19 08:29

@Bikoslave Ahoj a vitej ;) Ja jdu taky do Apolinare :)

• načítám...
6721
8.3.19 08:32

@Lucie2727 ou, to je strašný. Vůbec nevím, co říct :(

• načítám...
7012
8.3.19 08:33

@Lucie2727 Jezisi, to je mi hrozne moc lito! :,( :,( :,( Drzte se! :hug: :srdce:

• načítám...
411
8.3.19 08:37

@ozzian Já chtěla taky něco říct a myslím, že sestra viděla, že jsem naštvaná, ale byla jsem zticha, protože by přítel akorát říkal, že jsem zase něco říkala a nemám to zapotřebí, ale večer jsem to obrečela, protože v práci už za tento týden naddělávám 4 hodiny a to je už dost poznat, když denně 2 hodiny dojíždím… Snídaně vypadá úžasně, taky bych si takovou dala, dnes jsem měla ale zdravý mug cake a za chvíli výborné jablíčko Golden :lol: už jsem psala stížnost nemocnici.
Jinak zítra jedu do toho Aqualandu a chci se zeptat, od doktora to mám potvrzené, ale kupovaly byste si nějaký tampon do vody nebo byste šly jen tak? Bojím se nějaké bakterie, poukaz jsme dostali s přítelem a jedeme celá rodina, jinak bych nejela.

• načítám...
1480
8.3.19 08:38

@Lucie2727 Ahoj Lucko,

strašně mě to mrzí :(
Přeji mnoho sil pro vás všechny :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original