Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ozzian píše:
A oni nemusi mit podepsany papiry kdyz rodi v porodnici a chteji hned odejit? Jako souhlas s adopci?
ona ho nechce dát k adopci (zatím), jen ho tam nechala a kdyby nešel do dočasky, tak půjde do kojenáku. Teď když se bude min 1 za 4 měs. zajímat na sociálce o něj, tak jí ho prostě vzít nemohou, stačí když zavolá
Máme na tohle blbý úřady. Až když se 4 měs. neozve tak to soud začne řešit.
@Twixx píše:
To je hrozny… ale aspon ho rovnou nechala v porodnici a nepohodila ho nekde venku, jak o tom obcas pisou v novinach
tak to určitě je lepší, má šanci na lepší život
jen švára se po roce s tím prvním chlapečkem loučil dost těžko, byl to už parťák (přeci jen roční dítě) a byl fakt božan. Dlouho švagrovku přemlouval, aby si ho nechali na furt. Ale ona nechtěla, nechce dítě na dalších 18 let (své už má dospělé).
Holky fakt si to nevymýšlým, ale mám teplotu taková ta klasika 37,5 zimnice, horkost v kombinaci s tou hlavou. Stačí když se budu snažit ležet, čaj a paralen? Nebo mám vyrazit zítra znova k doktorce? Pěkne se to sype
![]()
tý jo @dixi10 to je mazec
ty si to vyžíráš, dala bych si paralen a spánek a ráno uvidíš, když to nebude lepší jeď
Tak se zkus vypotit, poctive .. zitra asi budes z toho slaba, ale mohlo by to ustoupit.
@dixi10 píše:
@Zupina švagra chápu a švagrovou obdivuji
oni tě v tom ročním kurzu učí jak na to, jak to zvládnout a udržet si odstup, ale u každého to asi nefunguje. Já bych to asi taky nedokázala. no obrečeli to a švagrovka se rozmýšlela, zda jít do dalšího. Měla vidinu 4leté holčičky
no a jede si zítra pro novorozeného chlapečka
Min týden jí nabízeli půlroční dvojčata, zanedbaná (jen leželi nic neuměli) tak to odmítla, že dvojčata by nedala.
@ozzian jojo už mám po teplý sprše, léku di sebe čaj a paralen připravenej, mě štve jak je zítra pátek to není dobrej den na hrdinství
uvidím ráno ![]()
@Káťa19 dají se tu někde sehnat recenze na porodnice? chci se už rozhodnout a furt nevím kam na tu sekci jít ![]()
@Zupina píše:
jen švára se po roce s tím prvním chlapečkem loučil dost těžko, byl to už parťák (přeci jen roční dítě) a byl fakt božan. Dlouho švagrovku přemlouval, aby si ho nechali na furt. Ale ona nechtěla, nechce dítě na dalších 18 let (své už má dospělé).
To musi byt tezke
![]()
@dixi10 nesla bych, zalehla bych s paralenem, at to brzo prejde ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat