Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ozzian aha na foto pindika máš 22w5d… ![]()
Tak třeba po některých budoucích pradedecku…
Jj genetika je mocná čarodějka - na vesnici kde má manžel chalupu tak dvoum blondatym modrookym rodičům se narodili dvojčata holčičky… ale mulatky ![]()
No po té co se strhla děsivá smršť… se ukázalo ze babička byla v Hamburku…
a její ač naprosto bílá dcera nebyla manzelova… A tak černe geny preskocili 2 generace a najednou kuk ![]()
Vtipné je ze jedna z nich má dva kluky a jeden z nich je modrooky blondýn a druhy je černý jsou jak black and white… A nikde jim nechtějí věřit ze jsou rodní bratři
![]()
@Doublee píše:
Mne včera došel balíček, kde mám 3 věci od Weledy a velice mě překvapilo, že spotřeba až do 2021. Taky jsem měla trochu obavy, co mi z eshopu přijde. Třeba Medvídek na zadek mi přišel z jiného eshopu se spotřebou snad 11/2019. Tak to nemáme šanci
to bych neřešila, je to minimální spotřeba a přece jen je to olej, můžeš ho dát do chladničky, důležitý je aby nežlukl, což bys poznala, takže rok vydrží určitě ![]()
@Zupina píše:
Holky máte někdo zkušenost se dvěma jmény u ditka? My se s manželem pořád nemůžeme dohodnout, tak mě napadlo dát jména dvě. Muž chce Terezku a já Elenku, tak mě napadlo Tereza Elen Fialová, mě se to celkem líbí až by byla větší mohla by si vybrat co se jí líbí víc a zatím bychom ji mohli říkat oběma jmény. Jen nevím jak to chodí, zda to stačí napsat do toho papíru na jména nebo musí být nějaké povolení od matriky?
Obě jména jsou v kalendáři a obě můžeš zapsat. Lze i s pomlčkou.
Taky nad tím uvažujeme ![]()
Holky tak mě mrňous dneska nějak stávkuje, Ráno jsem cejtila slabě pohyby a od té doby nic…Tak snad je vše v pořádku…
@ozzian Tak to má být
A copánkový mantinel z Alíka už je v přepravě tak se těším
@Lemur84 píše:
Holky tak mě mrňous dneska nějak stávkuje, Ráno jsem cejtila slabě pohyby a od té doby nic…Tak snad je vše v pořádku…
Určitě jen chrupká aby večer mohl řádit ![]()
Tak jsem dneska neodolala a udělala už jarní věnec na dveře a zasadila macešky tak snad vydrží
@Zupina píše:
Naposledy měla 145 cm a 38 kg žádný drobek to není, za to syn v 7,5 nosí vel 122-128 a váží 24 kg ten je prtavej a hubenej
No to tě, mamino, brzy přeroste
Já mám oba mrňavý
Staršímu bude v srpnu 11 a stěží 26kg, nosí 134. Měl odklad, takže je ve čtvrtý třídě a stejně nejmenší. No a mladší, to je kapitola sama o sobě. Bude mu v květnu 8 a nosí 116. I ty boty mají mrňavý. Jeden 32 a druhý 26. Podle dr. všechno v pořádku, prý vyrostou. Tak čekám ![]()
@dixi10
Tak to mě mrzí, že musíš řešit takové věci, místo toho abys odpočívala..
Tak snad bude maminka v pořádku, možná by bylo lepší kdyby byla pod lékařskou kontrolou, alespoň by ses nemusela tolik nervovat.
Ten vozíček vám určitě pomůže..a na jak dlouho to má ještě přítel?
@Lemur84 píše:
Určitě jenom víc odpočívá nebo může být otočený a kopat dovnitř ne? ![]()
Taky mám občas takové přestávky..hlavní je že jsi ho cítila ráno a on zase kopne neboj..
Zkus si lehnout na záda a natáhnout ruce nad hlavu, to se mi kolikrát i vyprdelí a já vím kde je..poslední dobou ležíme našikmo s nožičkama níž ![]()
Uff po 3 dnech jsem vás dočetla.
Ad sedačka - nehodlám vůbec šetřit na bezpečnosti dítěte. Ale testu budeme kupovat Romer nebo Cybex. Klidně i za 7000,– a určitě novou, protože nikdy nevíš, jestli nebyl a součástí nehody a nevyletela ze základny, pak už bych ji nevěřila. Ušetřit se dá na jiných věcech.
Jinak včera jsem si objednala postylku s kompletní výbavou. Těším se, až přijde ![]()
@Dita0001 píše:
No to tě, mamino, brzy přerosteJá mám oba mrňavý
Staršímu bude v srpnu 11 a stěží 26kg, nosí 134. Měl odklad, takže je ve čtvrtý třídě a stejně nejmenší. No a mladší, to je kapitola sama o sobě. Bude mu v květnu 8 a nosí 116. I ty boty mají mrňavý. Jeden 32 a druhý 26. Podle dr. všechno v pořádku, prý vyrostou. Tak čekám
Kluci rostou později…Manžel ještě v prváku na gymplu byl nejmenší ze třídy a teď má 187cm
@SidiS píše:
Určitě jen chrupká aby večer mohl řáditTak jsem dneska neodolala a udělala už jarní věnec na dveře a zasadila macešky tak snad vydrží
taky jsem chtěla zasadit, ale v úterý mají být jen 3st přes den a v noci pod 0
tak nevím
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat