Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Káťa19 Snad to nechytnete … Manžel je taky nějaký nachcípaný, ale jen ho děsně bolí v krku, v neděli už si začínal stěžovat. Ale je odjetý a vrátí se v sobotu odpoledne, nebo večer, přesně nevím…Tak snad už bude z nejhoršího venku…Příští týden zase v úterý (možná už v po) odjede a přijede ve čt.
@ozzian Super! Gratuluji!!! na druhé fotce nevím co mám hledat, pravděpodobně pindíka ? Že? První fotka je vtipná ![]()
Holky co chodíte do Pepca, maj tam kalhoty velikosti 128, 134? Syn si o5 roztrhl kalhoty a já už asi nemíním kupovat drahé kalhoty aby je hned roztrhal…
![]()
Hele já jak rodila syna ve 36tt tak odhad byl že budu ráda když bude mít 2500g a narodil se 3005…Dr z toho byla vyvalená ![]()
@Lemur84 píše:
Holky co chodíte do Pepca, maj tam kalhoty velikosti 128, 134? Syn si o5 roztrhl kalhoty a já už asi nemíním kupovat drahé kalhoty aby je hned roztrhal…![]()
Já bych řekla, že budou mít
@Lemur84 píše:
Hele já jak rodila syna ve 36tt tak odhad byl že budu ráda když bude mít 2500g a narodil se 3005…Dr z toho byla vyvalená
Asi tak. Nechápu, že jim ty odhady v dnešní době tak lítají, když jinak dokáží zjistit kde co ![]()
@ozzian píše:
@Ivčule34 jagermeisterz Ali ti veci dojdou tak za 3 tydny, vetsina. Mesic max. Delsi doba uz je spis nejaky problem. Puding jsem nekupovala, kamarad zacal celkem nedavno delat WeFood a ti maji taky super veci a puding maji moc dobrej, dostala jsem vzorky a jeste je mam. Mne na lowcarb sladky moc nechutna, to spis ted, ze se snazim at ten miminous ma opravdu od vseho.Ja dnes spala celou noc i bez curani a jeste o fous dyl, jedeme zkontrolovat ten pytlik na devatou.
Tak to je super zpráva - to pro beru věci co mi chtějí dát a pak klidně objednám. ![]()
Uspal mě nakonec Alík a hledání věci ze seznamu wish-a jejich vzájemná komparace.
Mě na my protein děsně chutna ta tyčinka čokoládová nizkosacharidova, ale porad je není…
V tehu to nejedu to jim všechno, jen mám v poslední době chuť ale tělo neřekne na co konkrétně - a tak jsem jak chlap - porad čumím do lednice a nevim co bych si dala…
![]()
Pytlík určitě bude držíme palce! ![]()
Holky, všimla jsem si, že některé nakupujete i Weledu kosmetiku, dávejte si pozor na spotřeby, mají je krátké. Taky kupuju a aspoň mě to donutí se mazat pravidelně, abych stihla spotřebovat ![]()
@Veeerousek nene mám pretizenou krční pater takže je to od ni, včera jsem to řešila s doktorkou
ale cumet s tím nevydrzim dlouho do ničeho
Tak když jsem se opět probrala k životu tak tady to koukám pěkně ožilo! ![]()
@dixi10 držím palce ať test dobře dopadne! A záda a hlava jsou v uz pořádku! ![]()
@acoustic píše:
Holky, všimla jsem si, že některé nakupujete i Weledu kosmetiku, dávejte si pozor na spotřeby, mají je krátké. Taky kupuju a aspoň mě to donutí se mazat pravidelně, abych stihla spotřebovat
Mne včera došel balíček, kde mám 3 věci od Weledy a velice mě překvapilo, že spotřeba až do 2021. Taky jsem měla trochu obavy, co mi z eshopu přijde. Třeba Medvídek na zadek mi přišel z jiného eshopu se spotřebou snad 11/2019. Tak to nemáme šanci
Jinak holky už toho začínám mít dost, teď se chlap poprvé pokoušel dostat do vany a musel doslova po čtyřech. Já mu skoro nepomůžu, jak skrz tehu, tak tu krční páteř. Takže zítra dostaneme vozík i domu. Nemyslela jsem si ze mě bude někdo jako těhotnou obskakovat, ale ani ze budu pořad kolem někoho skákat, takhle člověk letí z cukrovky aby udělal snídani, pomohl do vany, trochu poklidil… aby toho nebylo málo, tak mámině včera doktorka chtěla volat sanitu na tlak, nakonec ji pustili domu, ale je tam sama, tak jsem ještě kontrolovala ji. Sorry za sloh, jen jsem si chtěla ulevit
jinak já mám s tou hlavou samozřejmě hodně ležet ![]()
@Siesta1 píše:
Aha. Tak to gratuluji k úspěšnému nákupu:) My právě taky sháníme a nakonec asi koupíme novou, což vyjde i s isofixovou základnou na cca 6.600 Kč.
A nemáš ten Cybex levnější nový z lídlu?
https://www.lidl-shop.cz/…8/p100245583
2000kc
A autosedačku https://www.lidl-shop.cz/…8/p100245600
Za 2500kc
![]()
@ozzian píše:
Holkyyy, potvrzeno, ma vybavicku, ze se nemusi za ni rozhodne stydet![]()
![]()
![]()
ledviny uz bez rozdilu, vse ok, ale je velkej, pry tak o 14 dni, nemam brat zadny vitaminy a uvidime. Ze pry abych se pak rozrodila a neprenasela ho zbytecne
Krásné fotecky. Takže jsi 22+5? A měla jsi byt? Přítel je vysoký? ![]()
Pokud ti nezměnil termín porodu v průkazce tak se nic neděje.
Je to chlapík!
![]()
@Doublee píše:
Mne včera došel balíček, kde mám 3 věci od Weledy a velice mě překvapilo, že spotřeba až do 2021. Taky jsem měla trochu obavy, co mi z eshopu přijde. Třeba Medvídek na zadek mi přišel z jiného eshopu se spotřebou snad 11/2019. Tak to nemáme šanci
Aha a co to je za věci? Já mám tělové mléko, tonikum, sprchac a sprchac pro malého a vše tak tak na spotřebu.. Myslela jsem, že všechny produkty jsou s krátkou spotřebou, když je to přírodní ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat