Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3075
6.3.19 21:06
@SidiS píše:
@Ivčule34 Taky mi to malej takhle bojkovoval. Už teď to jsou mamánci :mrgreen:
:palec: :hug:
  • načítám...
3075
6.3.19 21:40
@Lemur84 píše:
já tam taky vidím očíčka a pusinku :-)
:hug:
  • načítám...
3075
6.3.19 21:42
@E.winka 2 píše:
@Ivčule34
Nemyslela jsem to zle..můžu koukat jak chci a nevidim :oops: :nevim:
Mimísek možná nechtěl spolupracovat, je fakt, že ten můj prcek taky né, pořá se hýbal a to potom nejde..musela na něj použít 4D a pak se jí to povedlo :)

Tohle byl též 4D ale proste ne a ne spolupracovat a oblicejicek natočit… :,(
Ale video je z toho hezké :dance:

• načítám...
3075
6.3.19 21:48

@ozzian mnam
Zkoušela jsi ty nizkosacharidove pudinky z Myprotein?

• načítám...
12032
6.3.19 21:51

@marca9 Super, gratuluji. To je dobře že už žádné vyšetření srdíčka nepotřebujete!
Po kontrole nahlaš míru a váhu, jsem zvědavá :-)

• načítám...
12032
6.3.19 21:53

Holky jak mě dneska zmáhala ta lenora, tak jsem děsně unavená, jdu chrnět…O hodinu dříve jak obvykle…To jsem zvědavá jestli se mi bude spát dobře…
Dobrou :-)

• načítám...
13843
6.3.19 22:01
@marca9 píše:
Dneska jsem konečně byla na utz srdíčka. Po hodině a půl v čekárně sem nakonec strávila dvě minuty v ordinaci :lol: prý krásně ukázkové srdíčko a není co dál vyšetřovat, tak sem šťastná. V úterý mám kontrolu a snad se už dozvím velikost a váhu no a taky termín nějaký. Vím jen podle pm, ale podle utz se zatím nevyjádřil. Ani nezapsal do průkazu.

Tak gratuluji k vsetreni..TP se predci urcuje dle velikosti plodu uz na 1.screeningu to je nejpresnejsi,potom uz roste kazde miminko jinak :think: nemas ho ani ve zprave z toho vysetreni?

• načítám...
13843
6.3.19 22:02
@Ivčule34 píše:
Tohle byl též 4D ale proste ne a ne spolupracovat a oblicejicek natočit… :,(
Ale video je z toho hezké :dance:

Tak hlavne,ze jste v poradku,ne? :mrgreen:
Ja na tu fotku jeste mrknu :pankac:

• načítám...
3075
7.3.19 05:42

K sakru od 4.30 tu cumakuji… :?
Nemá někdo uspavac mozku? :mrgreen:

• načítám...
6721
7.3.19 06:13

@Ivčule34 jagermeister :D z Ali ti veci dojdou tak za 3 tydny, vetsina. Mesic max. Delsi doba uz je spis nejaky problem. Puding jsem nekupovala, kamarad zacal celkem nedavno delat WeFood a ti maji taky super veci a puding maji moc dobrej, dostala jsem vzorky a jeste je mam. Mne na lowcarb sladky moc nechutna, to spis ted, ze se snazim at ten miminous ma opravdu od vseho.

Ja dnes spala celou noc i bez curani a jeste o fous dyl, jedeme zkontrolovat ten pytlik na devatou.

• načítám...
4025
7.3.19 06:45

26tt holcicka

Tady se toho zase včera uvařilo :mrgreen: na ten puding mám chuť taky. Mě skrz tu pater tak bolí hlava, ze jsem včera zvládla sníst jen jablko, jahody a udělala jsem zampionovy krém, takže mě větší vaření čeká dnes.
Už čekám na cukrovce, tak jsem zvědavá na mnamku :P

• načítám...
473
7.3.19 06:46
@SidiS píše:
@ozzian Mňams pudinkem mi děláš chutě.Si snad dneska taky uvařím. :mrgreen: Slintáky super :palec: Škoda že to s tý Číny tak trváJá dneska byla pro autosedačku tak jsem spokojená s isofixem a adaptéry na kočárek celkem za 3500.

Ahoj, mohu vědět, jak se ti podařilo sehnat za tak skvělou cenu sedačku s isofixem? Není to značka Joie?

• načítám...
19160
7.3.19 07:14
@Siesta1 píše:
Ahoj, mohu vědět, jak se ti podařilo sehnat za tak skvělou cenu sedačku s isofixem? Není to značka Joie?

Ne ne je to Cybex.Sedačka není nová je po 1 dítěti.
Hlídala jsem to na fb na marketplace a taky na letgo.Většinou se tam pohybují kolem 3.000-4500 Kč

@dixi10 Tak ať to máš brzo za sebou

@ozzian Tak budem čekat na fotku pytlíku :mrgreen:

• načítám...
6721
7.3.19 07:41

@SidiS no to doufej, predtim to bylo 50/50, ted jsem fakt na nervy :mrgreen:

• načítám...
4025
7.3.19 07:49

Holky mám vypito, nebylo to tak strašný jen bych to rada něčím zapila a zajedla, první hodnota mi vyšla něco přes 4 takže zatím dobrý. Akorát to sezení v čekárně je pěkná otrava v 6:40 jsem přišla v 6:55 první odběr pak asi za 15minut pití toho sajrajtu a teď odběry v 8:05 a 9:05 :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100