Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19160
6.3.19 18:22
@Lemur84 píše:
My taky máme Cybex 15-36…Ale dcera má o 10 Kg méně…Kolik měří tvá dcere? Nám 140…

Taky mám pro starší Cybex 15-36 kg Je jí 7 má 126 cm a 26 kg :D

• načítám...
13843
6.3.19 18:55

26+3, Patrik

Holky tak jsem vás od rána dočetla, někdy je to horší..dneska těch stránek nebylo tolik :D
Já byla dnes po rodině, k obídku jsem měla kuře s nádivkou a kuličkovou plévku, po obídku ještě zákusky :-) dostala jsem vše co od oběda zbylo a ještě vepřové plátky na houbách s rýží domů..zítra nevaříme :mrgreen: , také jsem dostala od tety hnízdečko pro mimi, nechal nám ho ušít i včetně zavinovačky :dance:
K pohybům mimíska: malého cítím poslední 3 dny už snad v kuse, ani nespí :nevim: většinou ho cítím hrozně nízko, dnes mám pocit, že ho cítím v zadku :mrgreen: a asi mě tam kope do nějakého nervu, je to nepříjemné. Občas kope nad pupkem, ale málo kdy. A někdy si lehne příčně a to je nepříjemné. Mám potom 2 boule po stranách a uprostřed se mi bříško propadne, vypadá to trochu jako zadnice :mrgreen:

Isofix povinný určitě není, když jsme byli v obchodě okukovat kočárky, paní nám říkala, že vajíčko stačí připoutat pásy a pokud chceme větší bezpečnost tak samozřejmě Isofix.

@N hehe..tak to mají mimísci podobně, chtěla jsem pro srovnání..

Holky kolik váží vaše miminka a v jakém týdnu?

@Ivčule34..promiň ale já se v té fotce neorientuji :oops: , poznám ručičku a obličej, ale nejsou tam vidět žádné detaily..miminko je určitě krásné, ale doktoroj se to teda nepovedlo :)

@Veeerousek: Gratuluji k výsledkům OGTT :D

@ozzian: Pozor na skořici, v těhu se nesmí :think:

• načítám...
13843
6.3.19 19:19

Holky četly jste tohle? To je otřesný a dost smutný :(
 https://www.novinky.cz/…olcicku.html

• načítám...
3075
6.3.19 19:21
@E.winka 2 píše:
Holky tak jsem vás od rána dočetla, někdy je to horší..dneska těch stránek nebylo tolik :D
Já byla dnes po rodině, k obídku jsem měla kuře s nádivkou a kuličkovou plévku, po obídku ještě zákusky :-) dostala jsem vše co od oběda zbylo a ještě vepřové plátky na houbách s rýží domů..zítra nevaříme :mrgreen: , také jsem dostala od tety hnízdečko pro mimi, nechal nám ho ušít i včetně zavinovačky :dance:
K pohybům mimíska: malého cítím poslední 3 dny už snad v kuse, ani nespí :nevim: většinou ho cítím hrozně nízko, dnes mám pocit, že ho cítím v zadku :mrgreen: a asi mě tam kope do nějakého nervu, je to nepříjemné. Občas kope nad pupkem, ale málo kdy. A někdy si lehne příčně a to je nepříjemné. Mám potom 2 boule po stranách a uprostřed se mi bříško propadne, vypadá to trochu jako zadnice :mrgreen:

Isofix povinný určitě není, když jsme byli v obchodě okukovat kočárky, paní nám říkala, že vajíčko stačí připoutat pásy a pokud chceme větší bezpečnost tak samozřejmě Isofix.

@N hehe..tak to mají mimísci podobně, chtěla jsem pro srovnání..

Holky kolik váží vaše miminka a v jakém týdnu?

@Ivčule34..promiň ale já se v té fotce neorientuji :oops: , poznám ručičku a obličej, ale nejsou tam vidět žádné detaily..miminko je určitě krásné, ale doktoroj se to teda nepovedlo :)

@Veeerousek: Gratuluji k výsledkům OGTT :D

@ozzian: Pozor na skořici, v těhu se nesmí :think:

To není o doktorovi, ale o neochotě mrňouse vytáhnout hlavu z placenty…
Jinak js tam vidím oči nos i pusu 8o

• načítám...
19160
6.3.19 19:25

@E.winka 2 Ukaž hnízdečko.Ja se furt nemůžu rozhodnout jaký barvy.Chtěla bych šedou modrou Minku a nějaký vzor ale nevím jaký :think:
Já nevím kolik teď váží na začátku 26tt měl nějakých 750 g
Já vzala Isofix protože jsem nekupovala novou sedačku a taky že to máme v autě.
Jo četla je to strašný.I to jak na Chodově zabili tu 2 letou holčičku :(

• načítám...
19160
6.3.19 19:25

@Ivčule34 Taky mi to malej takhle bojkovoval. Už teď to jsou mamánci :mrgreen:

• načítám...
13843
6.3.19 19:32

@Ivčule34
Nemyslela jsem to zle..můžu koukat jak chci a nevidim :oops: :nevim:
Mimísek možná nechtěl spolupracovat, je fakt, že ten můj prcek taky né, pořá se hýbal a to potom nejde..musela na něj použít 4D a pak se jí to povedlo :)

• načítám...
13843
6.3.19 19:35
@SidiS píše:
@E.winka 2 Ukaž hnízdečko.Ja se furt nemůžu rozhodnout jaký barvy.Chtěla bych šedou modrou Minku a nějaký vzor ale nevím jaký :think:
Já nevím kolik teď váží na začátku 26tt měl nějakých 750 g
Já vzala Isofix protože jsem nekupovala novou sedačku a taky že to máme v autě.
Jo četla je to strašný.I to jak na Chodově zabili tu 2 letou holčičku :(

Hnízdečko ukážu až ho vyfotím..mám ho doma a jsem v práci, pak to sem hodím :)
Rostou hrozně rychle, my měli ve 22+2 500g a teď ve 26+2 900g, porovnávám - nechci rodit obříka..ale snad néééé :mrgreen:
S tou holčičkou na chodově..myslíš, jak jí pobodali a ona umřela..hrůza :cert:

• načítám...
13843
6.3.19 19:42

Tak zrovna baštím jahody :mrgreen: z Alberta a světe div se, jsou sladké :pankac:

• načítám...
6721
6.3.19 20:02

Hm, koukam tady po par hodinach pro zmenu zradlo :mrgreen: ja uz mam uvareno, kapustu, vajco a parek boucham ted a vanilkovej s tvarohem na me bude cekat rano :lol: jezek v kleci je stale vzhuru :roll:

• načítám...
12032
6.3.19 20:02

@E.winka 2 tak to jsi měla bezva den :-) Se máš že zítra nemusíš vařit…
váhu mimi nevím, jdu až 21.3. tak pak písnu.
ad skořice, ono jí trochu můžeš ale nesmí se to přehnat..
To s tou tříletou na v přerově je strašmý :-(

jo a dej foto hnízdečka :-)

• načítám...
12032
6.3.19 20:04

@ozzian Mňam, tak koukám že jsi si vanilkový osladila taky tou čokoškou :-)

• načítám...
12032
6.3.19 20:08
@Ivčule34 píše:
Tak 3D/4D za námi. Ale z malého asi manekyn či herec nebude-žádné focení… A když už tak jedině zadku (a pindika - to by mě mělo jako matku asi trochu znepokojovat…)(A nebo už je teď domyslivy a myslí si ze je VIP a focení jen za peníze :mrgreen: )
Nos má ve skutečnosti tenčí ale měl ho neustále zaboreny v placente… :nevim:Příspěvek upraven 06.03.19 v 11:20

já tam taky vidím očíčka a pusinku :-)

• načítám...
6721
6.3.19 20:10

@Lemur84 protoze jsem asocial, misto abych se po praci stavila v kramu pro dobry pudink, koupila jsem zbabele obyc vanilkovy Oetker u vetvi :mrgreen:

Ja skorici pouzivam malo, protoze ji nemam rada :mrgreen: hodne jsem ji vypila v tom zlatem mlece, kdyz jsem umirala, a dobry. Mozna kdyz ma nekdo problem s udrzenim, my budeme mit problem leda s udrzenim na retezu :lol:

• načítám...
7012
6.3.19 20:30
@E.winka 2 píše:
Tak super, že je vše v pořádku..a záda a hrudník normální, to mě nepřekvapuje..cokoliv tě v těhotenství bolí, tak je podle lékařů normální 8o

Taky mi to tak prijde. Kdybych ji rekla, ze mi upadla noha, tak podle me mi na to povi, ze je to v tehotenstvi normalni a ze mi pak doroste :lol: :lol: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100