Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3075
6.3.19 11:25
@ozzian píše:
@Lemur84 já si ji vždycky kupovala společně s proteinem a bcaa od Myprotein, tentokrát jsem vzala nějakou, kterou tam taky zrovna měli v akci, myslím od Moellers :nevim:

Jedeš bcaa a protein v těhu?
Myprotein je super jedu ho přes peněženku a ještě mám slevu další 4%

Příspěvek upraven 06.03.19 v 12:24

• načítám...
3075
6.3.19 11:26
@Lemur84 píše:
@ozzian No já bych pak chtěl právě baštit tu Möllers, ale ještě musím probrat s dr na štítnou žlázu jakej jód si koupit…Takže až v dubnu… Teď mám ten olej v tom Femibionu.

Muj endokrinolog mi dal jodid 1000 kdybych nebrala femibion…

• načítám...
12032
6.3.19 11:30

@ozzian jsem neodolala a jím tu ten horkej upečenej tvaroh…Je výbornej…Já teda ten banán do toho rozmačkala…Jsem zvědavá jak to bude chutnat až to vychladne…

• načítám...
6721
6.3.19 11:34

@Ivčule34 kdepak. Teď mám pauzu. Ale musím říct, že co mi skutečně chybí, jsou Flavdrops :(
@Lemur84 člověče…těžko říct. Možná horkej je lepší. Studenej taky :mrgreen: Resp. vychladlej, nedávej ho do lednice, on pak jako zvlhne. Když ho peču na ráno, tak ho nechávám vychladnout do rána v pootevřený troubě.

Teď mám chuť na pudink vyšlehanej s tvarohem, takže na zítra je jasno, jen ještě nevím, jaký pudink to bude, nechce se mi matlat dva :think:

• načítám...
12032
6.3.19 11:39

@ozzian to uvaříš puding a po vychladnutí normálně vyšleháš s tvarohem?

• načítám...
6721
6.3.19 11:48

Uvařim, odstavim a metličkama zašlehám do toho teplýho, ale už nebublacího. 1 pudink = 1 vanička. No..a většinou ho taky sežeru ještě teplej :roll: kupuju ty premium od Dr. Oetker a mají teď zase nový, vůbec nevím, kterej si vyberu.

• načítám...
21681
6.3.19 11:57

@ozzian knížky jsou super :palec: a to zacházení s miminkem je náhodou moc šikovné, kdybys někdy viděla některý ženský, jak to dítě drží, chudinku :(

ja mám tip na psychologii - to už jsem tu dávala Marek Herman
pak knížky montessori

a pro děti má nejhezčí knížky Svojtka

• načítám...
411
6.3.19 11:58

@ozzian Mňam, myslíš, že můžu už taky zasadit šnytlík do malého truhlíčku co mám na balkoně? Doma to rostlo samo na zahradě, takže jsem nad tím nikdy nepřemýšlela, ale letos si to chci vysadit co nejvíc na balkoně a klidně bych už začala.
@Zupina Myslím, že je to znamení, že by si měla být doma, alespoň čtvrtek, pátek. Nejde přeci jen o tebe a práce za to fakt nestojí.

• načítám...
6721
6.3.19 12:02

@Veeerousek to víš že jo, vysypej ho tam, ať ho máš co nejdřív, nějaký mrazík určitě ještě přijde (u nás dnes bylo šedivo a šrkábali jsme), ale na balkoně to nevadí, a kor šnitliku :palec: nebo ho předpěstuj za oknem, tam ho můžeš mít celoročně (já ho tam nemám, bo už tam jsou od ledna papriky :roll: ).

• načítám...
7012
6.3.19 12:04
@ozzian píše:
Uvařim, odstavim a metličkama zašlehám do toho teplýho, ale už nebublacího. 1 pudink = 1 vanička. No..a většinou ho taky sežeru ještě teplej :roll: kupuju ty premium od Dr. Oetker a mají teď zase nový, vůbec nevím, kterej si vyberu.

Ty jo, ty mi zase delas chute! :cert: :lol:

• načítám...
411
6.3.19 12:07

25tt - kluk

Jinak jsem byla dopoledne na OGTT - testu těhotenské cukrovky a dopadlo to dobře. Nebylo mi zle, kupodivu ani nápoj nebyl hrozný a hodně mi to uteklo, dočetla jsem aspoň časopis, co jsem si koupila před měsícem :lol: Výsledky jsou taky v pořádku a to jsem se teda včera sladkého nebála, až jsem si večer říkala, že jsem to fakt přehnala a tolik sladkého jsem snad nikdy v jeden den nesnědla :lol: :lol: Hold, chuť je chuť…

• načítám...
6721
6.3.19 12:09

@Twixx no ale tohle se může, to bude takovej protein na ráno :mrgreen: možná jsem vám ještě zapomněla říct, že do toho extra čokoládovýho je super ještě rozpustit nějakou extra čokoládu místo slazení, ale pssst :mrgreen: :mrgreen:

Holky mě ten malej prevít snad ukope, to chce vyrazit dveře od baráku, nebo co? Co je pravdy na tom, že bývají poté aktivní podobně, jako bývali aktivní v břiše? Když se tam mele furt, i v noci? Lítá tam jak urvanej vagon, jednou kope nahoře vpravo, podruhé dole vlevo, ještě aby se tam nějak přimotal a museli ho vyříznout :roll:

• načítám...
12032
6.3.19 12:11
@ozzian píše:

A saldíš něčím? Já dřív jo, teď když bych ho neosladila, tak nevím jak bude chutnat…

@Veeerousek gratuluji ke zdárnému OGTT

• načítám...
12032
6.3.19 12:14
@ozzian píše:
@Twixx no ale tohle se může, to bude takovej protein na ráno :mrgreen: možná jsem vám ještě zapomněla říct, že do toho extra čokoládovýho je super ještě rozpustit nějakou extra čokoládu místo slazení, ale pssst :mrgreen: :mrgreen:Holky mě ten malej prevít snad ukope, to chce vyrazit dveře od baráku, nebo co? Co je pravdy na tom, že bývají poté aktivní podobně, jako bývali aktivní v břiše? Když se tam mele furt, i v noci? Lítá tam jak urvanej vagon, jednou kope nahoře vpravo, podruhé dole vlevo, ještě aby se tam nějak přimotal a museli ho vyříznout :roll:

Já bych si dala vanilkový puding…

• načítám...
12032
6.3.19 12:15

@ozzian Jinak udělala jsi mi cht na něco makového :think: Jen nevím co s tím mákem čím ho přisladit, tak aby to nebyl cukr. Co banánem? to by asi bylo divné…Asi tam budu muset dát trochu javorového sirupu…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100