Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lemur84 píše:
No taky se teď raději meju dětským od Nivei co má synNebo ten krém, na ty strie, ale tím jsem se mazala dlouho… Napadli mě paraořechym těma jsem se ládovala hodně,ale zase že by to bylo tak dlouho na tom břichu? No uvidíme, snad už to nevyleze…
Tezko rict z ceho to bylo, no snad se to nevrati..z orechu by to asi odeslo driv..z nakeho kremu ![]()
@Lemur84 píše: …Příspěvek upraven 05.03.19 v 21:55
Ahoj, nestihla jsem si to přečíst… ![]()
@Ivčule34
to už je jedno, asi to bylo nevhodné, sem psát tak jsem to smázla ![]()
@Ivčule34 píše:
Co jsi tam vzala?
no to mi řekni
potvrzení jsem z mailu smazala, a teď už to nedám z hlavy dohromady
100% vím že mazání na vandli a tampony do bazénu, olejíček Saloos, to síťovaný sexy prádélko a vložky do něj, bo měli nějakou akční cenu, pak bylinkovej těhotenskej čaj a víc nevím
tak aspoň budu mít překvápko.
Dnes druhá noc, kdy jsem musela jít čůrat a pak jsem dlouho nemohla usnout. Vůbec nevím proč, jsem spáč, nejsem na tohle zvyklá, docela mě to rozbíjí ![]()
@ozzian mě dnes přijde od pililky balíček (včera psali že je na cestě), nebo snad zítra. Já tam mám kartáčky, Femibion, Mölers pro dětia už taky nevéím ale to je asi vše. cca 1049 ![]()
Já se ráno probudila divila se že jsem vpodstatě spala celou noc…asi manžel moc chrápe když tu je
No jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží…nějaký ten týden sem spala velmi špatně.
Dobre rano holky!
Ja jsem teda dneska taky spala hrozne, ale to proto, ze me desne boli v krizi a skoro se nemuzu v posteli otocit ![]()
Dneska mam ko, tak se zeptam, jestli se s tim da, krome cviceni, jeste neco delat, treba masaze, tejpovani a tak… a taky se zeptam na ten tlak v hrudi, co jsem psala vcera.
Tak mi dneska v pul 10 drzte palce ![]()
Ahoj tak já šla nakonec dnes do prace a nevím zda to byl dobrý nápad. Ráno to vypadalo že to půjde bolela mě už jen hlava. Ale teď jsem zase měla křeč do žaludku chjo, u toho se mi vždy zatočí hlava a udělá se mi zle a slabo. Co to je?
@Lemur84 jé vidíš! Tos mě osvítila! Kartáčky Curaprox a nový balení Omegy 3 jsem si ještě přivzpomněla ![]()
@Lemur84 já si ji vždycky kupovala společně s proteinem a bcaa od Myprotein, tentokrát jsem vzala nějakou, kterou tam taky zrovna měli v akci, myslím od Moellers ![]()
@ozzian No já bych pak chtěl právě baštit tu Möllers, ale ještě musím probrat s dr na štítnou žlázu jakej jód si koupit…Takže až v dubnu… Teď mám ten olej v tom Femibionu.
Holky mě se nic nechce, už mi asi před 10 minutami doprala pračka, tak se musím zvednout a jít něco dělat. Jsem tak strašně zlenivěla od doby co jsem těhotná, to je hrozný, musím s tím něco udělat…Jdu dělat to co mám na seznamu ať se hnu a mám to za sebou ![]()
Já jsem dneska tak nějak jako že je mi všechno jedno, nejsem vyloženě lemra, ale ani se nepřetrhnu. Zítra chci jet na chatu, vysypat novou petržel a šnitlik.
Loňský už vykoukl, hned jsem ho očesala a k snídani jsem sežrala vaničku tvarohu se šnitlikem a s ledovým salátem
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat