Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já bych umřela hlady, ráno se musím fakt nafutrovat, chodíme jíst později - mezi 13. a 14. a nevydržela bych. a včera jsem neměla večeři, podusila jsem si kapustu na slanince, že si ji udělám s vajíčkem, a nakonec jsem zjistila, že nemám hlad. tak ráno už mě otesánek hnal
a trochu mě honí chuť na něco dobrýho, takže si něco upeču, jdu koumat co a dám inspiraci. ale nejspíš to zase bude nějakej makovej nesmysl. doufám, že mi to mimino nesežere zuby, myslím, že vápníkem se zásobujeme až až ![]()
@Lemur84 ani mi nemluv, potřebuju uklidit uvařit a nechce se mi, aspoň, že to sluníčko dneska svítí, půjdeme s dětma ven ![]()
Chlap ulehl a doufám, že to nechytneme ![]()
Holky, máte doporučení na nějakou literaturu k nastudování? Dostala jsem dvě knížky -
TUHLE a ještě jednu, kterou nemůžu teď najít. ale spíš by mě zajímala nějaká šikovná, zaměřená na vývoj, hry…něco jako třeba TOHLE . Stáhla jsem si nějaké články o tom, kdy a jaké hračky je vhodné zvířeti předhodit, tak si jdu číst.
Ty první dvě knížky jsou docela drahý, takže kdyby si je někdo chtěl projít, pošlu na půjčení. Mě to moc nebaví študovat, ale takový to vyloženě nevhodný zacházení si z toho asi vytáhnu. Jinak jsou tam obšírně popisovaný obštrukce, jak mimino předávat, přebírat, všechny ty chovací a nosící polohy, no, moc mě tohle nebere ![]()
Tak mame po kontrole, vsechno je v poradku, prdolka chrnel a bylo mu vsechno uplne sumak
Zmerila mi i cipek a taky dobry, kolem 4cm.
Ohledne toho tlaku na hrudi mi rekla, ze to bude zmenou tlaku a ze je to v tehotenstvi nornalni. No a na zada mi rekla, ze proste musim cvicit a chodit na prochazky ![]()
@Twixx
zkus ještě po cvičení prohřát termoforem, sice je blbý, že už si asi moc nepoležíš na břiše, ale nějak si ho tam aplikuj
a gratuluju k dobrým výsledkům. Furt je to pindík, jo? ![]()
@ozzian no já už do sebe zase láduju chleba s avokádem a malou sklenku mléka…
Do oběda bych umřela…
jo já chtěla péct ten tvaroh, až se najím, jdu nato…
@Káťa19 my dneska ven moc nestihnem, máme úklidovou středu a dcera přijde až v půl 17. Tak snad to od mužskýho nechytnete…
@Twixx tak paráda, hlavně že je vše ok…
Teď mi došel balíček od Pilulky ![]()
Slintáčky, gázový, měkoučký, úžasný, krásný
akorát z kanclu jsou ty fotky fakt debilní - zářivka a ještě mám úplně přistíněno, pere mi sem sluníčko přes velká okna.
@E.winka 2 píše:
Diky,taky to te doktorce dalo nahnat ho do dobre polohy a vychytat aby se nehejbal..dneska je akcni celej den,uz tam ma zase party
Kolik ma tvuj mimisek a v jakem tydnu pro srovnani?my meli ve 23 tydnu pul kg a dnes v 27 tydnu 900g
Sice jsi reagovala na někoho jiného, ale když uz to vím tak pro srovnání - ve 24. týdnu říkala dr ze malý váží 525g a včera jsem byla na 3D ve 28tt a má 1026g ![]()
@ozzian Diky
No ja uz se neptam, jestli je to porad kluk nebo jestli mu neco neupadlo
kdyby se to nahodou zmenilo, tak bude holka mit krasne oblecky s lodickami a podobne ![]()
Tak 3D/4D za námi. Ale z malého asi manekyn či herec nebude-žádné focení… A když už tak jedině zadku (a pindika - to by mě mělo jako matku asi trochu znepokojovat…)(A nebo už je teď domyslivy a myslí si ze je VIP a focení jen za peníze
)
Nos má ve skutečnosti tenčí ale měl ho neustále zaboreny v placente… ![]()
Příspěvek upraven 06.03.19 v 21:10
@Lemur84 Jj, taky jsem rada, ze to neni nic specialniho
tak me napada… ty jsi tu taky psala, ze te boli zada a kycle. Cvicis nejak? Nepomohlo by ti taky nejake protahovani?
Ja jsem si dneska prave vsimla, ze se mi k te krizove bolesti zacinaji taky pridavat i kycle, a doktorka rekla, ze na to fakt jedine cviceni a protahovani… ![]()
@Twixx píše:
@Lemur84 Jj, taky jsem rada, ze to neni nic specialnihotak me napada… ty jsi tu taky psala, ze te boli zada a kycle. Cvicis nejak? Nepomohlo by ti taky nejake protahovani?
Ja jsem si dneska prave vsimla, ze se mi k te krizove bolesti zacinaji taky pridavat i kycle, a doktorka rekla, ze na to fakt jedine cviceni a protahovani…
Necvičím…Já když tenkrát šla na cvičení tak to pak bylo ještě horší, já si tam lehla a už jsem se nezvedla…Dr ti radí procházky…To u mě taky nejde, jak jdu na procházku tak se pak týden nehnu
Taky to budu muset s dr probrat co teda mám dělat… Včera jsem obešla takové malé kolo a v půlce už jsem se šourala…Fakt nevím co budu dělat za měsíc za dva…
No to dostane na zadel hned jak vykoukne
vzhůru bývá okolo jedné, druhé ranní. V sobotu jsem si myslela, že je to proto, že jsme byli na tom maškarním, tam samozřejmě řvala hudba a byla jsem pohybu, odjížděli jsme nějak před druhou. Ale od tý doby to nějak vzal za svý ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat