Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ivčule34 cos myslela za hračku na nohy, takový fusky třeba chrastící?
@ozzian píše:
@SidiS taky máme ke kočáru objednaný Cybex. Už ani nevím, jak vypadaloisofix taky, prý má být od příštího roku stejně povinný, žádný chytání vajíček pod pásy (to mi přijde neskutečně blbý, nikdy by mě to nenapadlo, i kdyby se to smělo
).
Jak vůbec jezdily děti dřív?
To ani nevím že by to mělo být povinný.Některý auta ani Isofix nemají.
My když jsme byli malý tak vzadu a max připoutaný😂
My ho v jednom máme a v tom novějším vtipně ne. Ale on se dá buď chytit za ty háky pod opěradlem a nebo právě u těch, co ho nemají, vzepřít proti podlaze.
@ozzian píše:
@Ivčule34 cos myslela za hračku na nohy, takový fusky třeba chrastící?
Jj přesně nebo je mají i jako pásek se zvířátkem na wish jsem je viděla.
Za jak dlouho ti to při freeshiping dorazí z Aliku?
Já mám mecheche z holkama a oni mi spoustu toho dají tak nechci objednávat zbytečně ale zas chci aby mi to dozarilo zavčas…
když bych objednala na konci března myslíš ze by to dorazilo do cca 10.5.? ![]()
@ozzian píše:
@SidiS taky máme ke kočáru objednaný Cybex. Už ani nevím, jak vypadaloisofix taky, prý má být od příštího roku stejně povinný, žádný chytání vajíček pod pásy (to mi přijde neskutečně blbý, nikdy by mě to nenapadlo, i kdyby se to smělo
).
Vážně povinný? ![]()
Ono je to od R. 2006 a od R 2011 snad už povinné pro výrobce vozů umístit isofix, ale asi to není tak ze bys kuli dítěti musela měnit auto na nové… ![]()
@ozzian píše:
My ho v jednom máme a v tom novějším vtipně ne. Ale on se dá buď chytit za ty háky pod opěradlem a nebo právě u těch, co ho nemají, vzepřít proti podlaze.
V autě ho mám taky jen já.Ale starší jezdí bez Isofix.
@Ivčule34 No většinou 3-4 týdny.Ale teď to dlouho zdržuje i česká pošta.Já měla skoro 2 týdny balík v depu v Praze ![]()
Holky, neřešte pořád jídlo, vy jste jak kdyby jste byli těhotné
takové chutě ![]()
@Ivuska2812
Právě jsem chtěla napsat, že sice na sladké chuť nemám, ale syn dotáhl mentos a ten bych si teda dala…
Jdu si dát para ořech ![]()
@ozzian píše:
).
Jenže všechny auta bohužel záchytný systém na Isofix nemají, třeba to naše ho ještě nemá a rozhodně nemáme v plánu kupovat nové auto kvůli vajíčku které je na 9 měs.
Jinak pro obě starší děti máme též Cybex sedačky 15-36 kg a dcera v ní jezdí ještě teď s to jí je 10,5 a kg na 38, dokud se tam vejde tak v mi jezdit bude, zatím vůbec neprotestuje takže super
@ozzian ja vezla segru a brachu na zadni sedacce fiata ve fusaku a ja drzela jednoho, mamka druhyho v naruci ![]()
@Zupina píše:
Jinak pro obě starší děti máme též Cybex sedačky 15-36 kg a dcera v ní jezdí ještě teď s to jí je 10,5 a kg na 38, dokud se tam vejde tak v mi jezdit bude, zatím vůbec neprotestuje takže super
My taky máme Cybex 15-36…Ale dcera má o 10 Kg méně…Kolik měří tvá dcere? Nám 140…
@Twixx píše:
Tak mame po kontrole, vsechno je v poradku, prdolka chrnel a bylo mu vsechno uplne sumakZmerila mi i cipek a taky dobry, kolem 4cm.
Ohledne toho tlaku na hrudi mi rekla, ze to bude zmenou tlaku a ze je to v tehotenstvi nornalni. No a na zada mi rekla, ze proste musim cvicit a chodit na prochazky
Tak super, že je vše v pořádku..a záda a hrudník normální, to mě nepřekvapuje..cokoliv tě v těhotenství bolí, tak je podle lékařů normální ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat