Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobré ráno. Já dneska jen do 11:00 hod. v práci a pak ten vysněný 3D ultrazvuk. Mám z toho trochu strach, aby se fotka povedla, za těch 500 Kč.....
@dixi10 Taky jsem to tak měla, že to bylo roztahaný, ale když na to nebudeš tak myslet, tak to nakonec bude v pohodě a uteče to
máš něco na čtení?
@ozzian píše:
@Ivčule34 jagermeisterz Ali ti veci dojdou tak za 3 tydny, vetsina. Mesic max. Delsi doba uz je spis nejaky problem. Puding jsem nekupovala, kamarad zacal celkem nedavno delat WeFood a ti maji taky super veci a puding maji moc dobrej, dostala jsem vzorky a jeste je mam. Mne na lowcarb sladky moc nechutna, to spis ted, ze se snazim at ten miminous ma opravdu od vseho.Ja dnes spala celou noc i bez curani a jeste o fous dyl, jedeme zkontrolovat ten pytlik na devatou.
To mě dneska to čůrání probudilo…Jinak se mi spalo dobře ![]()
pak písni po kontrole, jestli pytlík zůstal ![]()
@dixi10 píše:
Tady se toho zase včera uvařilona ten puding mám chuť taky. Mě skrz tu pater tak bolí hlava, ze jsem včera zvládla sníst jen jablko, jahody a udělala jsem zampionovy krém, takže mě větší vaření čeká dnes.
Už čekám na cukrovce, tak jsem zvědavá na mnamku
Tak ať ti test rychle uteče a máš dobré výsledky!
Drzim palce na cukrajdu i na fotky! Kdyz nevyjde fotka, tak aspon pokoukate
na cukrajdu si vezmu ntb a ten dokument, co mi pani poradila. Stejne bych tam uz neusnula.
dik za podporu holky @Veeerousek čtu si jen na mobilu, jak mě bolí ta hlava, tak stejně nevydržim víc jak 5 minut v kuse. @ozzian na tu tvoji luxusní možnost lezení jsem si dneska už několikrát vzpomela ![]()
@dixi10 ja si to moc maluju, v realu mi spis bude blbe
dneska je mi nejak tezko, padlo to na me v aute, ani se mi nechce vylejzat a vlect se do nemocnice. A to jeste vezu miminovy rozinky a banan, kdyby nahodou nechtel vstavat (zbytecne, je vzhuru od rana
)
@dixi10 Nebolí tě hlava třeba i z mobilu? Já třeba nemůžu dlouho hledět do telefonu nebo při jízdě busem, neboť mě začne strašně bolet hlava. Na jednu stranu je to dobrý, že nejsem pořád na fb a ig ![]()
To jsou zas chutě, taky bych si dala nějakou mňamku, asi upeču štrůdl na plech, mám tu domácí jablka. Mno manžel má střevní chřipku, tak je v karanténě v dětským pokojíčku, co předěláváme pro malou… doufám, že se nám to vyhne.
Jak jste se bavily o pohance, tak tu já taky nemusím, prostě ta pachuť je divná a to mám moc ráda zdravý věci, jáhly, vločky atd všechno sním.
mě teda čůrání budí v noci tak jednou nebo dvakrát
@SidiS píše:
Ne ne je to Cybex.Sedačka není nová je po 1 dítěti.
Hlídala jsem to na fb na marketplace a taky na letgo.Většinou se tam pohybují kolem 3.000-4500 Kč@dixi10 Tak ať to máš brzo za sebou
@ozzian Tak budem čekat na fotku pytlíku
Aha. Tak to gratuluji k úspěšnému nákupu:) My právě taky sháníme a nakonec asi koupíme novou, což vyjde i s isofixovou základnou na cca 6.600 Kč.
Když jsme u těch chutí - my si včera s přítelem upekli kuřecí křídla - luxusní. Jsem se naťápala, že jsem myslela, že snad prasknu ![]()
Dnes jsem naštěstí v práci jen do 13. hodiny a zítra si beru dovču. Jsem opět nachlazená. V prosinci přes Vánoce jsme marodili oba, to bylo šílené - i s teploty. V únoru zase bolest v krku a rýma a teď znovu. Já se snad toho nezbavím
![]()
@Veeerousek píše:
Dobré ráno. Já dneska jen do 11:00 hod. v práci a pak ten vysněný 3D ultrazvuk. Mám z toho trochu strach, aby se fotka povedla, za těch 500 Kč.....
Urcite se povede, mimisek bude spolupracovat a bude to ok
![]()
@dixi10 píše:
Holky mám vypito, nebylo to tak strašný jen bych to rada něčím zapila a zajedla, první hodnota mi vyšla něco přes 4 takže zatím dobrý. Akorát to sezení v čekárně je pěkná otrava v 6:40 jsem přišla v 6:55 první odběr pak asi za 15minut pití toho sajrajtu a teď odběry v 8:05 a 9:05
A vysledky budes mit zitra?
Holkyyy, potvrzeno, ma vybavicku, ze se nemusi za ni rozhodne stydet
ledviny uz bez rozdilu, vse ok, ale je velkej, pry tak o 14 dni, nemam brat zadny vitaminy a uvidime. Ze pry abych se pak rozrodila a neprenasela ho zbytecne ![]()
@ozzian hlavně se nestrachuj, je to odhad a ničeho se neboj, já měla prvorozeného také většího pořád o 14 dní a měl teda 4kg, ale díky aniballu jsem to zvládla bez poranění ![]()
a gratuluji ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat