Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21681
6.3.19 20:30

Jo skorice, to mi pripomnelo muj druhy rychly porod :lol: jsem si nekde vycetla, ze kdyz se rozjizdi porod nebo nechce rozjet porod, ze si mas uvarit caj ze skorice a hrebicku, tak fakt nevim, ale asi to pomohlo :palec:
Malem jsem porodila v aute. :D

Skorici jim v malinkem mnozstvi

• načítám...
7012
6.3.19 20:31

My meli k veceri medailonky z veprove panenky s bulgurem a ted tu chroupu mrkev :)

• načítám...
7012
6.3.19 20:35

Skorici jim take obcas v malem mnozstvi, nijak to nehrotim. Piju i matovy caj a pridavam i zazvor do jidla. Moje dr. mi rekla, ze mam pit matovy a zazvorovy caj proti nadymani :nevim: Ta moje doktorka je takova hodne free mi prijde, podle ni muzu jist a pit vsechno v rozumnem mnozstvi, samozrejme krome syroveho masa a ryb. :)

• načítám...
12032
6.3.19 20:39

Koukám že to jídlo je ale zaludné…To nám nedá spát… :lol: :mrgreen: :lol:
My měli k večeři špaldové celozrné těstoviny a rajčatová omáčka na to… Mňam a sýr…

• načítám...
13843
6.3.19 20:39
@Lemur84 píše:
@E.winka 2 tak to jsi měla bezva den :-) Se máš že zítra nemusíš vařit…
váhu mimi nevím, jdu až 21.3. tak pak písnu.
ad skořice, ono jí trochu můžeš ale nesmí se to přehnat..
To s tou tříletou na v přerově je strašmý :-(jo a dej foto hnízdečka :-)

jj..tak docela fajn den, i v práci budu za chvíli končit a uteklo mi to tu :palec:
Skořici se radši vyhýbám..stejně o ní moc nestojím, tak mi to nevadí..
Tak schválně jakou budete mít váhu..já jsem objednaná zase až za 4 týdny..taková doba 8o ..bude mi dělat ten větší ultrazvuk, jak se měří proporce tělíčka :D

• načítám...
13843
6.3.19 20:41
@Twixx píše:
Taky mi to tak prijde. Kdybych ji rekla, ze mi upadla noha, tak podle me mi na to povi, ze je to v tehotenstvi normalni a ze mi pak doroste :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
13843
6.3.19 20:41
@Káťa19 píše:
Jo skorice, to mi pripomnelo muj druhy rychly porod :lol: jsem si nekde vycetla, ze kdyz se rozjizdi porod nebo nechce rozjet porod, ze si mas uvarit caj ze skorice a hrebicku, tak fakt nevim, ale asi to pomohlo :palec:
Malem jsem porodila v aute. :DSkorici jim v malinkem mnozstvi

Skořice údajně prokrvuje ženské orgány, tak to možná trošku urychlilo :mrgreen:

• načítám...
13843
6.3.19 20:44
@Twixx píše:
Skorici jim take obcas v malem mnozstvi, nijak to nehrotim. Piju i matovy caj a pridavam i zazvor do jidla. Moje dr. mi rekla, ze mam pit matovy a zazvorovy caj proti nadymani :nevim: Ta moje doktorka je takova hodne free mi prijde, podle ni muzu jist a pit vsechno v rozumnem mnozstvi, samozrejme krome syroveho masa a ryb. :)

Mátový čaj piju taky..ale zázvoru se vyhýbám..ten radši ne…ale taky se nemá celer a ten taky baštím i když to nepřeháním :)

• načítám...
7012
6.3.19 20:46
@E.winka 2 píše:
Mátový čaj piju taky..ale zázvoru se vyhýbám..ten radši ne…ale taky se nemá celer a ten taky baštím i když to nepřeháním :)

Celer jim taky, mam ho hodne rada, ale jen ten rapikaty, ten kulaty je :poblion: :)

• načítám...
19160
6.3.19 20:49

@E.winka 2 To máte otevřeno docela dlouho.Jj tu jsem myslela :(

• načítám...
13843
6.3.19 20:50
@Twixx píše:
Celer jim taky, mam ho hodne rada, ale jen ten rapikaty, ten kulaty je :poblion: :)

já zas nemusím řapíkatý :lol:
ale z normálního dělám salát..a taky svíčkovou :mrgreen:

• načítám...
13843
6.3.19 20:54
@SidiS píše:
@E.winka 2 To máte otevřeno docela dlouho.Jj tu jsem myslela :(

Je to smutný, prostě jsou mezi námi i zlí lidé :,( to nepochopíš čeho jsou schopni :cert:
jj..máme do 9

• načítám...
7012
6.3.19 20:57
@E.winka 2 píše:
já zas nemusím řapíkatý :lol:
ale z normálního dělám salát..a taky svíčkovou :mrgreen:

No pokud je treba na male kousicky, tak ho muzu i v polevce, nebo pokud je rozmixovany s jinou zeleninou, tak taky :)

• načítám...
13843
6.3.19 20:59
@Twixx píše:
No pokud je treba na male kousicky, tak ho muzu i v polevce, nebo pokud je rozmixovany s jinou zeleninou, tak taky :)

to bych dala se řapíkatým taky, do polévky a nebo i mix bych dala..ale jinak má pro mě takovou nedobrou chuť :nevim:

• načítám...
194
6.3.19 21:01

Dneska jsem konečně byla na utz srdíčka. Po hodině a půl v čekárně sem nakonec strávila dvě minuty v ordinaci :lol: prý krásně ukázkové srdíčko a není co dál vyšetřovat, tak sem šťastná. V úterý mám kontrolu a snad se už dozvím velikost a váhu no a taky termín nějaký. Vím jen podle pm, ale podle utz se zatím nevyjádřil. Ani nezapsal do průkazu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100