Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21681
7.3.19 15:23

dneska mám tvrdý břicho skoro celý den :-( snad je to výjimka :think: jdu si vzít hořčík

• načítám...
4025
7.3.19 15:51

@Ivčule34 dekuji :hug: mamca je hlídaná a má nasazeny prášky, takže už dnes na kontrole na tím byla lip. Na vozik čekám jak na smilovani @Lemur84 jj nějak to na mě dnes dopadlo, ze jsem si to tehotneni představovala jinak :roll:
@Veeerousek :hug:
@ozzian co jste to zasadili a čím to živite? :mrgreen: to bude poradnej kus chlapa, u nas v tom cca 22tt měla malá 430g, teď jdu na kontrolu až ke konci měsíce kvůli dovoleny doktora, tak jsem zvědavá jak poporostla @Zupina nad dvěma jmény jsme neuvažoval ale to vaše spojení zní hezky :potlesk:
K autosedackam - jedna z malá věci na které se myslím nevyplatí šetřit, máme Cybex, stala něco přes 4tis, je teda fakt ze budeme hodně jezdit

• načítám...
4025
7.3.19 15:52
  • Omlouvám se za předchozí překlepu, píšu z telefonu a dnes opravdu jako tatar :zed:
  • načítám...
13843
7.3.19 15:55
@Lemur84 píše:
Třeba abych se tam takto neohýbala, to by pak ta bočnice stahovací byla k ničemu…

tak nejsem doma, abych změřila postýlku, ale stahovací bočnici nemám..chtěla jsem, ale na trhu moc postýlek s ní nebylo..a zase to pro nás nebylo tolik důležité :nevim: doma změřím..

• načítám...
4025
7.3.19 16:00

@Ivčule34 teda to musel být poprask, ještě na vesnici :mrgreen:
@Lemur84 mě dneska malou povzbudili tou glukozou, takže pěkne tancuje, ale cítím ji teda strašně dole, až je to nepříjemný
@SidiS na mantinel mám taky zálusk, jen ty ceny :roll:
@E.winka 2 jojo jenže vysvětluj někomu, ze se má nechat zavřít do nemocnice, tím spis vlastním rodičům :nevim: přítel vůbec nevím, čeká se zda tomu pomůže klid, pokud ne tak rezonance opět. Ale druhá noha už je po operaci, takže alespoň chůze zase o berlich snad tak za 3 týdny :nevim:
@Dannylinka s autosedackou to vnímám podobně

• načítám...
4025
7.3.19 16:03

@Káťa19 :hug:
@ozzian tu tatrovku jsme měli jako prckove a milovali ji :srdce:

• načítám...
6721
7.3.19 16:21

Stavili se za námi v práci tchánovci cestou z Prahy.. :mrgreen:

• načítám...
6721
7.3.19 16:22

@dixi10 já se na ni těším nejvíc :D ..

• načítám...
5331
7.3.19 16:24

Já dnes začala 29tt 8o a je to teprve tak týden, kdy už opravdu pociťuju pohyby i na bříšku a je to i někdy vidět. Dnes si dělal diskotéku, měli jsme vystoupení k MDŽ s dětmi a já pouštěla hudbu , tedy byla u repraku. Ten mi dával děla :palec:

• načítám...
5331
7.3.19 16:25
@ozzian píše:
Stavili se za námi v práci tchánovci cestou z Prahy.. :mrgreen:

Jako že už máš nočník?? :P :palec:

• načítám...
6721
7.3.19 16:28

@Dannylinka není čas na hrdinství :D akorát že za rok už bude po zahradě lítat s nahatým zadkem a naučí se tak max. čůrat všude po zemi :mrgreen:

• načítám...
19160
7.3.19 16:37

@dixi10 Já ho objednala z Alíku na zkoušku za 20$ a je 2 metry dlouhý tak uvidím co přijde
@dixi10 @Dannylinka Já na tom nechci šetřit.Ta sedačka je bezpečná není to šunt a zas kupovat novou a je to na chvíli na 10 měsíců.

• načítám...
13843
7.3.19 16:50

@dixi10
To mi povídej..měli jsme asi před půl rokem s mamkou k řešení něco podobného. Žije sama a 100 km odemě i od sestry, takže jsme jí nemohly být k dispozici. Sice v nemocnici musela pár dní být, ale hned jak to šlo, šla domů. A to jí nabízeli dlouhodobější léčbu (kterou dle mě potřebovala) s hospitalizací v nemocnici..místo toho se léčila doma..nakonec dobrý, ale obavy jsme měly :think:
S přítelem to koukám máte na dýl..no a zkoušeli jste dát do vany sedátko, takové to pro seniory? Moc nám pomohlo když jsme se starali o nemocného taťku a nedávno i babičku, měla zlomenou kost v krčku kyčle..bez něj bychom jí nevykoupali..
Měla by ses šetřit..

• načítám...
21681
7.3.19 16:54

@ozzian :mrgreen: ten mame a je super :palec: prakticky, akorat bude treba az tak za dva roky :lol:

• načítám...
6721
7.3.19 17:32

Jako ze by dva roky dojil do plen? Neexistuje, ten bude mit vojnu :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky