Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dneska mám tvrdý břicho skoro celý den
snad je to výjimka
jdu si vzít hořčík
@Ivčule34 dekuji
mamca je hlídaná a má nasazeny prášky, takže už dnes na kontrole na tím byla lip. Na vozik čekám jak na smilovani @Lemur84 jj nějak to na mě dnes dopadlo, ze jsem si to tehotneni představovala jinak ![]()
@Veeerousek ![]()
@ozzian co jste to zasadili a čím to živite?
to bude poradnej kus chlapa, u nas v tom cca 22tt měla malá 430g, teď jdu na kontrolu až ke konci měsíce kvůli dovoleny doktora, tak jsem zvědavá jak poporostla @Zupina nad dvěma jmény jsme neuvažoval ale to vaše spojení zní hezky ![]()
K autosedackam - jedna z malá věci na které se myslím nevyplatí šetřit, máme Cybex, stala něco přes 4tis, je teda fakt ze budeme hodně jezdit
@Lemur84 píše:
Třeba abych se tam takto neohýbala, to by pak ta bočnice stahovací byla k ničemu…
tak nejsem doma, abych změřila postýlku, ale stahovací bočnici nemám..chtěla jsem, ale na trhu moc postýlek s ní nebylo..a zase to pro nás nebylo tolik důležité
doma změřím..
@Ivčule34 teda to musel být poprask, ještě na vesnici ![]()
@Lemur84 mě dneska malou povzbudili tou glukozou, takže pěkne tancuje, ale cítím ji teda strašně dole, až je to nepříjemný
@SidiS na mantinel mám taky zálusk, jen ty ceny ![]()
@E.winka 2 jojo jenže vysvětluj někomu, ze se má nechat zavřít do nemocnice, tím spis vlastním rodičům
přítel vůbec nevím, čeká se zda tomu pomůže klid, pokud ne tak rezonance opět. Ale druhá noha už je po operaci, takže alespoň chůze zase o berlich snad tak za 3 týdny ![]()
@Dannylinka s autosedackou to vnímám podobně
Já dnes začala 29tt
a je to teprve tak týden, kdy už opravdu pociťuju pohyby i na bříšku a je to i někdy vidět. Dnes si dělal diskotéku, měli jsme vystoupení k MDŽ s dětmi a já pouštěla hudbu , tedy byla u repraku. Ten mi dával děla ![]()
@ozzian píše:
Stavili se za námi v práci tchánovci cestou z Prahy..
Jako že už máš nočník??
![]()
@Dannylinka není čas na hrdinství
akorát že za rok už bude po zahradě lítat s nahatým zadkem a naučí se tak max. čůrat všude po zemi ![]()
@dixi10 Já ho objednala z Alíku na zkoušku za 20$ a je 2 metry dlouhý tak uvidím co přijde
@dixi10 @Dannylinka Já na tom nechci šetřit.Ta sedačka je bezpečná není to šunt a zas kupovat novou a je to na chvíli na 10 měsíců.
@dixi10
To mi povídej..měli jsme asi před půl rokem s mamkou k řešení něco podobného. Žije sama a 100 km odemě i od sestry, takže jsme jí nemohly být k dispozici. Sice v nemocnici musela pár dní být, ale hned jak to šlo, šla domů. A to jí nabízeli dlouhodobější léčbu (kterou dle mě potřebovala) s hospitalizací v nemocnici..místo toho se léčila doma..nakonec dobrý, ale obavy jsme měly ![]()
S přítelem to koukám máte na dýl..no a zkoušeli jste dát do vany sedátko, takové to pro seniory? Moc nám pomohlo když jsme se starali o nemocného taťku a nedávno i babičku, měla zlomenou kost v krčku kyčle..bez něj bychom jí nevykoupali..
Měla by ses šetřit..
@ozzian
ten mame a je super
prakticky, akorat bude treba az tak za dva roky ![]()
Jako ze by dva roky dojil do plen? Neexistuje, ten bude mit vojnu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat