Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ozzian píše:
Jako ze by dva roky dojil do plen? Neexistuje, ten bude mit vojnu
Nebo ji budes mit ty
![]()
Tak jsem ze sebe dneska nechala zase udelat cloveka, byla jsem u kadernice
a predtim jsem se jeste odmenila vietnamskou polevkou
![]()
to jsem z toho vyvázla ještě dobře, jen s nevolností a křečemi naštěstí bez zvracení
@Twixx píše:
Tak jsem ze sebe dneska nechala zase udelat cloveka, byla jsem u kadernicea predtim jsem se jeste odmenila vietnamskou polevkou
![]()
Taky bych šla ke kadeřnici..potřebuju zase přistřihnout ofinu..
Mňam miluji větnamská jídla ![]()
@ozzian píše:
Stavili se za námi v práci tchánovci cestou z Prahy..
Hihi asi tchánovci myslí že plánujete bezplenkovou metodu ne ![]()
@Káťa19 píše:
dneska mám tvrdý břicho skoro celý densnad je to výjimka
jdu si vzít hořčík
I mě dnes tvrflo hlavně při té chůzí když jsem zrychlila nebo šla do kopce. Závidím holkám co tu chodí několik km a jdou v pohodě. Já šla do města a zpět tři km a mazec, ale zase pidala spala.ted sedím a už řádí a taky zrovna dole auky au
Omlouvám se za překlepy jsem na mobilu čekám na dceru až přijde z kroužku, už jsem teď jela autem neb začalo pršet a fucet ![]()
@E.winka 2 píše:
Taky bych šla ke kadeřnici..potřebuju zase přistřihnout ofinu..
Mňam miluji větnamská jídla
No ja uz potrebovala zkratit, jsem pres zimu nejak zarostla, a nejakou novou barvicku, tak se pripravuju na jaro a leto ![]()
A vietnamska jidla taky miluju, bych to mohla jist kazdy den. A zrovna na Dejvicke maji hrozne dobrou restauraci ![]()
@Zupina U nas teda hrozne foukalo v pul treti, to jsem si myslela, ze me odfoukne. Ale ted, kdyz jsem sla domu, uz to bylo v pohode, klidecek ![]()
@Zupina Tak hlavne opatrne s tou virozou, davej na sebe pozor!
Ja teda nevim, jakym zpusobem se to prenasi, ale nepomohly by treba rousky? ![]()
@Zupina píše:
to jsem z toho vyvázla ještě dobře, jen s nevolností a křečemi naštěstí bez zvracení
Tak spoň tak..ale taky ti nebylo vůbec dobře ne? Jak je ti vůbec..
U nas dneska cunarny, tatka chystal, i tu pomazanku, co vypada jak kupovana ![]()
@ozzian No ja jsem tu schvalne nedavala fotku polivky, abych vas nedrazdila, a ty takhle, jo?
No taky bych si dala chlebicek ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat