Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@E.winka 2 píše:
Tak spoň tak..ale taky ti nebylo vůbec dobře ne? Jak je ti vůbec..
díky za optání, jsi hodná, dnes už je mi dobře
v úterý jsem tedy musela z práce dom po 10 hod, to se nedalo, ale bylo mi jen na zvracení, křeče do žaludku, točení hlavy, slabo až na omdlení, spala jsem skoro celý den, včera už jen sem tam křeč do toho žaludku a bolest hlavy a dnes už úplně v pohodě. TAk doufám, že už mám po a že to nechytnu znovu. Jsem ráda, že se to obešlo bez zvracení, si neumím představit ten stav zvracení s bříškem.
@ozzian píše:
U nas dneska cunarny, tatka chystal, i tu pomazanku, co vypada jak kupovana
téda dyť je to krása a ne prasárna
my dnes měli tousty ![]()
@Zupina a co to je za svinarnu, ja myslela, ze uz jsou ty bacily pryc a skoncilo to
to jste si pekne vybrali.
švagrová je dočasná pěstounka a zítra si jede do porodnice pro novorozence - chlapečka - matka ho tam nechala, mazec
Před rokem dostali čtyřměsíčního chlapečka a měli do února, skoro rok, teď už je v adoptivní rodině. Ale novorozence čerstvého to bude vůbec hukot
jsem na ní zvědavá teda
tak mi dnes volala co má dělat, že nemá fusak do autosedačky, aby jí v porodnici nesprdli
tak jsem jí řekla, ať vezme kombinézu a pak ho přikryje dekou a že to musí být ok. Každý přeci nemá fusak do autosedačky nebo jo?
@ozzian píše:
U nas dneska cunarny, tatka chystal, i tu pomazanku, co vypada jak kupovana
vypadá to pěkně ![]()
no já mám taky zamuvený u jedné paní, ale tak když jí volali ve středu, tak je jasný, že ho do zítra nesežene, tak se snad nic nestane, stejně to je jen cesta do auta a pak domů z auta
jj i kdž prý zrovna tahle matka řekla, že se ho vzdát nechce, jen pro něj teď nemá podmínky. Kryndy pindy , prý už takhle odložila 4 děti, takže to jsou jen kecy. Snad se ho brzy úplně vzdá a bude moci co nejdříve někam do rodiny
A oni nemusi mit podepsany papiry kdyz rodi v porodnici a chteji hned odejit? Jako souhlas s adopci?
@Zupina píše:
díky za optání, jsi hodná, dnes už je mi dobřev úterý jsem tedy musela z práce dom po 10 hod, to se nedalo, ale bylo mi jen na zvracení, křeče do žaludku, točení hlavy, slabo až na omdlení, spala jsem skoro celý den, včera už jen sem tam křeč do toho žaludku a bolest hlavy a dnes už úplně v pohodě. TAk doufám, že už mám po a že to nechytnu znovu. Jsem ráda, že se to obešlo bez zvracení, si neumím představit ten stav zvracení s bříškem.
Takže viroza..ty bývají tak cca na 2-3 dny..to jsi měla docela dobrý průběh.
Zvracení by nebylo nejlepší, už to bude dobré, nejhorší máš za sebou..jen bacha abyste si to doma nepředávali a nechytla jsi to ještě jednou ![]()
A dcerka je odolná když to ještě nechytla..ta už vydrží ![]()
To je hrozny… ale aspon ho rovnou nechala v porodnici a nepohodila ho nekde venku, jak o tom obcas pisou v novinach ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat