Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Stejne ma byt hnusne, tak si polezis
je to opruz, holt te to zkousi ![]()
@Zupina píše: švagrová je dočasná pěstounka a zítra si jede do porodnice pro novorozence - chlapečka - matka ho tam nechala, mazecPřed rokem dostali čtyřměsíčního chlapečka a měli do února, skoro rok, teď už je v adoptivní rodině. Ale novorozence čerstvého to bude vůbec hukot
jsem na ní zvědavá teda
tak mi dnes volala co má dělat, že nemá fusak do autosedačky, aby jí v porodnici nesprdli
tak jsem jí řekla, ať vezme kombinézu a pak ho přikryje dekou a že to musí být ok. Každý přeci nemá fusak do autosedačky nebo jo?
Teda smekám před švagrovou.Hele nejsou mrazy taky bych to vyřešila kombinezou a dekou.
Musí to bejt těžký mít rok dítě a pak ho předat.
@dixi10 píše:
Holky fakt si to nevymýšlým, ale mám teplotu taková ta klasika 37,5 zimnice, horkost v kombinaci s tou hlavou. Stačí když se budu snažit ležet, čaj a paralen? Nebo mám vyrazit zítra znova k doktorce? Pěkne se to sype![]()
![]()
Jeee, zlati, to je fakt pech…
Ale treba to muze byt i ze stresu a unavy. Dej si cajik, hod do sebe paralen a bez spinkat, at si odpocines. A pokud muzes, tak si vem zitra v praci volno, zdravi je prednejsi, zvlast ted, kdyz se musis jeste starat i o pritele. ![]()
@Zupina píše:
oni tě v tom ročním kurzu učí jak na to, jak to zvládnout a udržet si odstup, ale u každého to asi nefunguje. Já bych to asi taky nedokázala. no obrečeli to a švagrovka se rozmýšlela, zda jít do dalšího. Měla vidinu 4leté holčičkyno a jede si zítra pro novorozeného chlapečka
Min týden jí nabízeli půlroční dvojčata, zanedbaná (jen leželi nic neuměli) tak to odmítla, že dvojčata by nedala.
To bych asi nedala… jako myslim vzit si prcka a pak ho predat dal, to bych se asi zblaznila ![]()
@Zupina píše:
ty kráso už máme 800 stran
No taky jsem koukala! My uz tu vlastne jsme vsechny spolu pres pul roku!
![]()
@Zupina píše:
@Káťa19 dají se tu někde sehnat recenze na porodnice? chci se už rozhodnout a furt nevím kam na tu sekci jít
https://www.emimino.cz/porodnice/
Pripomen mi odkud jsi?
Příspěvek upraven 07.03.19 v 20:33
@Twixx píše:
To bych asi nedala… jako myslim vzit si prcka a pak ho predat dal, to bych se asi zblaznila
Fakt obdiv, ale je skvele, ze takoby lide jsou ![]()
Dneska diky za babyboxy a podobne…
@SidiS píše:
Taky bych zalehla s paralenem.Asi ještě dozvuky chřipkový epidemie.Abys u Dr v čekárně nechytla ještě něco navíc
No prave, proto bych tam nesla, prece jen, co rekne stejne dr…s detma taky nechodim k dr, jen kdyz se to 4.den nelepsi
@Zupina píše:
holky tak už blindí i manželuž chybí jen dcera
A jéje…
@ozzian mňam chlebíčky…
Koukám že jste se zase nějak rozkecali…jdu vás dočíst.
Jsem synovi objednala kalhoty, protože má už jen jedny jediné, pořád si je trhá
![]()
Dceři rovno plavky k tomu moři, snad jí budou a nebudu je muset vracet že jsou malé.
a Vašíkovy, kterej mimochodem se začal mrcasit až kolem 15h…
https://www2.hm.com/…5802001.html?…
@Lemur84 Vendelin bude fraja
![]()
U nas je zivo, fakt nevim o co mu jde, od rana co zazvonil budik je vzhuru, jestli je klid parkrat na pul h, tak je to zazrak.
@Káťa19 píše:
https://www.emimino.cz/porodnice/Pripomen mi odkud jsi?
Příspěvek upraven 07.03.19 v 20:33
Královehradecký kraj, rozhoduji se mezi Rychnov nad Kněžnou a Ústí nad Orlicí
já vám tak závidím tu vaši vůli s tím sladkým, mě zas tak moc honí mlsná, zkusela jsem ji zahnat slabým kakaem, snad to bude stačit :-d
@dixi10 píše:
Holky fakt si to nevymýšlým, ale mám teplotu taková ta klasika 37,5 zimnice, horkost v kombinaci s tou hlavou. Stačí když se budu snažit ležet, čaj a paralen? Nebo mám vyrazit zítra znova k doktorce? Pěkne se to sype![]()
![]()
Klidně bych si vzala ten peralen, aby to nevylítlo nad 38…A k dr bych asi taky skočila…Ach jo, ty si to taky vybíráš ![]()
@Zupina Snad to dcera už nechytne…A ty snad už ne, když jsi to měla, chvilku by si to to tělo mělo pamatovat, ne?
@dixi10 píše:
Mě už se úplně chce brecet, jakmile se něco pohne tak se něco dalšího podělá a to jsem nemarodila skoro 4 roky, ani nevím kde bych to chytla
Já bych řekla že už to je ta psychika… ![]()
@Zupina To je hezký s tou švagrovou a švagrem… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat