Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6721
7.3.19 20:18

Stejne ma byt hnusne, tak si polezis :) je to opruz, holt te to zkousi :(

• načítám...
6721
7.3.19 20:19

@Zupina :lol: :lol: :lol: pockej v cervnu

• načítám...
19160
7.3.19 20:19
@Zupina píše: švagrová je dočasná pěstounka a zítra si jede do porodnice pro novorozence - chlapečka - matka ho tam nechala, mazec :-x Před rokem dostali čtyřměsíčního chlapečka a měli do února, skoro rok, teď už je v adoptivní rodině. Ale novorozence čerstvého to bude vůbec hukot :-x jsem na ní zvědavá teda :-D tak mi dnes volala co má dělat, že nemá fusak do autosedačky, aby jí v porodnici nesprdli :D tak jsem jí řekla, ať vezme kombinézu a pak ho přikryje dekou a že to musí být ok. Každý přeci nemá fusak do autosedačky nebo jo?

Teda smekám před švagrovou.Hele nejsou mrazy taky bych to vyřešila kombinezou a dekou.
Musí to bejt těžký mít rok dítě a pak ho předat.

• načítám...
7012
7.3.19 20:21
@dixi10 píše:
Holky fakt si to nevymýšlým, ale mám teplotu taková ta klasika 37,5 zimnice, horkost v kombinaci s tou hlavou. Stačí když se budu snažit ležet, čaj a paralen? Nebo mám vyrazit zítra znova k doktorce? Pěkne se to sype :zed: :pocitac: :poblion:

Jeee, zlati, to je fakt pech… :( Ale treba to muze byt i ze stresu a unavy. Dej si cajik, hod do sebe paralen a bez spinkat, at si odpocines. A pokud muzes, tak si vem zitra v praci volno, zdravi je prednejsi, zvlast ted, kdyz se musis jeste starat i o pritele. :hug:

• načítám...
7012
7.3.19 20:22
@Zupina píše:
oni tě v tom ročním kurzu učí jak na to, jak to zvládnout a udržet si odstup, ale u každého to asi nefunguje. Já bych to asi taky nedokázala. no obrečeli to a švagrovka se rozmýšlela, zda jít do dalšího. Měla vidinu 4leté holčičky :-D no a jede si zítra pro novorozeného chlapečka :-D Min týden jí nabízeli půlroční dvojčata, zanedbaná (jen leželi nic neuměli) tak to odmítla, že dvojčata by nedala.

To bych asi nedala… jako myslim vzit si prcka a pak ho predat dal, to bych se asi zblaznila :,(

• načítám...
7012
7.3.19 20:24
@Zupina píše:
ty kráso už máme 800 stran :-D

No taky jsem koukala! My uz tu vlastne jsme vsechny spolu pres pul roku! :hug: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
19160
7.3.19 20:25
@dixi10 píše:
@ozzian jojo už mám po teplý sprše, léku di sebe čaj a paralen připravenej, mě štve jak je zítra pátek to není dobrej den na hrdinství :think: uvidím ráno :nevim:

Taky bych zalehla s paralenem.Asi ještě dozvuky chřipkový epidemie.Abys u Dr v čekárně nechytla ještě něco navíc

• načítám...
21681
7.3.19 20:28
@Zupina píše:
@Káťa19 dají se tu někde sehnat recenze na porodnice? chci se už rozhodnout a furt nevím kam na tu sekci jít :-(

https://www.emimino.cz/porodnice/

Pripomen mi odkud jsi?

Příspěvek upraven 07.03.19 v 20:33

• načítám...
21681
7.3.19 20:32
@Twixx píše:
To bych asi nedala… jako myslim vzit si prcka a pak ho predat dal, to bych se asi zblaznila :,(

Fakt obdiv, ale je skvele, ze takoby lide jsou :srdce:
Dneska diky za babyboxy a podobne…

@SidiS píše:
Taky bych zalehla s paralenem.Asi ještě dozvuky chřipkový epidemie.Abys u Dr v čekárně nechytla ještě něco navíc

No prave, proto bych tam nesla, prece jen, co rekne stejne dr…s detma taky nechodim k dr, jen kdyz se to 4.den nelepsi

• načítám...
12032
7.3.19 20:37
@Zupina píše:
holky tak už blindí i manžel :x už chybí jen dcera

A jéje…

@ozzian mňam chlebíčky…

Koukám že jste se zase nějak rozkecali…jdu vás dočíst.

Jsem synovi objednala kalhoty, protože má už jen jedny jediné, pořád si je trhá :-D :cert:
Dceři rovno plavky k tomu moři, snad jí budou a nebudu je muset vracet že jsou malé.
a Vašíkovy, kterej mimochodem se začal mrcasit až kolem 15h…
 https://www2.hm.com/…5802001.html?…

• načítám...
6721
7.3.19 20:43

@Lemur84 Vendelin bude fraja :palec: :lol:
U nas je zivo, fakt nevim o co mu jde, od rana co zazvonil budik je vzhuru, jestli je klid parkrat na pul h, tak je to zazrak.

• načítám...
13012
7.3.19 20:43
@Káťa19 píše:
https://www.emimino.cz/porodnice/

Pripomen mi odkud jsi?

Příspěvek upraven 07.03.19 v 20:33

Královehradecký kraj, rozhoduji se mezi Rychnov nad Kněžnou a Ústí nad Orlicí

• načítám...
13012
7.3.19 20:44

u nás se spalo když jsem byla venku :-D jak sedím tak mě taky kopká :-D

• načítám...
13012
7.3.19 20:45

já vám tak závidím tu vaši vůli s tím sladkým, mě zas tak moc honí mlsná, zkusela jsem ji zahnat slabým kakaem, snad to bude stačit :-d

• načítám...
12032
7.3.19 20:50
@dixi10 píše:
Holky fakt si to nevymýšlým, ale mám teplotu taková ta klasika 37,5 zimnice, horkost v kombinaci s tou hlavou. Stačí když se budu snažit ležet, čaj a paralen? Nebo mám vyrazit zítra znova k doktorce? Pěkne se to sype :zed: :pocitac: :poblion:

Klidně bych si vzala ten peralen, aby to nevylítlo nad 38…A k dr bych asi taky skočila…Ach jo, ty si to taky vybíráš :-(

@Zupina Snad to dcera už nechytne…A ty snad už ne, když jsi to měla, chvilku by si to to tělo mělo pamatovat, ne?

@dixi10 píše:
Mě už se úplně chce brecet, jakmile se něco pohne tak se něco dalšího podělá a to jsem nemarodila skoro 4 roky, ani nevím kde bych to chytla :,(

Já bych řekla že už to je ta psychika… :-(

@Zupina To je hezký s tou švagrovou a švagrem… :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky