Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lemur84 píše:
Holky tak mě mrňous dneska nějak stávkuje, Ráno jsem cejtila slabě pohyby a od té doby nic…Tak snad je vše v pořádku…
Ja jsem prcka skoro necitila od patku do pondeli. Vzdycky parkrat slabe kopnul za cely den a jinak nic. Ale od pondeli zase jede bomby
Takze bud v klidu, pokud se ozve aspon obcas ![]()
Objednala jsem velkou oranžovou Tatrovku, měl ji slíbenou za dnešek, když dotáhne tu ledvinu a neztratí pytlíka
těsím se, v pondělí přifrčí.
@Zupina píše:
taky jsem chtěla zasadit, ale v úterý mají být jen 3st přes den a v noci pod 0tak nevím
Já to tiskla. Když tak je na noc uklidím do chodby.To počasí to je mazec dneska 18 stupňů a příští týden zas kolem 0
@ozzian píše:
Objednala jsem velkou oranžovou Tatrovku, měl ji slíbenou za dnešek, když dotáhne tu ledvinu a neztratí pytlíkatěsím se, v pondělí přifrčí.
Holky prosím jakou máte výšku čela u postýlky bez koleček?
díky…Mě přijde 95 cm docela malinká…
@Lemur84 píše:
Kluci rostou později…Manžel ještě v prváku na gymplu byl nejmenší ze třídy a teď má 187cm
přesně tak, mám ségru a bráchu dvojčata a ségra do určitého věku byla víc jak o půl hlavy větší
pak jí z ničeho nic předběhl
@Káťa19 díky a je vysoká teda asi tak jako ta co jsme v ní byly my jako malý? Já si to asi nedokážu představit…Já aby nebyla moc nízká…
Třeba abych se tam takto neohýbala, to by pak ta bočnice stahovací byla k ničemu…

@SidiS píše:
Já to tiskla. Když tak je na noc uklidím do chodby.To počasí to je mazec dneska 18 stupňů a příští týden zas kolem píše: Více
Tak jsem taky nakonec koupila fialovooranzove. Jen nevím zda je stihnu zasadit už dnes chci jít s dětmi na kroužek pěšky když je tak krásně.
@Lemur84 to není, ty klasické retro jsou vyšší, mají delší packy a celkově jsou jiné…
jo ohýbat se ohýbám no…ale nepřijde mi to nějak hrozný, stejně v té vrchní poloze je dítě tak půl roku, pak se dává dolů ![]()
máme obyč takovou, stahování nemá a je to zbytečný právě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat