Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zupina píše:
já vám tak závidím tu vaši vůli s tím sladkým, mě zas tak moc honí mlsná, zkusela jsem ji zahnat slabým kakaem, snad to bude stačit :-d
Já si taky nechávám zajít chuť strašně mě po sladkým pálí žáha
@Zupina píše:
Královehradecký kraj, rozhoduji se mezi Rychnov nad Kněžnou a Ústí nad Orlicí
@Zupina píše:
ty kráso už máme 800 stran
Taky jsme pěkně ukecaný ![]()
@ozzian píše:
@Lemur84 Vendelin bude fraja![]()
U nas je zivo, fakt nevim o co mu jde, od rana co zazvonil budik je vzhuru, jestli je klid parkrat na pul h, tak je to zazrak.
My už zase chrníme ![]()
@Zupina píše:
já vám tak závidím tu vaši vůli s tím sladkým, mě zas tak moc honí mlsná, zkusela jsem ji zahnat slabým kakaem, snad to bude stačit :-d
No mě pomůže třebas jablko, mléko také…Ořechy…
Jinak Ozzian koupila jsem si ty pudinky mám jak vanilku tak čokoládový. Tak zítra jeden udělám s tím tvarohem, mám tu vaničku Jihočeského…Ale nemám tu víceprocentní čokošku a klasiku Orion či Figaro jsem nechtěla… Tak to budu muset dát bez toho…Uvařím to něky v mezičase, zítra budu dělat svíčkovou a knedle…Ať maj děti zase pořádnou večeři. Dneska byl chleba s máslem , vajíčko a okurka…Ještě se dojedli rohlíkem a šunkou…Nestačil jim krajíc a půl…Syn dojedl ještě co nesnědl k sváče, rohlík s pomazánkovím a dal si pak ještě rohlík se šunkou…Nevím kam to dává…
Ještě mám vejce na zítra, a jedno dostane ježek ![]()
@Lemur84 hm mě jablko nepomohlo, to jsem měla před kakaem, teď jsem teda plná toho mlíka, takže už nic dalšího se nevejde uff
@Zupina píše:
no hele máme to postupně, syn v pátek a sobotu, já úterý středa a manžel dnes. Ještě zbývá dcera, chudák jestli to taky chytí.
No pěkně si to předávate… držím palce ať se ti to nevrátí!!!
@Lemur84 ode me ti venkovni vajicko nechteli
krcky a skelety, to jo, ale vajicko tam zkamenelo
ukazes mi fotku?
@dixi10 píše:
Holky fakt si to nevymýšlým, ale mám teplotu taková ta klasika 37,5 zimnice, horkost v kombinaci s tou hlavou. Stačí když se budu snažit ležet, čaj a paralen? Nebo mám vyrazit zítra znova k doktorce? Pěkne se to sype![]()
![]()
Paralen čaj postel jakmile začne teplota stoupat tak volat doktorce.
Kromě té hlavy ti nic jiného není?
Nebrec teplota by ti šla nahoru
![]()
Do práce rozhodně nechoď!
@Zupina to musí být náročné… A ten kurz podstoupili oba?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat