Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Děláte mi tady chutě holky, dnes jsem vůbec nestihala jist místo oběda jsme strávili 3h v ty nemocnici a tam já nic nepozru a pak moje doktorka, takže u mě ráno jedna sušenka, v autě jablko a k večeři zitny chleba s lucinou a okurek. Ale od zítřka jsem na ty osetrovacce tak se těším až si uvařím, dala bych si nějakou polévku ![]()
@Lemur84 s touhle vyzvou bojuju každý víkend a asi nikdy nevyhraju
![]()
@dixi10 No já musím, už mě to neskutečně štve..jak jsem probírala skříně aby se sem prcek vlez, tak jsem tam naházela nějaké zaprášené věci, pak jak umřela babička, tak mám na té jiné hromadě i věci od ní nějaké…Takže fakt síla…Ještě že máme komoru tak to není vidět…Ale zase jsem se vyprdla na jiné věci co mám v plánu…Mám tu napsaný seznam…Ale do pátku ho splním!
Jen jednu věc, mohu přesunout i na příští týden. Děti budou mít prázdniny tak probírání jejich věcí, co nechat a co ne, dnes si probrali dvě bedny a máme stranou co nechtějí…Aj jsme domluvený co se odveze na barák, dva mega plyšáky, co dostaly od tchýně a já bych je nejraději vyhodila, ale oni prostě nejchtějí..Tak prostě odjedou na barák…jsou na tom místě co bude komoda…Na té krabici co musím vytřídit, ale tam jsou zase jiné věci…Které se musí vlézt do pokoje. Takže možná i tabule odjede na barák… Uvidím…Oni jí docela využívají, jeden čas ležela ladem, teď tam v jistých intervalech něco kreslí…
Takže dnešní den vypadal následovně…Nádobí, prádlo, jídlo, prádlo, jídlo, prádlo, jídlo, prádlo, nádobí, jídlo…:D
@Anirett píše:
@dixi10 není nejdůležitější rozdíl mezi ošetřovačkou a nemocenskou v tom, že na ošetřovačce nemusíš dodržovat žádné vycházky? Co když budete potřebovat do nemocnice mimo Tvůj vymezenej čas? Záleži na Tvém, zaměstnavateli - prvních 14 dnů posílá kontroly zaměstnavatel, tak pokud to obvykle nedělá a máš tam dobré vztahy, tak nemocenská s vycházkami není problém
Ano např. A je zde i dlouhodobé ošetřovné… ![]()
@Twixx píše:
Holky, mam takovy dotaz..... nestava se nektere z vas, ze citite najednou takovy tlak na hrudi a hur se vam dycha? Mne se to objevilo pred par dny, trva to vzdycky chvilku, pak to prejde, nic me u toho neboli, ale je to neprijemne… nemuze to byt treba tim, ze lezim na zadech a deloha mi tlaci na dolni dutou zilu?Zitra mam ko u doktorky, tak se ji na to samozrejme zeptam, jen by me zajimalo, jestli je to v tehotenstvi normalni, nebo mam zas neco spesl jenom ja…
U mě kontrakci dělohy-ztvrdnuti břicha-se stává že mi to stáhne jakoby žebra a mam pocit ze nemůžu dýchat;jako by mi někdo dal korzet pod prsa a brutálně utahl…Ale to se stane i když stojím…
A tlak máš normální? ![]()
@ozzian píše:
a nic nekupujte, zase Tchibo nějakýobjednala jsem za 1200 Pilulku
Co jsi tam vzala? ![]()
@Lemur84 píše:
@Káťa19 ty jsi příkrmy zavařovala? Já měla strach…
@Twixx No to se mi nestaloHolky já myslela že dnes vylítnu z kůže…Chtěla jsem po týdnu s dcerou projet angličtinu, ona tu ztropila děsnou scénu… Já jí pak říkám dostaneš zítra 5-ku s takovouhle… Ona na mě koukne takový opovržlivým pohledem a stejným tónem řekne…NO TO DOUFÁM…
A už by jí měla… ![]()
promiň asi budu děsná mamina…
chudák ten mrňous…
@Zupina píše:
Tak jsem se teď vzbudila v půl 11 jsem jela domu z práce. Šílené křeče do žaludku, zimnice, točení a bolest hlavy no hnus. Manžel mi koupil Hylák a colu a je to lepší. Malá furt kopala chudinka asi se jí to nelíbí. Teď jsem do sebe natlačila včerejší rohlík a nevím zda pokoušet něco dalšího. Pořád mě děsně bolí hlava vzali byste si paralen? Nevím zda je to stejná chřipka co měl syn ale nezvracim ani nemám průjem jen ty křeče, slabost a hlava. To asi nebude po kvetaku co?
Ano vzala bych si paralen. ![]()
@Ivčule34 píše:
U mě kontrakci dělohy-ztvrdnuti břicha-se stává že mi to stáhne jakoby žebra a mam pocit ze nemůžu dýchat;jako by mi někdo dal korzet pod prsa a brutálně utahl…Ale to se stane i když stojím…
A tlak máš normální?
No ja si nevybavuju, ze by se mi to stalo ve stoje, ale je to mozne… nekolikrat se mi to stalo, kdyz jsem napul lezela/sedela v posteli a koukala se na telku, a dneska, kdyz jsem lezela na zadech na gauci
tlak nevim, jaky jsem mela, nemam doma tlakomer, ale u doktorky je vzdy v pohode… ale vim, ze muzu mit spis nizsi nez vyssi tlak
@SidiS píše:
@Zupina Paralen se může klidně bych ho vzala.@E.winka 2 Tý jo to už je pořádnej.A fotka že 3D krásná.
Diky,taky to te doktorce dalo nahnat ho do dobre polohy a vychytat aby se nehejbal..dneska je akcni celej den,uz tam ma zase party ![]()
Kolik ma tvuj mimisek a v jakem tydnu pro srovnani?my meli ve 23 tydnu pul kg a dnes v 27 tydnu 900g
@Lemur84 píše:
@E.winka 2 Asi jo asi nějaká alergie, ale vůbec netuším na co…@Ivčule34![]()
![]()
Co na nake jidlo..ale to by vyprselo driv, mozna prasek na prani nebo mejdlo?
@Lemur84 píše:
Takže dnešní den vypadal následovně…Nádobí, prádlo, jídlo, prádlo, jídlo, prádlo, jídlo, prádlo, nádobí, jídlo…:D
No taky se teď raději meju dětským od Nivei co má syn
Nebo ten krém, na ty strie, ale tím jsem se mazala dlouho… Napadli mě paraořechym těma jsem se ládovala hodně,ale zase že by to bylo tak dlouho na tom břichu? No uvidíme, snad už to nevyleze…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat