Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ivčule34 píše:
Moc krásná fotecka!
Asi se mezi tolika ženskými styděl
Asi
nebo se nam nechce ukazovat dokud nebude dopecenej
fesak ![]()
@Veeerousek píše:
@E.winka 2 Je to krásná fotka a píšeš, mohla být lepší, ale přece mohla být i horší. Mě se náhodou fotka líbí a byla bych spokojenáto jsem zvědavá co my ve čtvrtek
Diky, no ukaze se vam v plne krase ![]()
@E.winka 2 No zatím se vystavoval pěkně, že nám tři různí doktoři potvrdili kluka ![]()
Holky, v Tchibo maji ode dneska kolekci pro mimina
https://www.tchibo.cz/…0101879.html?…
Mame to pekne rozdeleny - kafe pro mamku, kolac pro prcka
Protoze ja prece sladke nejim
![]()
@Twixx ale to víš že jo, totiž kolegyně přinesla docela slušně vypadající bábovku, tak od oběda přemýšlím, jak to udělat
![]()
@Follynka píše:
No divný to sice je,ale realita taky.Holky,nemíním se nějak dohadovat,prostě jsem řekla jak to vidím okolo sebe.V žádném případě by mě ani nenapadlo myslet to na někoho z vás.Jsme každá v jiné situace a máme každá jiné těhotenství.Ano,to že jsem teď v pohodě,tak neznamená,že to od zítra nemůže být jinak a nedovolila bych si někoho cizího odsuzovat.Ty holky o kterých jsem mluvila znám velmi dobře osobně již několik let a sami se netají tím,že doma jsou prostě ,,jen tak'',což mi přijde hloupé,ale máme to holt nastavený každý jinak.
V pohodě…neberu si to osobně…
Od toho tu je tato diskuze…
@ozzian někdy jde o lenost…
Konečně jsem zblajzla ten chlebík s avocadem… Mňam mňam…
@ozzian píše:
Holky, věcná. Příkrmy. Jsou ty hotovky ve skleničkách opravdu nějak extrémně efektivnější nebo jde čistě jen o lenost? Nechápu, proč bych měla dávat xy za skleničku vařený mrkve nebo krupičky nebo mixovanej banán, to je fakt takovej problém to na mateřský za těch 24h doma nachystat?
tak hlavně je to o času a lenosti, to souhlasím, já třeba vařím příkrmy, super je na to parní hrnec… je to raz dva, nevidím v tom problém, jen mít pořádný tyčový mixér s tou nádobkou. Na cesty kupuji skleničky.
@ozzian No, tak musis prcka nejak rozmazlovat, ne?
Tak mu tam posli babovku a ty si dej treba mrkev ![]()
@dixi10 píše:
Holky SOS, potřebovala bych si nechat napsat neschopenku, za kým jít - gynekolog, nebo praktická? Já bych to chtěla hodit na ty moje bolesti hlavy, je fakt že docela dojíždím do práce a už teď mám hlavu jak střep z tý obrazovky, magnezie nezabrala. Na chlapa ošetřovačku nevím jestli dostanu, ale vím že dneska už ho nikam nedovláčím a samotnýho ho doma nechat nemůžu
on to zase takovej rozdíl není, akorát ta ošetřovačka je placená od prvního dne, ale to teď neřeším
gynekolog ti napíše neschopenku
@Follynka
Já myslím, že je to i tím, že jakmile otehotnis, zjistíš, kolik vyšetření tě čeká a co všechno se ti může stát a už se začneš podezírat a hledat co je špatně a cítit se nemocná. Navíc ty internetové diskuze, kde holky hledají každé píchnutí… Mne taky nic není a doma musím fungovat, ale kdybych chtěla, věřím, že bych si nějakou diagnózu našla, šla k doktorovi a třeba i mohla marodit…
@Twixx píše:
Holky, v Tchibo maji ode dneska kolekci pro miminahttps://www.tchibo.cz/…0101879.html?…
Tchibo je super, ta kvalita je bezva a nejlepší bezkonkurenční punčocháče z biobavlny, jinde už nekupuji ![]()
@Káťa19 píše:
Tchibo je super, ta kvalita je bezva a nejlepší bezkonkurenční punčocháče z biobavlny, jinde už nekupuji
No mne se tam taky libi ty vecicky
I puncochace maji pekne, ale ty se budou spis hodit az na podzim/zimu, co? Jakou bys koupila velikost? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat