Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4025
5.3.19 12:50

Tak holky sranda pokračuje, po ročním léčení levé nohy u přítele a její lednové operace dnes zakrupalo v noze prave vzhledem k přetížení, takže momentálně nemá došlap ani na jednu, tak se s nim taham po spitale na vozíku :zed: . Ma povolené cesty max na záchod, takže já asi budu potřebovat neschopenku nebo nevím jak to udělám :think:

• načítám...
13843
5.3.19 12:52
@ozzian píše:
@E.winka 2 hustý! Mně to přijde docela hororový tyhle fotky, abych řekla pravdu, tak se tam moc netěším :mrgreen: ale ještě se tam dobře vešel, my jsme menší, tak uvidíme co uvidíme.

jsou trošku jak z hororu :mrgreen: ale aspoň přibližně víš, jak bude prcek vypadat..je to boží :mrgreen: před měsícem jsem na tom byla taky a zachytila ho i tak pěkně..

• načítám...
12032
5.3.19 12:52
@E.winka 2 píše:
Tak máme po ultrazvuku, naháněla ho asi 20 minut..ležel špatně, pak jsme se snažili ho posunout a sice se otočil, ale ještě do horší polohy.. :zed: do toho se pořád hejbal a otáčel. Když jsem tam přišla měl hlavičku dolů a při odchodu ležel příčně :)
Nakonec fotečku mám, ale mohla by být lepší :srdce:

pěkná :-) :srdce:

• načítám...
12032
5.3.19 12:53
@Follynka píše:
Přesně tak,mě dr.od samého začátku nabízel při každé kontrole ať jsem doma ač bylo vše v pořádku.

To je divné ne? Mě nikdo nic nenabízel…až když jsem po několikáté špinila tak mě raději nechala doma

• načítám...
12032
5.3.19 12:56
@dixi10 píše:
Tak holky sranda pokračuje, po ročním léčení levé nohy u přítele a její lednové operace dnes zakrupalo v noze prave vzhledem k přetížení, takže momentálně nemá došlap ani na jednu, tak se s nim taham po spitale na vozíku :zed: . Ma povolené cesty max na záchod, takže já asi budu potřebovat neschopenku nebo nevím jak to udělám :think:

To ne :-( Ach jo…

• načítám...
3075
5.3.19 12:58
@ozzian píše:
@Twixx viď, dávám do tučnýho jogurtu, pak do křupek a mrsknu je na plech na horkovzduch :pankac:
Holky, jak jíte pohanku? Já ji tak nesnáším, ať je loupaná jak chce, mně to prostě smrdí. Naslano jako přílohu ji nedám absolutně, jedině namočenou bez vaření a mixovanou s něčím nasladko jako koktejl, že to bez dýchání polknu :poblion:

Hele uvařím a buď tedy na slano s kuskusem nebo samotnou na sladko s kakaem a máslem nebo ji třeba jen přihodím trochu do polívky či třeba čočky…
Jo jaky máš ten slow cooker?

• načítám...
6721
5.3.19 12:58

@Ivčule34 tak doufejme, že mě něco složí, protože já jsem taky paranormal a mám z toho fakt hrůzu, co si najednou počnu :mrgreen:
Náš táta jde na operaci kolene na konci března, pak 14 dní ležák a mělo by to být dobrý, tak doufejme, protože práci má fyzicky náročnou a ty nohy a ruce potřebuje :roll:

• načítám...
6721
5.3.19 13:00

@Ivčule34 jestli je to na mě, tak mám ten obyč z Lidlu. Nemá časovač a nádoba nejde dát na sporák a do trouby kvůli např. předpřípravě /základ vždy dělám „bokem“ a pak až to tam dám pomalit/. Ono to bylo tak, že mi ho furt někdo podsouval a já ho tím spíš odsuzovala a nechtěla, pak jsem se hecla a říkala si, zkusím obyč levnej, kdyžtak ho podaruju. Mno. Přemýšlím, kdy koupíme velkej a lepší :mrgreen: jediný co, tak to chce vědět co chci vařit a mít matroš. Pak už to tam jen nafrkat a odchod :potlesk:

• načítám...
143
5.3.19 13:02
@Lemur84 píše:
To je divné ne? Mě nikdo nic nenabízel…až když jsem po několikáté špinila tak mě raději nechala doma

No divný to sice je,ale realita taky.Holky,nemíním se nějak dohadovat,prostě jsem řekla jak to vidím okolo sebe.V žádném případě by mě ani nenapadlo myslet to na někoho z vás.Jsme každá v jiné situace a máme každá jiné těhotenství.Ano,to že jsem teď v pohodě,tak neznamená,že to od zítra nemůže být jinak a nedovolila bych si někoho cizího odsuzovat.Ty holky o kterých jsem mluvila znám velmi dobře osobně již několik let a sami se netají tím,že doma jsou prostě ,,jen tak'',což mi přijde hloupé,ale máme to holt nastavený každý jinak.

• načítám...
6721
5.3.19 13:04

Holky, věcná. Příkrmy. Jsou ty hotovky ve skleničkách opravdu nějak extrémně efektivnější nebo jde čistě jen o lenost? Nechápu, proč bych měla dávat xy za skleničku vařený mrkve nebo krupičky nebo mixovanej banán, to je fakt takovej problém to na mateřský za těch 24h doma nachystat? :think:

• načítám...
3075
5.3.19 13:05
@Lemur84 píše:
Krásné hodnoty!!!!
:oops: děkuji :oops:
  • načítám...
6721
5.3.19 13:06

@Follynka je to jak říkáš, já souhlasím. Je to i o doktorech, od toho mýho to vnímám jako vstřícný krok, nakonec jemu to může být fuk, ze svojí kapsy by mě neživil. Stačilo si říct a hned bych ji měla do vlastního odvolání. A nejsem vůbec, ale vůbec jediná. Ale nevyužila jsem toho a ani bych toho nevyužila, kdybysme měli prachy na rozhazování, asi bych se fakt nudila a nejsem typ, který by se nechal obskakovat, není mi to příjemný, jsem taková samostatná jednotka, i když přítelovu paranormal activity ve všech domácích směrech dozajista brzy ocením :mrgreen:

• načítám...
3075
5.3.19 13:09
@ozzian píše:
Paráda, závist a gratulace :mrgreen: :kytka:

Ooooo děkuji :oops:
A už máš stažený ten serial co ti navrhovala sestricka na tu cukrovku?

• načítám...
7012
5.3.19 13:11
@Ivčule34 píše:
Kurna Twixx do teď jsem se držela… já to avokádo nemám ještě zralé :,( :mrgreen: :lol:

No ja uz jsem ho musela spotrebovat, takze tam nebylo co resit :mrgreen:

• načítám...
7012
5.3.19 13:13
@ozzian píše:
Holky, věcná. Příkrmy. Jsou ty hotovky ve skleničkách opravdu nějak extrémně efektivnější nebo jde čistě jen o lenost? Nechápu, proč bych měla dávat xy za skleničku vařený mrkve nebo krupičky nebo mixovanej banán, to je fakt takovej problém to na mateřský za těch 24h doma nachystat? :think:

No mne to taky prijde divny, kdyz na tom vlastne by nemelo nic byt, uvarit mrkev a rozmixovat ji… :nevim: ja bych to chtela zkusit delat sama, aspon budu vedet, cim sve dite vlastne krmim

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100