Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21681
5.3.19 09:23
@Lemur84 píše:
Ona se může v těhu? Já měla na hemeouše vždy čípky a mast Faktu, ale nebyla jsem těhule…A ta je teda skvělá…Myslela jsem že to v těhu nemohu…

faktu se v těhotenství nemůže, taky s tím mám problémy od prvního těhotenství a říkala jsem to tenkrát už gynekologovi…po porodu jsem byla dokonce u obvodáka, protože to bylo šílené a krvácela jsem, tak ti dají jen čípky a když se to nezlepší, pošlou tě na speciální kliniku

• načítám...
21681
5.3.19 09:31

mňaaaam avokádo, děláte mi chutě…
chlap má od pondělí 3 dny volna a dneska leží, je mu zle…na blití, tak doufám, že to nechytneme s dětma :?

@Zupina chudáku, snad to nebude viróza :zed:

• načítám...
6721
5.3.19 09:47

@E.winka 2 tak ne pizzu, zmrzlinovej pohár?  :mrgreen:

• načítám...
143
5.3.19 10:09

Připadá mi,že si stále víc ženských dělá z těhotenství nemoc.Ve svým okolí mám plno nastávajících mamin,mladé holky,kterým před otěhotněním a ani teď nic není a v 98% sedí doma na zadku od počurání těh.testu a nechávají se obskakovat,protože je všechno bolí.Jâ nevím,u nás všechno funguje jako předtím.Máme dům,slepice,2 koně,3 velký psy + teď 4 štěňata.Manžel je přes den v práci,takže mezitím doma poklidím,zatopím,vaření teda není moje silná stránka,takže tomu moc nedám,obstarám veškeré zvířectvo,minimálně na hoďku každý den jdu se psama a jsem v pohodě.Jsou dny kdy se mi nic nechce a proválím je u telky a potom jsem právě akorát rozlámaná,bolavá a otrávená.

• načítám...
4025
5.3.19 10:11

Holky já měla náročný víkend, v sobotu smažení asi 100 řízků na oslavu švagra a oslava, v neděli lítání po městě a úklid, do toho mě už 3tí den bolí hlava, tak jsem si teď koupila magnezii a popíjím v práci, snad zabere :? snažila jsem se vás trochu dočíst.
@Zupina asi budeme nechávat nastřelovat ouška
@ozzian ten převlek byl úplně boží :mrgreen:

Jinak co jsem pochytila - v jídle se snažím omezovat sladké, ale jak na potvoru, jak mi nikdy nechutnalo, tak teď mám chuť pořád. Jinak vařím normálně, včera bylo maso v mrkvi s bramborem.
Oblečení jsem o víkendu taky roztřídila a mám stop stav na 56 a 62 tam mám od každého asi 15ks, z větších velikostí nemám skoro nic jen asi 3 ks 68 a 1ks 72, to budu dokupovat postupně, myslím, že v těhle velikostech toho taky hodně dostanu, protože jsem hlásila, že nechceme nic úplně malého, že to si koupíme sami.

• načítám...
12032
5.3.19 10:11

@E.winka 2 Já ho jednou zkoušela s tím česnekem a potlačí se chuť toho avocáda…Ale zkusím zase…ale i tu Lučinu… Jednou jsem ho osmahla s vajíčkem, taky dobré…Mě chutná totiž i osmažený a jen posolený a popepřený…

• načítám...
143
5.3.19 10:12

Připadá mi,že si stále víc ženských dělá z těhotenství nemoc.Ve svým okolí mám plno nastávajících mamin,mladé holky,kterým před otěhotněním a ani teď nic není a v 98% sedí doma na zadku od počurání těh.testu a nechávají se obskakovat,protože je všechno bolí.Jâ nevím,u nás všechno funguje jako předtím.Máme dům,slepice,2 koně,3 velký psy + teď 4 štěňata.Manžel je přes den v práci,takže mezitím doma poklidím,zatopím,vaření teda není moje silná stránka,takže tomu moc nedám,obstarám veškeré zvířectvo,minimálně na hoďku každý den jdu se psama a jsem v pohodě.Jsou dny kdy se mi nic nechce a proválím je u telky a potom jsem právě akorát rozlámaná,bolavá a otrávená.

• načítám...
12032
5.3.19 10:13
@ozzian píše:
@E.winka 2 tak ne pizzu, zmrzlinovej pohár? :mrgreen:

myslím že zmrzlinky tu po večerech baští Zupína :-)

• načítám...
4025
5.3.19 10:17

souhlas, taky se tomu nepoddávám, ani nemůžu, pořád jsem v práci, doma chlapa v péči, kterej si stále sám neuvaří ani čaj, velkou čubinu, která vyžaduje procházky + se denně snažím vařit, je to záhul, ale dá se, nejvíc mě asi štvou ty nákupy, byla jsem zvyklá, že přítel kupoval ty těžší věci - karton mlíka, granule pro psa, pití apod., teď si to musím plánovat na kupovat to po částech. Jinak holky už vám někomu otékají nohy?? Mě se to stalo poprvé v pátek - je fakt že jsem asi až do půlnoci pořád stála nebo seděla, ale měla jsem nohy jak sloupy a od tý doby je docela cítím. Nějaká rada? :think:

• načítám...
12032
5.3.19 10:18
@Follynka píše:

No já četla že tu rozlámanost dělá i dlouhé sezení a stání…Jenže já když se hejbu tak je to o dost horší, fakte se nemůžu hnout…
Je fakt že to možná bude i věkem před 10 lety tototo neznám a je top 3 těhotenství. S kyčlema jsem měla problémy každé těhotenství ale jen když jsem si lehla, tak jsem se už nemohla zvednout nebo otočit, teď mi trvá i dlouho než se rozejdu…
Jinak se snažím dělat běžné věci v domácnosti… Určitě to jako nemoc neberu.
Ale jak by jsi se chovala ty kdyby jsi se snažila přez dva roky a v průběhu těch dvou let by jsi během půl roku 2× potratila, stím že to je tvůj 3.tí potrat a hned na začátku těhotenství po těch 2 letech snažení dost špinila? nevím zda by jsi byla jsi se chovala tak jako te´d, nebo by jsi se šetřila?

• načítám...
6721
5.3.19 10:19

@Lemur84 já tam dávám sušenej, ten je jemnej, čerstvej stroužek taky ne-e :)
@Follynka je to tak, a ještě se hodně cpát za dva je základ :roll:
@dixi10 my jsme byli v sobotu u tchýně a nějakej přehled o tom, co máme, jsem vzdala. Máme plnej dětskej pokoj, asi tak na trojčata (kluky), všech velikostí do tří let :mrgreen: nemám šanci se v tom zorientovat, hlavně nemám vůbec představu, co jim kdy je a není, takže já oblečení vůbec nekupuju, ona si vystačí sama :mrgreen:

• načítám...
6721
5.3.19 10:20

@dixi10 nevím, jak má tenhle otok vypadat, ale občas se naleju tak celkově, cítím to na těsných džínech, že někdy jsou ok a někdy je mám fakt narvaný. Např. včera odpo, jestli je to tím dřepěním přes den v práci :nevim:

• načítám...
411
5.3.19 10:22

@E.winka 2 Jojo, právě cokoliv co je do 08:30 hod. nebo po 13:00 hod. musím naddělávat, takže mi to za ty dva dny dělá 5 hodin :,(
@Lemur84 Nesmí se na to ptát a proto tady každá holka říká, že až v budoucnu, někdy bude plánovat rodinu, protože kdyby každá holka říkala, že chce rodinu, ale neví kdy, tak by vždy po vyprchání smlouvy toho dotyčného vyhodili. No jo… státní správa :lol:
@Lemur84 Pochlubím se ve čtvrtek, snad to bude zítra ok, mám OGTT v laboratoři a je to daleko od mé práce 32 km, takže pak musím letět autem do práce a bojím se, abych byla ok.
@ozzian Mňam, to vypadá dobře, jdu dnes nakoupit, tak koupím i tvaroh :lol:

• načítám...
143
5.3.19 10:24
@Lemur84 píše:
No já četla že tu rozlámanost dělá i dlouhé sezení a stání…Jenže já když se hejbu tak je to o dost horší, fakte se nemůžu hnout…
Je fakt že to možná bude i věkem před 10 lety tototo neznám a je top 3 těhotenství. S kyčlema jsem měla problémy každé těhotenství ale jen když jsem si lehla, tak jsem se už nemohla zvednout nebo otočit, teď mi trvá i dlouho než se rozejdu…
Jinak se snažím dělat běžné věci v domácnosti… Určitě to jako nemoc neberu.
Ale jak by jsi se chovala ty kdyby jsi se snažila přez dva roky a v průběhu těch dvou let by jsi během půl roku 2× potratila, stím že to je tvůj 3.tí potrat a hned na začátku těhotenství po těch 2 letech snažení dost špinila? nevím zda by jsi byla jsi se chovala tak jako te´d, nebo by jsi se šetřila?

Tak samozřejmě jsem nemyslela případy jako třeba ty.Sama jsem před pár lety potratila.Ale myslela jsem holky,který skutečně nic není…kromě toho,že jsou těhotné.

• načítám...
12032
5.3.19 10:26

@ozzian ten sušenej zkusím…
Ty nohy natejkají tak že nevidíš skoro kotníky, to poznáš, když se ti to stane…
Mě se to ještě nestalo, jen mě bolely nohy od kosti…Jako když jsem byla malá a rostly mi…

Jinak jsou třebas holky co se snaží o miminko 10 let tak je pochopitelné že se pak šetří víc než by měli, to se není čemu divit…

Jinka já u obou předchozích fungovala úplně normálně, myla okna, chodila i 12km, tahala jsem staršího sourozence do schodů, prostě pohoda. Teď to nejde.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100