Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lemur84 Nemáš kam vrátit? Takže, kdyby tě doktor uschopnil tak co.....
dobré ráno, tedy mě je dnes na blinkání
celkově jsem unavená, spavá a je mi divně, to bude den chjo
v noci jsem toho moc nenaspala, nevím zda už se tělo programuje na mimino nebo co ![]()
@Ivuska2812 píše:
Nad nausnickama jsem ještě nepřemýšlela, ani nevím kdy se dávajínejdřív porodit
dávají se po hexa vakcíně po druhé dávce, či-li kolem 4 měs
@E.winka 2 píše:
Jako ze se ti propadaja mam prave normalne diru dovnitr a pomalu ale jiste vyleza,vubec se mi to nelibi..mam ho citlivej,nesnasim kdyz mi na nej kdokoliv saha..
Holcicku necekam,ale asi bych s tim pockala kdybych cekala..
tedy ty jsi noční pták
v půl 1 online ![]()
@E.winka 2 píše:
Jako ze se ti propadaja mam prave normalne diru dovnitr a pomalu ale jiste vyleza,vubec se mi to nelibi..mam ho citlivej,nesnasim kdyz mi na nej kdokoliv saha..
Holcicku necekam,ale asi bych s tim pockala kdybych cekala..
mám díru dovnitř ale „slepenou“ a jak se břicho roztahuje tak se díra zvětšuje
je to teď pořádná džuzna
@Ivuska2812 Mě je tak teď často. V neděli mi bylo zle a minulý víkend taky a taky nevím, jestli je to tím, že mám tlak 90/55 (vždy hrozně nízký) nebo ze stresu z práce, že už tam nechci chodit a taky jsem měla stavy, že jsem brečela a nevěděla co se děje. Možná je to vše dohromady, jako tlak, nějaký stres, těhotenství. Snad nic vážného.
@Dannylinka píše:![]()
holky, mně se u zadku udělala boulicka (cca 1cm) asi hemeroid. Přitom jsem nějak zácpu neměla, takže jsem netlacila. Od včera to bolelo, myslela jsem, že mám jen podrážděné od kalhotek, ale teď jsem se koukla. Co s tím? Koupit nějakou masticku, nebo jít k obvodakovi?
asi bych zašla k dr. klidně na gyndu tam tě nahou znají
raději ať máš jistotu a začneš to léčit
@Káťa19 Já ani nevím jestli to jsou vyhozené peníze, ale kámoška má úplně nový a prodala mi ho za 200 Kč, jinak bych to taky koupila až po porodu, kdyby bylo potřeba.
@Ivuska2812 Taky mám hodně 62. Sestra má 15měsíčního syna a říkala, že 56 měl asi 14 dnů, takže taky jsem to furt tak nejvíc směřovala na 62, ale jsem prvorodička, takže jsem v tomto ještě mimo..... ![]()
@Veeerousek píše:
@ozzian Právě taky jsem si říkala, že dokud chodím do práce a mám ,,normální" plat, tak nakoupím vše potřebné. Plenky už máme všechny… snadale je spousta jiných věciček a když je to postupně tak to taky není tak hrozný, jak pak sedět doma a dokupovat vše ostatní.
budeš látkovat? nebo máš koupené jednorázovky? přemýšlím kolik jich koupit, už si to nepamatuji, ale vím, že to to tu holky řešili
nevím kolik těch 1
@Veeerousek píše:
@Ivuska2812 Mě je tak teď často. V neděli mi bylo zle a minulý víkend taky a taky nevím, jestli je to tím, že mám tlak 90/55 (vždy hrozně nízký) nebo ze stresu z práce, že už tam nechci chodit a taky jsem měla stavy, že jsem brečela a nevěděla co se děje. Možná je to vše dohromady, jako tlak, nějaký stres, těhotenství. Snad nic vážného.
taky mám běžný tlak 90/50
chjo
@ozzian
mizí špek a nastupuje těhotenské břicho? Já mám taky citlivý pupek a už mi leze trošku ven a je mi to nepříjemný, ale je fajn, že už břicho není měkké, špekaté
ale je tvrdší, takže když mě v práci někdo pohladí tak si neřekne, že hladí špek
![]()
@Zupina Fakt? Doktor na gyndě se úplně zhrozil, že se diví, že jsem se ještě někde nevyvrátila. Já bych docela i látkovala, ale nikdo v okolí nelátkuje a já o tom ještě moc nečetla, hodlám na toto přistoupit až budu doma. Mám č. 1 měsíční balení, č. 2 měsíční balení a ještě máme od mamky i bráchu od přítele nějaké pleny, ale ještě nevím jaké, to neřekli
Ty budeš látkovat?
Ja mit holku, tak si taky nausnice da az sama bude chtit a bude srozumena s tim, ze to bude bolet.
Spek potrebuju jeste shodit, aby mi tam toho pak zustalo co nejmin ![]()
@Dannylinka píše:![]()
holky, mně se u zadku udělala boulicka (cca 1cm) asi hemeroid. Přitom jsem nějak zácpu neměla, takže jsem netlacila. Od včera to bolelo, myslela jsem, že mám jen podrážděné od kalhotek, ale teď jsem se koukla. Co s tím? Koupit nějakou masticku, nebo jít k obvodakovi?
Jj k doktorovi. Mast na hemeroidy a zvýšit rutin např pohanka… ![]()
25+0 tt
Ahoj holky,
tak včera jsem byla na kontrole u doktora a byla jsem překvapená, že kdybych si neřekla, ať se mrkne na prcka, tak se ani nepodívá. Celkově mi začíná ten doktor připadat, že vše bere na lehkou váhu. Včer ami říkal, že jestli cítím nějaké tlaky, bolesti, že si to mám nechat pro sebe a nikomu to neříkat, protože bych pak byla zavalena otázkama, jeslti je to lepší či ne. Že vlastně vše, co cítím, je normální a patří k těhotenství. Že vše je v pořádku a mohu klidně jít kácet dřevo, dělat vše, nijak se neomezovat… Fakt nechápu takový přístup.
Taky jsem se ho ptala na ten zátěžový test na cukrovku, budu se tam teď objednávat. Jak jsem vás tu totiž četla, tak jsem si říkala, jestli pak jít do práce (dojíždím cca 30 minut autem). Četla jsem od vás, že vám bylo blbě, tak jsem si říkala, že bych radši zůstala doma, kdyby mi bylo blbě. A doktor se na mne koukal, jak na zjevení. Fakt divná prohlídka. ![]()
A co se týče práce - mám kancelářskou práci, takže pohoda, ale poslední dobou mě vytáčí klienti. Včera se jeden rozčiloval a měla jsem co dělat, abych se udržela. Byl nespokojený na celý systém, jak funguje politika apod. a pak poznamenal, že by vlastně na mě měl být hodný, když čekám miminko a opravil se, že vlastně ať si mimčo na vše zvyká. Vřelo to ve mně teda dobře.
Jsem vystartovala a sjela ho, že si na nic zvykat nemusí. Takže už se fakt těším až budu doma. Nedávno jsem taky měla pitomého klienta a mimčo pořád kopalo - to se mi ještě nestalo. Jak budu doma, tak chci, aby mělo miminko klid a pohodu, pouštět pěknou hudbu, pěkné pohádky a být v klidu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat