Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7012
5.3.19 10:29

Holky, vy jste mi udelaly chut s tim avokadem a musela jsem si dat k snidani toast :lol:

• načítám...
6721
5.3.19 10:31

@Lemur84 to je jasný, taky jsem to pochopila jako ty případy, který zalehnou už jen z principu, ideálně na neschopenku a nechat se živit a obskakovat už od 8. týdne :roll: já bych uhnila zaživa, mám hrůzu z toho, co budu dělat od nástupu na MD než se ta pecka vyloupne ven. Jestli budu funět a nebudu moct ani ven, ani něco třeba podělat na zahradě, zajet si zaplavat, tak fakt nevím, zemřu :?

• načítám...
6721

@Twixx ááááá a ještě rajčátka, jdi pryč! :cert: :mrgreen:

• načítám...
411

@Follynka Myslím, že tady taková ani není, ale ve svém okolí také znám takové, co rozkřikovaly těhotenství v 6tt a šly hned na neschopenku a byly ,,chuděrky".

• načítám...
7012
5.3.19 10:34
@ozzian píše:
@Twixx ááááá a ještě rajčátka, jdi pryč! :cert: :mrgreen:

Vy jste si s tim zacaly! Ja mela puvodne v planu posnidat pohankove lupinky s mlekem :mrgreen:

• načítám...
4025
5.3.19 10:34

@Lemur84 úplně ti rozumím, každá to máme jinak a já bych po potratu taky se bála i pohnout, hlavně tělo si samo řekne co potřebuje :hug: taky mám někdy stav, kdy nedokážu dát ani nádobí do myčky a musím si sednout.
@ozzian to tak najednou zjistíš, že nemáš kotníky :lol: :lol:

• načítám...
12032
5.3.19 10:35

@ozzian neboj, budeš se moc hejbat, však se hejbeš celou dobu…Já se mohla hejbat u prvního normálně, pořád jsme chodili s manželem ty dlouhé procházky sice né 12km ale pak už jen max 7. Mě předtím nedělal pohyb problémy. Až u druhého jseme si udělali hezkou neděli a já pak vyluxovala celý byt a rozjel se mi porod…(Malej byl 36tt, takže naštěstí ok). Oni nám i v tu dobu opravovali výtah a já minimálně 2× denně taha skoro dvouletý dítě do schodů a ze schodů do 5. patra…

• načítám...
12032
5.3.19 10:36
@ozzian píše:
@Twixx ááááá a ještě rajčátka, jdi pryč! :cert: :mrgreen:

taky jsem na ně dostala chuť, doma je nemám… :,(

• načítám...
12032
5.3.19 10:37
@Twixx píše:
Vy jste si s tim zacaly! Ja mela puvodne v planu posnidat pohankove lupinky s mlekem :mrgreen:

Mňam já mám zase ráda pohankové vločky s ovocem a jogurtem…

• načítám...
143
5.3.19 10:39
@ozzian píše:
@Lemur84 to je jasný, taky jsem to pochopila jako ty případy, který zalehnou už jen z principu, ideálně na neschopenku a nechat se živit a obskakovat už od 8. týdne :roll: já bych uhnila zaživa, mám hrůzu z toho, co budu dělat od nástupu na MD než se ta pecka vyloupne ven. Jestli budu funět a nebudu moct ani ven, ani něco třeba podělat na zahradě, zajet si zaplavat, tak fakt nevím, zemřu :?
:palec:
  • načítám...
143
5.3.19 10:41
@Veeerousek píše:
@Follynka Myslím, že tady taková ani není, ale ve svém okolí také znám takové, co rozkřikovaly těhotenství v 6tt a šly hned na neschopenku a byly ,,chuděrky".

Holky vždyť já přece nikde nepsala,že bych měla na mysli někoho tady.To bych si opravdu nedovolila něco takového říct o někom koho neznám osobně.Takže je netřeba být zbytečně vztahovačné ;)

• načítám...
12032
5.3.19 10:45

Tak jsem vlezla doma na Váhu a mám 67kg, ale nevím kolik jsem na mojí váze měla počínající váhu. Vážená jsem u dr a tam jsem naposledy měla 68,2. Každopádně před porodem se zvážím na té naší ať vím na čem jsem a pak následně abych věděla jak to půjde dolu…Nicméně jsem zvědavá jak dlouho bude trvat abych měla svých 53kg max…Já před otěhotněním stloustla na 60 :-/

• načítám...
7012
5.3.19 10:46
@Lemur84 píše:
Mňam já mám zase ráda pohankové vločky s ovocem a jogurtem…

To muze byt taky dobry, akorat ja ty jogurty moc nemusim… A ty lupinky kupujeme v Penny, nejsou sladke a s mlikem uplne super :)

• načítám...
411
5.3.19 10:46

@Follynka :lol: :lol: Nikdo není vztahovačný. Já jen, že to byl komentář najednou jak z čistého nebe tak píšu, že naštěstí tady nemáme ,,chytrolinky", ale děje se to, znám v okolí takové.

• načítám...
12032
5.3.19 10:49

@Twixx A mají v peny i kukuřičné bez cukru? My do peny nechodíme…Tak já že bych si tam pro ně došla :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100