Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, vy jste mi udelaly chut s tim avokadem a musela jsem si dat k snidani toast ![]()
@Lemur84 to je jasný, taky jsem to pochopila jako ty případy, který zalehnou už jen z principu, ideálně na neschopenku a nechat se živit a obskakovat už od 8. týdne
já bych uhnila zaživa, mám hrůzu z toho, co budu dělat od nástupu na MD než se ta pecka vyloupne ven. Jestli budu funět a nebudu moct ani ven, ani něco třeba podělat na zahradě, zajet si zaplavat, tak fakt nevím, zemřu ![]()
@Follynka Myslím, že tady taková ani není, ale ve svém okolí také znám takové, co rozkřikovaly těhotenství v 6tt a šly hned na neschopenku a byly ,,chuděrky".
@ozzian neboj, budeš se moc hejbat, však se hejbeš celou dobu…Já se mohla hejbat u prvního normálně, pořád jsme chodili s manželem ty dlouhé procházky sice né 12km ale pak už jen max 7. Mě předtím nedělal pohyb problémy. Až u druhého jseme si udělali hezkou neděli a já pak vyluxovala celý byt a rozjel se mi porod…(Malej byl 36tt, takže naštěstí ok). Oni nám i v tu dobu opravovali výtah a já minimálně 2× denně taha skoro dvouletý dítě do schodů a ze schodů do 5. patra…
@Twixx píše:
Vy jste si s tim zacaly! Ja mela puvodne v planu posnidat pohankove lupinky s mlekem
Mňam já mám zase ráda pohankové vločky s ovocem a jogurtem…
@ozzian píše:
@Lemur84 to je jasný, taky jsem to pochopila jako ty případy, který zalehnou už jen z principu, ideálně na neschopenku a nechat se živit a obskakovat už od 8. týdnejá bych uhnila zaživa, mám hrůzu z toho, co budu dělat od nástupu na MD než se ta pecka vyloupne ven. Jestli budu funět a nebudu moct ani ven, ani něco třeba podělat na zahradě, zajet si zaplavat, tak fakt nevím, zemřu
@Veeerousek píše:
@Follynka Myslím, že tady taková ani není, ale ve svém okolí také znám takové, co rozkřikovaly těhotenství v 6tt a šly hned na neschopenku a byly ,,chuděrky".
Holky vždyť já přece nikde nepsala,že bych měla na mysli někoho tady.To bych si opravdu nedovolila něco takového říct o někom koho neznám osobně.Takže je netřeba být zbytečně vztahovačné ![]()
Tak jsem vlezla doma na Váhu a mám 67kg, ale nevím kolik jsem na mojí váze měla počínající váhu. Vážená jsem u dr a tam jsem naposledy měla 68,2. Každopádně před porodem se zvážím na té naší ať vím na čem jsem a pak následně abych věděla jak to půjde dolu…Nicméně jsem zvědavá jak dlouho bude trvat abych měla svých 53kg max…Já před otěhotněním stloustla na 60 :-/
@Lemur84 píše:
Mňam já mám zase ráda pohankové vločky s ovocem a jogurtem…
To muze byt taky dobry, akorat ja ty jogurty moc nemusim… A ty lupinky kupujeme v Penny, nejsou sladke a s mlikem uplne super ![]()
@Follynka
Nikdo není vztahovačný. Já jen, že to byl komentář najednou jak z čistého nebe tak píšu, že naštěstí tady nemáme ,,chytrolinky", ale děje se to, znám v okolí takové.
@Twixx A mají v peny i kukuřičné bez cukru? My do peny nechodíme…Tak já že bych si tam pro ně došla ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat