Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ozzian díky ![]()
No u nás zmizí hned…děti si dávaj do mléka a manžel do jogurtu…Já to mám ráda také s mlékem, ale teď jsem je vynechala kvůli tomu cukru…Ale je fakt že zas tak sladký nejsou tak pokud neseženu, tak si je občas dám…
@Ivčule34 detralex je i na hemeroidy..Myslím že před 10 lety ho kamarádka měla v těhotenství, ale taky nevím…
@Lemur84 nerozciluj se, když nejdou v tvých botách tak nepochopí…
Mě tchýně po té co ji řeknu že mi dva přední čeští odborníci řekli max krátké a lehke práce začala vyprávět jak mám chodit na hodinové procházky a cvičit ![]()
Sere mě to o to víc ze bych opravdu ráda chodila do práce-už takto značně finančně tratim a být celé dny doma sama nic nemoci i když vidíte ze je třeba tak je to hodně na palici… ale je fajn ze mi i tohle někdo závidí
![]()
@Ivčule34 se nerozčiluji, jen píšu že se na to dá koukat i z jiné stránky…
Každej má na to svůj názor a vidí to jinak, nic zlého v tom nevidím ani nehledám… ![]()
Tak máme po ultrazvuku, naháněla ho asi 20 minut..ležel špatně, pak jsme se snažili ho posunout a sice se otočil, ale ještě do horší polohy..
do toho se pořád hejbal a otáčel. Když jsem tam přišla měl hlavičku dolů a při odchodu ležel příčně ![]()
Nakonec fotečku mám, ale mohla by být lepší ![]()
@Follynka píše:
Tak samozřejmě jsem nemyslela případy jako třeba ty.Sama jsem před pár lety potratila.Ale myslela jsem holky,který skutečně nic není…kromě toho,že jsou těhotné.
Jistě a ty doktoři jsou taaak hodní ze jim to píšou bezdůvodně… ![]()
@E.winka 2 hustý! Mně to přijde docela hororový tyhle fotky, abych řekla pravdu, tak se tam moc netěším
ale ještě se tam dobře vešel, my jsme menší, tak uvidíme co uvidíme.
@Ivčule34 píše:
Jistě a ty doktoři jsou taaak hodní ze jim to píšou bezdůvodně…
No jsou
@Ivčule34 já už v tomhle postrádám přehled, co je jak myšlený, ale co vím, tak opravdu stačí říct, že se mi v práci blbě sedí a tu N mi napíše ze dne na den. Mně osobně to i nabízel, kdyby cokoliv, vč. toho, že se mi do práce nechce, ať si řeknu. Stačí říct, že jsem unavená nebo že je mi nevolno a nejsem schopna ani u toho stolu sedět, protože jsem furt na wc. Jim je to fakt buřt.
@Twixx píše:
Holky, vy jste mi udelaly chut s tim avokadem a musela jsem si dat k snidani toast
Kurna Twixx do teď jsem se držela… já to avokádo nemám ještě zralé
![]()
Přesně tak,mě dr.od samého začátku nabízel při každé kontrole ať jsem doma ač bylo vše v pořádku.
@ozzian píše:
@Lemur84 to je jasný, taky jsem to pochopila jako ty případy, který zalehnou už jen z principu, ideálně na neschopenku a nechat se živit a obskakovat už od 8. týdnejá bych uhnila zaživa, mám hrůzu z toho, co budu dělat od nástupu na MD než se ta pecka vyloupne ven. Jestli budu funět a nebudu moct ani ven, ani něco třeba podělat na zahradě, zajet si zaplavat, tak fakt nevím, zemřu
Budeš ráda že dejchas a ze si můžeš trochu schrupnout i přes den… protože noci ty začnou být zajímavý a nebude to zásluhou drahé polovičky ale jejího potomka… ![]()
Aneb začíná období „pane bože ať už to vyprdnu“ ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat