Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
5.3.19 15:09
@E.winka 2 píše:
Co beres za ty prasky na to?nebo zatim drzis?rano jsem se vzbudila uplne otekla s ucpanym nosem a simra me na pruduskach🙈musim si nakej prasek koupit :think:

Neberu nic..Ty prasky co mam nejsou vhodne v tehu :? Dnes na prochazce jsem byla jak ubrecena, tak mi slzi oci :roll: Uz te to chytlo tak silne?Kobcentrace pylu roste.. :zed: A prudusky mam zalehle, nevim, jestli neco doporuci neco v lekarne :think:

• načítám...
12032
5.3.19 15:13
@Veeerousek píše:
@ozzian Ono to může být o lenosti, ale taky třeba na cesty nebo tak, taky to budu volit. Třeba ségra vařila malému, ale ten vůbec nic nechtěl tak koupila skleničku a snědl ji, takže ta to prokládala těmito příkrmy......

Já dceři kupovala skleničky, protože mi moje nejedla. Synovi jsem vařila, ale pak jsme jeli na týden na dovolenou, tam byly sklenky. A on mi pak mé odmítal…Jedl moje až po jeho roce když už to měl trochu osolené…Za mě chci vařit. ale zase na cestách dám sklenky. A doufám že pak to mé bude chtít…

@dixi10 píše:
Holky SOS, potřebovala bych si nechat napsat neschopenku, za kým jít - gynekolog, nebo praktická? Já bych to chtěla hodit na ty moje bolesti hlavy, je fakt že docela dojíždím do práce a už teď mám hlavu jak střep z tý obrazovky, magnezie nezabrala :pocitac: . Na chlapa ošetřovačku nevím jestli dostanu, ale vím že dneska už ho nikam nedovláčím a samotnýho ho doma nechat nemůžu :roll: on to zase takovej rozdíl není, akorát ta ošetřovačka je placená od prvního dne, ale to teď neřeším

Zajdi na gyndu, a řekni jím, že to dojíždění do práce už nezvládaš atd…

• načítám...
6721
5.3.19 15:17

a když se zeptám úplně blbě, v září začnou dýně, přece není problém jich pár nasázet do sklepa a pár jich pokrájet a zavařit, a pak z nich to pyré v zimě dělat? například. to samé ty další věci, co teda můžou mezi prvními :nevim:

• načítám...
1873
5.3.19 15:20

@dixi10 není nejdůležitější rozdíl mezi ošetřovačkou a nemocenskou v tom, že na ošetřovačce nemusíš dodržovat žádné vycházky? Co když budete potřebovat do nemocnice mimo Tvůj vymezenej čas? Záleži na Tvém, zaměstnavateli - prvních 14 dnů posílá kontroly zaměstnavatel, tak pokud to obvykle nedělá a máš tam dobré vztahy, tak nemocenská s vycházkami není problém :palec:

• načítám...
7012
5.3.19 15:22

@Lemur84 On pak mozna nejedl ty tvoje, protoze v tech kupovanych jsou nejspis latky zvyraznujici chut, tak mu pak ty tvoje pripadaly bez chuti asi… abych pravdu rekla, tak jsem jeste slozeni kupovanych nezkoumala, ale kdyz jsem kvuli vyndanemu zubu musela jist jen presnidavky, tak byli sice dobre, ale pripadaly mi hrozne sladke..

• načítám...
7012
5.3.19 15:28

Holky, mam takovy dotaz..... nestava se nektere z vas, ze citite najednou takovy tlak na hrudi a hur se vam dycha? Mne se to objevilo pred par dny, trva to vzdycky chvilku, pak to prejde, nic me u toho neboli, ale je to neprijemne… nemuze to byt treba tim, ze lezim na zadech a deloha mi tlaci na dolni dutou zilu? :think: Zitra mam ko u doktorky, tak se ji na to samozrejme zeptam, jen by me zajimalo, jestli je to v tehotenstvi normalni, nebo mam zas neco spesl jenom ja… :think:

• načítám...
6721
5.3.19 15:30

@Twixx mne ne, citim tlaky jenom na mocak :roll:

• načítám...
21681
5.3.19 15:32
@Twixx píše:
No mne se tam taky libi ty vecicky :) I puncochace maji pekne, ale ty se budou spis hodit az na podzim/zimu, co? Jakou bys koupila velikost? :think:

punčocháčky jsou ideální na podzim a zimu do kombinézky, já kupovala až na větší, asi 74 :think:

• načítám...
6721
5.3.19 15:37

a nic nekupujte, zase Tchibo nějaký :cert: objednala jsem za 1200 Pilulku :zed:

• načítám...
21681
5.3.19 15:40

@ozzian no jasný, uskladníš, co půjde a zavařit není problém…
@Twixx to nevím teda, ale na zádech ležet nemůžu, je mi špatně

• načítám...
21681
5.3.19 15:51

dělníci života - mall.tv

sledujete ty reportáže o porodech?
tady od 25.minuty o nástřihu a porodních polohách https://www.mall.tv/…entra-a-domy

http://www.biostatisticka.cz/…episiotomie/

• načítám...
12032
5.3.19 16:17

@Káťa19 ty jsi příkrmy zavařovala? Já měla strach…
@Twixx No to se mi nestalo 8o

Holky já myslela že dnes vylítnu z kůže…Chtěla jsem po týdnu s dcerou projet angličtinu, ona tu ztropila děsnou scénu… Já jí pak říkám dostaneš zítra 5-ku s takovouhle… Ona na mě koukne takový opovržlivým pohledem a stejným tónem řekne…NO TO DOUFÁM… :cert:

• načítám...
21681
5.3.19 16:27

@Lemur84 nezavařovala, ale @ozzian myslela zavařit přebytky úrody, ne?
když se to dobře zavaří, proč ne, já přebytky dávala do mrazáku, do těch avent pohárků, jdou i nadepsat tužkou. nebo do tvořítek na led…

• načítám...
12032
5.3.19 16:30

@Káťa19 taky chci zamražovat a pak si vždy odebrat a uvařit…

• načítám...
5358
5.3.19 16:48

Holky na lidlu mají na příští týden nějaké akce pro nejmenší viděla jsem tam i nějaké těhotenské šaty a plenky atd.. :think: šaty možná objednám 16.3 máme oslavu, tak ať můžu být v něčem pohodlném :think: a možná si vezmu i nějaké ty leginy, mám doma dvoje a nosim je pořád :think: :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100