Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6721
5.3.19 11:39

@Lemur84 kukuřičný lupínky bez doslazení - bez přidanýho cukru - jsem nikdy neměla problém sehnat 8o cukr tam bude vždycky z kukuřice, ale zlomek. Jenže to mám přesypaný v plechovce a používám je málo, už ti nedokážu říct, co to bylo za značku, schválně budu čučet v obchodě.
My máme k obědu výslužku z víkendu od tchýně - čínu a špízy, ještě nevím co si dám, ale mám k tomu nachystanej salát a mám na něj chuť už teď. A večer budu vařit dršťkovou :mrgreen:

• načítám...
3075
5.3.19 11:49

Tak konečně výsledky z cukrovky :dance:
Negativní . Hodnoty 4,3; 7; 4,4.

• načítám...
19160
5.3.19 11:52

@Lemur84 My dneska znojemku s rýží.

Adresa náušnice Já je dceři nechala píchnout hned po 2 hexe.Za mě by měli měli mít holčičky naušnice

• načítám...
12032
5.3.19 11:53
@ozzian píše:
@Lemur84 kukuřičný lupínky bez doslazení - bez přidanýho cukru - jsem nikdy neměla problém sehnat 8o cukr tam bude vždycky z kukuřice, ale zlomek. Jenže to mám přesypaný v plechovce a používám je málo, už ti nedokážu říct, co to bylo za značku, schválně budu čučet v obchodě.
My máme k obědu výslužku z víkendu od tchýně - čínu a špízy, ještě nevím co si dám, ale mám k tomu nachystanej salát a mám na něj chuť už teď. A večer budu vařit dršťkovou :mrgreen:

Ano z kukuřice tam je, ale většinou tam je i cukr navíc…když je napsaný ve složení cukr…

• načítám...
12032
5.3.19 11:54
@Ivčule34 píše:
Negativní . Hodnoty 4,3; 7; 4,4.

Krásné hodnoty!!!!

• načítám...
12032
5.3.19 11:57

Dcera také měla naušničky kolem půl roka, jak mi doporučila dr…Kdybych měla holčičku asi nenechám píchat doktorku, ale nechám nastřelit, také dle doporučení v kolika mohu…

Holky díky za tipy, aspoň vím co vařit :-) Pořád tu mám tu svíčkovou, jak jste mi na ní udělali chuť, ta bude ale na víkend…Jestli to vydržím :-)

• načítám...
12032
5.3.19 12:00

Koukla jsem na nějaká složení CornFalkes na netu… Kukuřice, cukr… další Kukuřičná krupice, cukr… další Kukuřičná krupice, Kukuřičná mouka, cukr… proč tam cpou ten cukr…mě tím rozčilujou… :cert: :lol:
Ozzian jinak vím že tam bude cukr z kukuřice, ale to je jinej, ten mi tam nevadí, ale ten přidanej jo…

• načítám...
6721
5.3.19 12:02

Já ti udělám další chutě, chceš? Dnes nebo zítra se na ni chystám. Vynechám teda ty nesmyslný rohlíky, ty si vymyslím jinak.
 https://www.apetitonline.cz/…-strouhankou

• načítám...
6721
5.3.19 12:03

@Lemur84 minimálně můžeš zkusit zdrávku, tam je 100% jistota, že budou mít :palec:

• načítám...
12032
5.3.19 12:04

Mňam, mám tu celozrné mušličky…Tak bych to taky mohla udělat…ale já mám děsnou chuť na mleté maso s rajčaty…Tak uvidím…Měla jsem teď málo masa o víkendu, tak potřebuji doplnin deficit. nejsem masožravec ale tak 2× týdně ho mít musím…

• načítám...
12032
5.3.19 12:06
@ozzian píše:
@Lemur84 minimálně můžeš zkusit zdrávku, tam je 100% jistota, že budou mít :palec:

Přemýšlím nad tím že tam zajdu, chci kouknout i na šťávy, protože konečně i manžela začalo štvát že ve šťávách je Glukózofruktózový sirup…Jenže směr kde je zdravá výživa mám až 18.3. Tam je zas ta nevýhoda, že to tam je předražený, ale což…zavřu oči… ;)

• načítám...
3075
5.3.19 12:19
@dixi10 píše:
souhlas, taky se tomu nepoddávám, ani nemůžu, pořád jsem v práci, doma chlapa v péči, kterej si stále sám neuvaří ani čaj, velkou čubinu, která vyžaduje procházky + se denně snažím vařit, je to záhul, ale dá se, nejvíc mě asi štvou ty nákupy, byla jsem zvyklá, že přítel kupoval ty těžší věci - karton mlíka, granule pro psa, pití apod., teď si to musím plánovat na kupovat to po částech. Jinak holky už vám někomu otékají nohy?? Mě se to stalo poprvé v pátek - je fakt že jsem asi až do půlnoci pořád stála nebo seděla, ale měla jsem nohy jak sloupy a od tý doby je docela cítím. Nějaká rada? :think:

Já jak nesmím nic zvedat, tak jsem vyzkoušela i tesco a můžu říci že super vše dovezli až do bytu a dokonce až do kuchyně… A vše v pořádku. Žádná nahnila jablka či borůvky… :palec: :dance: :palec:

• načítám...
6721
5.3.19 12:19

Tak na ty řízečky ti nějakou dobu vydrží, pokud byste je měli všichni snídat do mlíka, tak se to asi prodraží. Já ti každopádně budu koukat, vrtá mi to teď strašně hlavou :D

• načítám...
6721
5.3.19 12:20
@Ivčule34 píše:
Negativní . Hodnoty 4,3; 7; 4,4.

Paráda, závist a gratulace :mrgreen: :kytka:

• načítám...
3075
5.3.19 12:21
@dixi10 píše:
souhlas, taky se tomu nepoddávám, ani nemůžu, pořád jsem v práci, doma chlapa v péči, kterej si stále sám neuvaří ani čaj, velkou čubinu, která vyžaduje procházky + se denně snažím vařit, je to záhul, ale dá se, nejvíc mě asi štvou ty nákupy, byla jsem zvyklá, že přítel kupoval ty těžší věci - karton mlíka, granule pro psa, pití apod., teď si to musím plánovat na kupovat to po částech. Jinak holky už vám někomu otékají nohy?? Mě se to stalo poprvé v pátek - je fakt že jsem asi až do půlnoci pořád stála nebo seděla, ale měla jsem nohy jak sloupy a od tý doby je docela cítím. Nějaká rada? :think:

Na ty nohy hodně pít dávat je nahoru více rutinu a když to nepomůže tak detralex (myslím ze ten se může i v těhu) :think:

Příspěvek upraven 05.03.19 v 13:10

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí