Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ozzian píše:
@E.winka 2 no taky na tom pracuju, to není jak ty, večeřet pizzudneska jsem sežrala k snídani dva medvědy
Je to pečenej tvaroh, půlka s kakaem
Mnam to vypadá dobře… Já jsem vynechala to sladké jako čokolády, bombóny atd…Taky tatarku a kečup, marmeládu (tu co kupujem tak tam je navíc ještě glukózo-fruktózový cukr…To nechápu proč to do toho cpou…Tak jsem zvědavá jak se bude teď váha vyvíjet… Už aby bylo 21.3. a já ten cukr mohla probrat s dr…Ovoce jsem ale nevynechala ani nijak neomezila…Možná i proto mi nedělá problém že nejím sladké. Ale určitě menší zlo než do sebe rvát ovoce jak teď + koblihy a další sladké věci…Samo se snažím jíst menší porce než před tím…Ale častěji…
JInak já si dneska brousím zuby na Avocado, jen sůl a pepř rozmačkat a chleba…Chtěla jsem včera, ale ještě mi nepřišlo dostatečně zralé tak si ho dám až dnes půlku, druhou zítra ještě uvidím zda takto nebo jestli s banánem a mlékem…Mňam…miluji takový puding…
No, já jsem ten tvaroh třeba vůbec nesladila, je to jen kostka tvarohu (v alobalu), maličko jogurtu na zředění a ušlehaný s vejcem, osladil to jen ten banán, že se přikousne s tím. A opravdu když člověk odvykne tomu cukru, tak mu ostatní věci přijdou sladký dost. Sníst třeba větrník nebo něco takhle přecukrovanýho, tak zemřu v půlce, to už je prostě chuťově nepoživatelný. Ovoce jím taky, hlavně jablka mi chutnají, ale taky dělám např. to, že si jen do šejkru dám mlíko a normální kakao (to hořký) a takhle ti vypiju za studena bez svaření, to mi moc chutná. A plnotučný mlíko je pro mě tak sladký, jak kdybych si koupila nějaký vanilkový pro děti (ono tam toho cukru taky dost je, i když je to čistý mlíko).
@Lemur84 avokádo
bez něj nežiju! Mačkám ještě se sušeným česnekem a s citronovou šťávou, někdy i s kostkou Lučiny
![]()
@ozzian já mám ráda polotučné mléko, plnotučné taky nemusím…To kakao musím zkusit za studena. Já si to dělám za tepla…Taky jen to hořký…
@ozzian ja dřív sladké nejedla mezi 2 dítětem a tímto těhotenstvím…(když nepočítám to že v práci poslední půlrok jo) Maximálně moje buchty kde toho cukru bylo pomálu, nebo jsem si dala čtvereček Lidlovské hořké čokolády té 80 % nebo 81 to je jedno. Právě jsem si dělala třeba banán s mlékem nebo banán avocádo mléko…Nebo banán zmrazit a zmražený rozmisovat na to hodit slunečnicová semínka a ořech…Mňam super zmrzka…A přijde mi to sladké dost…Už jen to co tu vypisuji…
@SidiS píše:
Teď jsem založila dělníci života a byl to díl o Dule u porodu.Aha mě se to právě v hrnci vyvařovat nechce.Tak sterilizator pořídím
kvůli dudlíku je to fakt zbytečný, stačí dát vodu s miskou a do toho dudlík do mikrovlnky…
já nějaké vyvařování dudíku už neřeším, umyju a přeliju horkou vodou z konvice a dobrý
ono přehnaná hygiena taky škodí
@Dannylinka píše:![]()
holky, mně se u zadku udělala boulicka (cca 1cm) asi hemeroid. Přitom jsem nějak zácpu neměla, takže jsem netlacila. Od včera to bolelo, myslela jsem, že mám jen podrážděné od kalhotek, ale teď jsem se koukla. Co s tím? Koupit nějakou masticku, nebo jít k obvodakovi?
no kdr jít můžeš - ale řekne ti sám, že si máš koupit mast pro těhotné… a to ti poradí i v lékárně, kupuje se Preparation H - lepší jsou čípky a gel z dubové kůry
@Káťa19 jo já také přelejvala vodou z konvice, ale občas jsem to v tom hrnci převařila…
@ozzian píše:
@E.winka 2 no taky na tom pracuju, to není jak ty, večeřet pizzudneska jsem sežrala k snídani dva medvědy
Je to pečenej tvaroh, půlka s kakaem
Ja nevecerela pizzu..ale obcas si nakou prasarnicku dam ![]()
Vcera jsem mela k vece od maminky veprove kostky s luxusnim sosikem a chlebikem
jsi pekla?tohle neznam..
@Zupina píše:
budeš látkovat? nebo máš koupené jednorázovky? přemýšlím kolik jich koupit, už si to nepamatuji, ale vím, že to to tu holky řešilinevím kolik těch píše: Více
první velikost plen tak 150ks a to jsem měla velké děti ![]()
@E.winka 2 píše:
A nechytila jsi tu strevni chripku od syna?
no bojím se, aby ne, mám křeče do žaludku a je mi slabo, máme jet na těhu plavčo a nevím zda jet nebo ne
@Zupina uvidíš jak ti bude, ale pokud pořád stejně, tak bych nikam nejela aby tě to nepřepadlo tam…Nebo když to bude ta střevnice, tak ať jí nešíříš mezi těhule…
@Zupina píše:
no bojím se, aby ne, mám křeče do žaludku a je mi slabo, máme jet na těhu plavčo a nevím zda jet nebo ne
To bych se na to asi vyprdla a radsi zustala doma..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat