Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
411
5.3.19 07:23

@ozzian Potřebuješ shodit špek? A to jak? Cvičením pro těhotné a stravou?

• načítám...
12032
5.3.19 07:35

@E.winka 2 Dr ti poradí…Mě ta moje doporučovala Zyrtec, ale já vím od Alergologa že můžu ten Desloratadine/Dasselta. Také bych si bez porady nic nebrala…A stejně to je dr od dr…Mě před 10 lety moje alergoložka tvrdila že nemůžu nic, ale byla jsem v Jiném kraji. Aj mi tam chirurg tvrdil že nesmím ani paralen, gyndař mi povolil půlku 3× denně. (měla jsem to na bolest, řezali mi palec) Teď se tuším může 3× 1tbl. toho obyč paralenu. Ale když to vezmu, sestřenice má o půl roku mladšího kluka než já dceru. těžká astmatička, ta na to něco určitě brala, jednou musela i do nemocnice a oni jí tam daly nějakou infuzi aby se jí nerozjel záchvat…

@Dannylinka bych zašla do lékárny…Snad ti na to něco dají…

@ozzian píše:
@Lemur84 co to mas 8o 8o takovy pupik jsem myslela ze budu mit az v poslednim tazeni :mrgreen: mne se ted nejak zmensuje, myslim, ze s jarem mizi spek.

No mám pupík asi jako s prvním ve 32tt 8o :oops: Jsem na to včera koukala…Možná větší… :lol: Nevím kam porostu…

• načítám...
12032
5.3.19 07:37
@ozzian píše:
@Dannylinka ja bych sla, pry na hemeroidy jsou masticky a cipky stejne k nicemu. Ale ta masticka Faktu je super na strie a na kuzi, modeliny si s tim mazou huby :P :mrgreen:

Ona se může v těhu? Já měla na hemeouše vždy čípky a mast Faktu, ale nebyla jsem těhule…A ta je teda skvělá…Myslela jsem že to v těhu nemohu…

• načítám...
13012
5.3.19 07:40
@Veeerousek píše:
@Zupina Fakt? Doktor na gyndě se úplně zhrozil, že se diví, že jsem se ještě někde nevyvrátila. Já bych docela i látkovala, ale nikdo v okolí nelátkuje a já o tom ještě moc nečetla, hodlám na toto přistoupit až budu doma. Mám č. 1 měsíční balení, č. 2 měsíční balení a ještě máme od mamky i bráchu od přítele nějaké pleny, ale ještě nevím jaké, to neřekli :lol: Ty budeš látkovat?

já určitě látkovat nebudu, je to pro mě moc velká věda a jsem líná :-( neustále v běhu, nemáme sušičku, takže bohužel, já přírodu nezachráním :-(
co je měsíční balení? to je kolik ks? já nevím zda newborn vzít 60ks nebo 90 ks

• načítám...
13843
5.3.19 07:51
@mimka678 píše:
Jezinkote, to je mi lito.. :? Mne to trapi uz druhy tyden a ted v slunecnem a suchem pocasi jeste vic.. :roll: Nic se neda delat,musime vydrzet.. :hug:

Co beres za ty prasky na to?nebo zatim drzis?rano jsem se vzbudila uplne otekla s ucpanym nosem a simra me na pruduskach🙈musim si nakej prasek koupit :think:

• načítám...
12032
5.3.19 07:52
@Veeerousek píše:
@ozzian Právě taky jsem si říkala, že dokud chodím do práce a mám ,,normální" plat, tak nakoupím vše potřebné. Plenky už máme všechny… snad :lol: ale je spousta jiných věciček a když je to postupně tak to taky není tak hrozný, jak pak sedět doma a dokupovat vše ostatní.

No já jsem moc velký plat neměla, navíc teď jde vše do baráku a šlo by i kdybych chodila do práce. Takže já mám na nákupy pro vlastní potřebu 2000 to je dostačující…Jen teď mi jaksi do toho vlezli jiné výdaje. Dceři jsou malý boty na tělocvik. Tak musím koupit. A zřejmě i boty teď na jaro… rozlepuje se podrážka, zničila se vložka…Takže mimi počká… A musím jí koupit jarní čepičku, a oboum dětem kšiltovky či klobouček dceři. Dcera si vymejšlí :-) Parádnice, dnes mi řekla že buď půjde v té čepičce slabé nebo v žádné. Chtěla jsem jí dát silnější, budou mít masopust. Prý něco budou mít na hlavě tak tam nemá mít bambuli. Tak jsem jí nechala ať si veme jakou chce…lepší nějaká než žádná. Možná jsem je moc oblékla, nevím hlásily že bude pršet, a má foukat a oni třebas budou 2hodiny stát a čekat venku…maj sebou i v igelitce věci na převlečení kdyby zmokly…

@Veeerousek píše:
@Lemur84 Nemáš kam vrátit? Takže, kdyby tě doktor uschopnil tak co.....

No to by byl průser, to by mě tam měli vyloženě rádi…Vůbec se mi nelíbil ten nátlak na začátku, když jsem špinila, nadřízený mojí nadřízený mi pořád volal, jak to vypadá jestli už přijdu nebo maj někoho hledat, ale zase abych pak nepřišla, že pak dvě asistentky by byl problém. Pořád mi tvrdil že nikoho nehledaj. Já mu pak řekla že zatím jsem a stále budu na neschopence, on že do teď nikoho nehledali a že začnou…A že mám kolegyni vrátit klíče od kanclu.Šla jsem tam za dva dny a ona mi říká že příští týden jí nastoupí asistentka a výběrko dělali pár dní předtím než jsem volala že zatím zůstávám na neschopence…Takže zase z tohoto pohledu je možná dobře že jsem odtud…To chování mě ničilo…

@Zupina píše:
dobré ráno, tedy mě je dnes na blinkání :-( celkově jsem unavená, spavá a je mi divně, to bude den chjo :-( v noci jsem toho moc nenaspala, nevím zda už se tělo programuje na mimino nebo co :-(

Snad jsi nechytla tu střevnici? 8o :roll: Tak držím packy ať ti je brzy lépe…

• načítám...
13843
5.3.19 07:52
@Zupina píše:
já určitě látkovat nebudu, je to pro mě moc velká věda a jsem líná :-( neustále v běhu, nemáme sušičku, takže bohužel, já přírodu nezachráním :-(
co je měsíční balení? to je kolik ks? já nevím zda newborn vzít 60ks nebo 90 ks

Mam od dada tech detskych 2-5kg 7 baleni po 26ks a 3-6kg 1 baleni po 72ks..

• načítám...
13843
5.3.19 07:56
@Lemur84 píše:
@E.winka 2 Dr ti poradí…Mě ta moje doporučovala Zyrtec, ale já vím od Alergologa že můžu ten Desloratadine/Dasselta. Také bych si bez porady nic nebrala…A stejně to je dr od dr…Mě před 10 lety moje alergoložka tvrdila že nemůžu nic, ale byla jsem v Jiném kraji. Aj mi tam chirurg tvrdil že nesmím ani paralen, gyndař mi povolil půlku 3× denně. (měla jsem to na bolest, řezali mi palec) Teď se tuším může 3× 1tbl. toho obyč paralenu. Ale když to vezmu, sestřenice má o půl roku mladšího kluka než já dceru. těžká astmatička, ta na to něco určitě brala, jednou musela i do nemocnice a oni jí tam daly nějakou infuzi aby se jí nerozjel záchvat…

@Dannylinka bych zašla do lékárny…Snad ti na to něco dají…

No mám pupík asi jako s prvním ve 32tt 8o :oops: Jsem na to včera koukala…Možná větší… :lol: Nevím kam porostu…

Nabehnu tady u nas do lekarny,dela tam moc mila pani, ktera mi vzdycky dobre poradila,mela tu lekarnu uz kdyz jsem byla dite,tak zna celou nasi rodinu a vi co mame za neduhy🙂

• načítám...
13843
5.3.19 07:58
@Zupina píše:
dobré ráno, tedy mě je dnes na blinkání :-( celkově jsem unavená, spavá a je mi divně, to bude den chjo :-( v noci jsem toho moc nenaspala, nevím zda už se tělo programuje na mimino nebo co :-(

A nechytila jsi tu strevni chripku od syna? :think:

• načítám...
6721
5.3.19 08:04

@Veeerousek určitě jídlo, cvičení pro těhule ne, standard chůze, to jsem zvyklá denně, plavčo co snesu aspoň 3× týdně to zatím jde bez problémů, ale ráda bych ještě odevzdala to, co jsem přibrala když jsem přestala kouřit, to je dobrých 5kg úplně zbytečně, tak mi to mimino může pomoct spálit. Dneska mě i v noci vzbudil, prevít jeden. Jestli je fakt po tátovi, tak už aby byl venku, to nepřežiju do července ani omylem. Ale zase ty kopačky do močáku jsou super urychlovač, neexistuje spát 45min napůl a přemýšlet, jestli jdu čůrat nebo to zkusím zaspat :mrgreen:

@Lemur84
To nevím že by se nemohla, jaký by to mohlo mít vliv, matlat si něco po břiše nebo po obličeji? Nevím kolik se toho dokáže vstřebat až dovnitř, těžko říct. Někdo se matlá ricinovým olejem, například, to už mi přijde trochu hardcore :nevim: i když těžko říct, kolik toho projde kůží, nestudovala jsem.

• načítám...
12032
5.3.19 08:07

@ozzian ta mast možná jo, ale je super to doplnit těma čípkama, nevím zda bez těch čípků…prostě jestli to bude tak účinné…

• načítám...
12032
5.3.19 08:09

@ozzian jinak chůze by byla fajn, jenže já když jdu na hodinovou procházku, tak se pak týden nemůžu hnout, to mě ničí…Já tak ráda chodím :-(

• načítám...
6721
5.3.19 08:13

@Lemur84 no na hemoroidy je asi mast krátká, nevím jestli čípek je k něčemu, nemám naštěstí zkušenost. Ale na to mazání jiný je ta mast fakt super :mrgreen:
Chození mi bude taky chybět, teda - třeba vydržím do konce - ale taky musím říct, že dám třeba 8-10km a mám toho plný brejle, na to nejsem zvyklá :roll: to plavčo je záhul, to chce fakt na pohodu, v klidu a nikam to nehnat, ale ty záda, to je prostě balzám, a to mě ještě nic nebolí.

• načítám...
6721
5.3.19 08:14

A je taky fakt, že mám poloviční pupek co ty, on mě možná taky pak posadí na zadek, až se vykulí. Ale můj vzor je jedna moje kamarádka, která měla kloučka (mimochodem krásnej a úžasnej) téměř ve 40, mimo plán, ale už ho nechali žít, a ta se s ničím nemaže, taky má psy a zvěrstvo a ještě v 7. měs překládávala skalku a lítala s kolečkem :mrgreen: nic jí nebylo, břicho měla pořádný, ale až do konce byla hrdě na nohou a pak ho prostě dojela porodit. Tak takhle to musí být :lol: :lol: :lol:

• načítám...
6721
5.3.19 08:19

Hele, tohle mají na Pilulce pro těhule:
https://www.pilulka.cz/…h-rct-sup-12

Zrovna tam lovím, jdu si objednat Bonellu na mazání a ty potupný kalhotky a vložky :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100