Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
81
8.3.19 10:44

@Twixx tak to jsme skoro na stejno :D Ale já stejně půjdu asi dříve :)

• načítám...
13843
8.3.19 10:45
@Ivčule34 píše:
Taky u Apolináře…
Já si dnes dala rizikovku u apolináře - objednaná na 7.45 v čas na miste a sestra co chci ze mě tam objednanou nemá a pak hned jestli mám ranní moč :zed: :think: :zed:
Měla tím jsem jí zřejmě přesvědčila že tam asi mám být… následek máte kartu? Říkám ano jdu na opakovanou UTZ kontrolu…
Tak prý kartu nemam… takze papíry celé znovu :zed: :zed: :zed: A ještě je měli ukončeny dotaznikem spokojenosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
V ordinaci s lékařem mě setra dohledala bez problémů :zed: :zed: :zed: vsadím se ze první místo r.č. vyplnovala můj mobil…
Doufám ze tam teď nebudu 2 krát :think: :? :zed:No a máme 9.50 a já jsem ještě UTZ nepodstoupila stále tu čekám… :zed: :cert:
A začínám mít obavu ze parkovné do 11.52 nebude stačit :(

Koukam,ze v tom maji slusnej bordel..

• načítám...
81
8.3.19 10:46

@Lucie2727 To je strašné :,( :,( :,( Moc mě to mrzí a ...... Drž se a opatruj :hug: :*

• načítám...
7012
8.3.19 10:49

@Bikoslave To jo no :D Ale tak uvidime, kdy se prckovi bude chtit jit ven :lol:

• načítám...
7012
8.3.19 10:50

Tak jsem se objednala na cukrovku na pristi patek, uz se ohromne tesim :poblion: :lol:

• načítám...
81
8.3.19 10:51

Mě na cukr doktor vůbec neposílá.

• načítám...
1480
8.3.19 10:52

@Twixx Cukrovka mě čeká v úterý, tak jsem zvědavá :D

Už máte vybrané kočárky? :) My nakonec budeme kupovat tento https://www.mall.cz/…raphite-grey :-)

Byli jsme se kouknout na prodejně, jedná se o rok 2019 a je o dost lépe manipulovatelný od roku 2018 :-)
Tak snad bude i dobře funkční :D

• načítám...
411
8.3.19 10:53

@ozzian Jůůůů to vypadá suprově, s tím bych si hrála klidně i tady v práci :lol: :lol: :lol: :lol: nevíš jak se to jmenuje nebo kde se to dá koupit, že? Já vůbec nevím s čím a odkdy si hrát s malým. Musím koupit taky nějakou knížku nebo něco nastudovat, aby nebyl pozadu :lol:

• načítám...
411
8.3.19 10:55

@Chris12 Vypadá dobře, ale na mě jsou takové kočárky nízké. My máme koupený tento:
https://www.moje-miminko.cz/…e-40303.html
Je to koženka, takže se to dobře udržuje, no uvidíme..... ve skutečnosti je tisickrát hezčí než na fotce, z fotky bych si ho nikdy nekoupila :lol:

• načítám...
13012
8.3.19 10:56

@Lucie2727 :,( :hug: :,( moc mě to mrzí nevím co na to říct, život umí být tak krutý,drž se, hodně síly

• načítám...
6721
8.3.19 10:57

@Veeerousek hi hi, já se na první rok zařizuju podle tohoto :D
https://www.klubmaminek.cz/…pro-nejmensi
A ty puclíky hledej na Ali jako wooden magnetic puzzle a jim podobné :mrgreen:

• načítám...
3075
8.3.19 11:01
@Bikoslave píše:
@Ivčule34
@TwixxHolky tak to je super :) A přesný termín? :) Já mám 27 ale jdu plánovaným císařem takže půjdu dříve, ale ještě netuším kdy :)

9 též plánovaný :roll:

• načítám...
12032
8.3.19 11:05
@Veeerousek píše:
@Twixx :lol: :lol: to je krásný.
@ozzian Já už hodinu a půl skoro pracuji.
Ještě to tady dočtu, ale neuvěříte, co se stalo. Včera jsem měla mít 3D ultrazvuk. Odcházela jsem z práce v 11:00 hod. a od 13:00 hod. si musím hodiny naddělat, tedy hodinu a půl, jelikož chodím na 6:00 hod. do práce. Přijedeme do nemocnice (kde mám rodit) a čekáme na doktora. Nakonec jsem musela zaklepat na dveře a vylezla arogantní sestra, že co vlastně chceme. Jelikož já se nedám tak už to ve mně začalo vřít. Říkala jsem, že jsem objednaná a ona, že doktor tady už není a nemá tady nikoho, kdo by mi ten 3D udělal. Já ji říkám, že jsem byla objednaná a pak přišla ještě jedna paní, která byla objednaná po mně a řekla ji sestra to samé a já, že co si to může dovolit. Nakonec řekla, že zapomněl a jel do jiné ambulance a dnes jsem volala skrz jméno a říkala, že měl dovolenou. Začínám si rozmýšlet, že v Prostějově rodit nechci. Stěžovaly byste si? Nakonec mně objednala jiná sestra v jiném centru na pondělí.

No ty kráso, to je vrchol…Aspoň omluvit by se mohly… :cert:

@ozzian ježčátko je nádherný!!! :srdce: mě teda ze začátku taky pěkně svědili tuce od tohěch bodlin, už jsem si ale zvykla… Když si ho položím na břicho tak pak mám na břiše od něj takovou ježčí vyrážku od bodlin, po nějakém čase cca hodinka dvě mizí :-D já vždy řešila co to je a ono to bylo od ježka :-) Takže když mám jéžu a vím že občas píchne do břicha tak vyrážku na břiše neřeším…Ráno už tam nic není…
Jinak jsem si udělala ten puding čokoládový, nesladila, ani čoko neházela a ještě teplej byl výbornej…Už se mi chladí…
Dál jsem si dala vařit svíčkovou teď se to dovařilo, po obědě rozmixuju a dodělám… No a nedalo mi to a dělám si tu br. kaši a párek k obědu :D… Dneska se za lenoru stydět nemusím… Ještě jsem napytlovala plasty a papír do 4 pytlů, děti pak odnesou. A udělala jsem nádobí. Odpo nakoupím, a pak budu dělat knedlíky k té svíčkové, a měla bych zase řešit to prádlo a další resty…

Jste toho zas nakecali… Bud vás dočítat :-)

@Lucie2727 ježiši marja, to je strašný!!! To mě strašně mrzí… :,( Držte se, vůbec nevím co na to napsat! :hug: :,(

• načítám...
12032
8.3.19 11:10
@ozzian píše:
Jo, nechtěla jsem to říkat, kamarádka vloni v červenci v 7,5 měs :/ už měla sbalenou tašku, všechno čekalo. Utěšovali se celý rok prací, udělali peníze a letos jedou na 2 měsíce dáááááááleko odtud vyrobit nového :) je to strašný, všechno má prý svůj důvod, ale tohle se sakra blbě vysvětluje :(

No to teda :-( :,(

• načítám...
3075
8.3.19 11:11
@Bikoslave píše:
NO tak to je tak trochu drsné :O Tak držím palečky :)

Jj UTZ za mnou a ok ale ještě konzultace s asistentem kuli anamnéze a 11.52 se pomalu blíží 8o

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100