Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ozzian píše:
Fakt? Tak super. Tak já ti taky poradím, že jsi tak hodná. První půlrok nikam s vajíčkem nejezdi a pak už stačí bez vložky![]()
![]()
![]()
![]()
Tady jsou ty sejfry na spojování (nemám prolezlé, je to jen namátkově) - safe clasp a různý klipy - pacifier clip
@ozzian ti jsou hrozny v ty praci, co? Clovek si potrebuje najit a koupit nejake veci pro prcka a oni furt otravujou, ze musi makat
![]()
@Ivčule34 píše:
9 též plánovaný
9.6 mam take TP,jen prirozeny..doufam ![]()
@Zupina píše:
holky koupili byste do tohoto vajíčka ještě vložku pro novorozence, nebo bude stačit ta co tam je? U dětí jsem u vajíčka měla takové kulaté kolem hlavičky a to bylo super, tahle autosedajda je ke kočárku a tam to není, jen taková jiná vložka. Prosím nekomentujte, že nemáme kvalitní sedačku koupenou zvlášť. My toho moc nenajezdíme, bydlíme v malém městě, na dálnice nejezdíme, takže do toho nebudu rvát 6tis apod. Větší sedačku už máme kvalitní Römer a tu ještě větší bude mít po dětech Cybex, ale vajco neřeším, to nám bude stačit toto a je přidělávací na kočár.
Tak nad tou vlozkou do vajicka take premyslim..mame vajicko z trojkombinace kocarku, ke kteremu jsme koupili Isofix,ale vnitrek to ma stejny jako u tebe..a fakt nevim jestli je to treba ![]()
@ozzian píše:
haf haf, Alíkvisící šustiváci, bryndáky (brindáky?
) a to silikonový kousátko je tak krásně měkoučký, že … no dobře, já ho žvejkat nebudu
nic nesmrdí, nešpiní, mám radovana
Krasne hracky ![]()
my měli v té první sedajdě kolem hlavy takový polokroužek, přímo kolem hlavičky, to bylo super, na té fotce má tedy na tom ještě plínku, ale hlava mu neklimbala.
@Káťa19 píše:
já objednala tady korálky: srnečeka tady třeba: https://www.aliexpress.com/…23089/search?…
a chtěla jsem dřevěnou hrazdičku , ale ty ceny jsou šílený teda
40 dolaru
o moje odkazy tu nikdo nestojí
![]()
já objednala pár dřevěných kroužků, nějaký klipy asi tři dřevěný tvary a k tomu pár korálků a vylezlo mi to na 500 ![]()
a tu sadu se srnečkem…
holky neviděly jste někdo tu hrazdičku dřevěnou někde levněji? ta´tka by mi jí asi vyrobil, jenže já ho furt s něčím otravuju ![]()
@Káťa19 tvoje odkazy jsou taky fajn
a na co to holky budete navlikat aby to děcka nepřetrhli?
@Zupina píše:
my měli v té první sedajdě kolem hlavy takový polokroužek, přímo kolem hlavičky, to bylo super, na té fotce má tedy na tom ještě plínku, ale hlava mu neklimbala.
Peknej broucek ![]()
Asi to vyresim plinkama a dalsi vlozku do vajicka kupovat nebudu
Tak slibena fotecka hnizdecka,co jsme dostali od tety, nechala nam ho usit
a k tomu zavinovacka..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat