Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21681
8.3.19 12:22
@ozzian píše:
Fakt? Tak super. Tak já ti taky poradím, že jsi tak hodná. První půlrok nikam s vajíčkem nejezdi a pak už stačí bez vložky :nevim: :hug: :mrgreen: :mrgreen: :kytka:
:lol: :lol: :lol: když to bude cvalík, tak stačí jen 2-3 měsíce :mrgreen:
  • načítám...
6721
8.3.19 12:25

Tady jsou ty sejfry na spojování (nemám prolezlé, je to jen namátkově) - safe clasp a různý klipy - pacifier clip

• načítám...
7012
8.3.19 12:28

@ozzian ti jsou hrozny v ty praci, co? Clovek si potrebuje najit a koupit nejake veci pro prcka a oni furt otravujou, ze musi makat :pocitac: :lol:

• načítám...
411
8.3.19 12:38

@ozzian Díky za odkaz na Alíka :)

• načítám...
13843
8.3.19 12:39
@Ivčule34 píše:
9 též plánovaný :roll:

9.6 mam take TP,jen prirozeny..doufam :mrgreen:

• načítám...
13012
8.3.19 12:42
@ozzian píše:
Fakt? Tak super. Tak já ti taky poradím, že jsi tak hodná. První půlrok nikam s vajíčkem nejezdi a pak už stačí bez vložky :nevim: :hug: :mrgreen: :mrgreen: :kytka:
:mrgreen: :jazyk:
@ozzian píše:
@Zupina a hele jaký barvičky :lol:

Ještě edit . Kriste pane, já jdu něco dělat :mrgreen:

Příspěvek upraven 08.03.19 v 12:09

Tak ta je pěkná za ty prachy

• načítám...
13843
8.3.19 12:44
@Zupina píše:
holky koupili byste do tohoto vajíčka ještě vložku pro novorozence, nebo bude stačit ta co tam je? U dětí jsem u vajíčka měla takové kulaté kolem hlavičky a to bylo super, tahle autosedajda je ke kočárku a tam to není, jen taková jiná vložka. Prosím nekomentujte, že nemáme kvalitní sedačku koupenou zvlášť. My toho moc nenajezdíme, bydlíme v malém městě, na dálnice nejezdíme, takže do toho nebudu rvát 6tis apod. Větší sedačku už máme kvalitní Römer a tu ještě větší bude mít po dětech Cybex, ale vajco neřeším, to nám bude stačit toto a je přidělávací na kočár.

Tak nad tou vlozkou do vajicka take premyslim..mame vajicko z trojkombinace kocarku, ke kteremu jsme koupili Isofix,ale vnitrek to ma stejny jako u tebe..a fakt nevim jestli je to treba :nevim:

• načítám...
6721
8.3.19 12:44
@Twixx píše:
@ozzian ti jsou hrozny v ty praci, co? Clovek si potrebuje najit a koupit nejake veci pro prcka a oni furt otravujou, ze musi makat :pocitac: :lol:

Přesně, kor když mi běží termín a od dubna mi sem nasadí vetřelce. Kdo to má stíhat :roll: :mrgreen:

• načítám...
13843
8.3.19 12:45
@ozzian píše:
haf haf, Alík :D visící šustiváci, bryndáky (brindáky? :D ) a to silikonový kousátko je tak krásně měkoučký, že … no dobře, já ho žvejkat nebudu :D nic nesmrdí, nešpiní, mám radovana :)

Krasne hracky :mrgreen:

• načítám...
13012
8.3.19 12:47

my měli v té první sedajdě kolem hlavy takový polokroužek, přímo kolem hlavičky, to bylo super, na té fotce má tedy na tom ještě plínku, ale hlava mu neklimbala.

• načítám...
21681
8.3.19 12:50
@Káťa19 píše:
já objednala tady korálky: srneček

a tady třeba: https://www.aliexpress.com/…23089/search?…

a chtěla jsem dřevěnou hrazdičku , ale ty ceny jsou šílený teda 8o
40 dolaru :?

o moje odkazy tu nikdo nestojí :jazyk: :jazyk: :jazyk:  :lol:

já objednala pár dřevěných kroužků, nějaký klipy asi tři dřevěný tvary a k tomu pár korálků a vylezlo mi to na 500 :lol:
a tu sadu se srnečkem…
holky neviděly jste někdo tu hrazdičku dřevěnou někde levněji? ta´tka by mi jí asi vyrobil, jenže já ho furt s něčím otravuju :roll:

• načítám...
13012
8.3.19 12:55

@Káťa19 tvoje odkazy jsou taky fajn :lol: a na co to holky budete navlikat aby to děcka nepřetrhli?

• načítám...
13843
8.3.19 12:57
@Zupina píše:
my měli v té první sedajdě kolem hlavy takový polokroužek, přímo kolem hlavičky, to bylo super, na té fotce má tedy na tom ještě plínku, ale hlava mu neklimbala.

Peknej broucek :D
Asi to vyresim plinkama a dalsi vlozku do vajicka kupovat nebudu

• načítám...
6721
8.3.19 13:00
@Zupina píše:
@Káťa19 tvoje odkazy jsou taky fajn :lol: a na co to holky budete navlikat aby to děcka nepřetrhli?

Hedvabnou snuru mam objednanou, 10m modre taky z Ali :mrgreen:

• načítám...
13843
8.3.19 13:01

Tak slibena fotecka hnizdecka,co jsme dostali od tety, nechala nam ho usit :mrgreen: a k tomu zavinovacka..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100