Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, já zaucuji dvě ženské zaraz.. Jednu na zaskok a jednu na moje místo se vším všudy a je to tedy zahul.. Každá je na jiným levelu, jelikož tu jednu zaucuji od nas z firmy a trošku delší dobu, tak už neco umí a tu druhou to je úplný nováček, takže vše od začátku a každá sedí u svého pc a já mezi nimi… Jedné něco vysvětlím a jdu se věnovat té druhé a tak pořád celý den. Jsem úplně vyřízená, dnes jsem snedla jen jahody v práci, musím to vydržet do koncd března aspoň a nevím, jak to dám
![]()
@ozzian Ahoj, díky za super recepty, které s námi sdílíš. Dnes jsem upekla medvědy
v mufinových formičkách, protože teda sehnat medvědí formičky jsem nezvládla. A chutná to výborně
Moc mi nevyšel test na cukrovku, tak jsem najela na dietu. Ještě jednou díky ![]()
@Twixx píše:
Tak ten muj chodi rad nakupovatVzdycky prej, tak co, pojedem do Fashion Areny? Pojedem do Primarku? A tak dal
jéé..to by se mi taky líbilo ![]()
@Lemur84 píše:
@E.winka 2 Krásné věcičky pro mimi![]()
Holky co říkáte na tuhle hrazdičku?
https://www.modroocko.cz/…a-leka-ikea/
Mě se líbí
..jen aby se nepřeklopila na mimčo, jestli je ta červená základna dost dlouhá..jsem nevěděla, že mají v Ikee hračky, že bych se tam zajela podívat? ![]()
@Ivuska2812 píše:
@Zupina, @Lemur84 jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím, ale obě dvě tam teď mám od úterka teprve a už nemůžu natož ještě měsíc skoro vydržet, to nedám
Tak by to chtělo trochu zvolnit..i když chápu, že to asi nejde..
jim zadej nějakej samostatnej úkol a běž si alespoň na chvíli odpočinout během pracovní doby.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat