Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Chris12 píše:
Budete si některá sestavovat porodní plán?Mě o něm povídala kolegyně a vůbec jsem nevěděla, že něco takového je
Přijde mi ale fajn, když jsem si o tom více načetla.
Nejprve si zjisti co na to tvoje porodnice - jaký má přístup co nabízí atd…
Jinak to může být fajn věc - min. sestavování ti pomůže utridit si věci a získat představu co a jak bys u svého porodu chtěla… ale neupinej se mermomocne na něj život a zvláště zrození má prostě svoji cestu a plány ho moc nezajímají… ![]()
@Ivčule34 píše:
Zatemňující rolety THERMO jsou nepostradatelné tam kde potřebujeme dosáhnout maximálního zatemnění a ochránit místnost před přehřátím slunečními paprsky. Všechny jsou z venkovní strany ošetřeny stříbrnou odrazovou vrstvou a ze strany interiéru mají barvu dle výběru…
Aha a cenově asi raketa ne?
Mě dneska přišli ty milníkové kartičky tak mám radost ![]()
@ozzian píše:
Holky, jenom taková vsuvka..vím, že jsem infantilní, ale já se krom Tatrovky hrozně těším na ty hračky, např. tohle - je to magnetický a dá se do toho i dokreslovat - já bych u toho strávila dopolednehrály byste si s tím? Fakt se těším, že si budu moct veřejně hrát a nebudu muset řešit, kdo mě vidí
Haha syn to teď (2 roky a třičtvrtě) dostal u babičky a baví ho to moc. Hlavně auta a traktory. Takže bavit to prcka bude, ale máte ještě čas ![]()
@ozzian wau mňam honem spát a žádost to, já se před hodinou vratila z plesu, dcera tam měla vystoupení z mažoretkami a kluci už spí ty jo.
@ozzian a co je to burito vypadá to jako tortila. Já vůbec nevím co zítra vařit, vytáhla jsem mletý maso ale nevím co z něj
@Zupina Bolonsky spagety, karbanatky, burgery, masove kulicky s omackou a testovinami ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat