Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Káťa19 píše:
o moje odkazy tu nikdo nestojí![]()
![]()
![]()
já objednala pár dřevěných kroužků, nějaký klipy asi tři dřevěný tvary a k tomu pár korálků a vylezlo mi to na 500
a tu sadu se srnečkem…
holky neviděly jste někdo tu hrazdičku dřevěnou někde levněji? ta´tka by mi jí asi vyrobil, jenže já ho furt s něčím otravuju
No..to je hodne premrsteny
![]()
@Zupina Nevím jak se to jmenuje, ale něco takového:
https://www.google.cz/search?…
@E.winka 2 Krásná barvička a kombinace. Já nakonec budu mít kombinaci bílo-šedou, aby to bylo neutrální případně na druhé dítko ![]()
Tak moje hnizdecko i mantinely jsou uz vyrobene, snad mi to prijde pristi tyden
Poslu fotky, az to budu mit doma ![]()
Jo, a manzel me vcera prekvapil, sam od sebe koupil prckovi tohle
![]()
Holky někdo tady chtěl kupovat tašku na nošení miminka a zároveň přebalovák..našla jsem to na auktu:
https://aukro.cz/…1-6943088902
@ozzian píše:
@E.winka 2 mamka taky doufala v holcicku?
néé..ale ten overálek na spaní je šedý s oranžovou, taky koukám, že na té fotce to vypadá růžově ![]()
@Veeerousek píše:
@E.winka 2 Krásná barvička a kombinace. Já nakonec budu mít kombinaci bílo-šedou, aby to bylo neutrální případně na druhé dítko
ta paní od které to teta kupovala dělá různé kombinace, vybrala bych si tam jinou..měla tam v nabídce takovou pěknou modrou..jako tyrkysovou..ale nechala jsem to na tetině, byl to přeci jen dárek od ní a byla z toho nadšená..a nakonec to vypadá pěkně ![]()
@Twixx píše:
Tak moje hnizdecko i mantinely jsou uz vyrobene, snad mi to prijde pristi tydenPoslu fotky, az to budu mit doma
Dej to taky sem..okouknem ![]()
@Twixx píše:
Jo, a manzel me vcera prekvapil, sam od sebe koupil prckovi tohle![]()
![]()
Je to hezoučký ![]()
Tak ten můj si oblečky prohlédne to jo, ale nakupovat by to asi nešel a sám od sebe už vůbec ne..z obchoďáků a nakupování má hrůzu..když jdeme nakupovat oblečení na něj, tak je to pro mě peklo, musím se mu 100% věnovat a chválit a chválit..jinak by jsme nic nekoupili
je to vždy proces
![]()
@E.winka 2 no tak u nás je to naopak - já jdu kupovat hadry, až když mám díru na zadku a fakt už se v tom nedá chodit, přítel, ten je schopen jet strávit neděli do Fashion arény a v Lidlu být půl dopoledne, já bych chcípla
na prcka toho donesl docela dost, ale on je takový emocionálně založený, že např. když jsem si v Kiku zkoušela podprdy, tak mi to furt nosil do tý kabinky ukazovat - 30cm tepláčky, 5cm botičky, závěs pořád vytlemenej, mě omejvalo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat