Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ozzian píše:
Fakt? Tak super. Tak já ti taky poradím, že jsi tak hodná. První půlrok nikam s vajíčkem nejezdi a pak už stačí bez vložky![]()
![]()
![]()
![]()
@ozzian krásný úlovky máš ![]()
Holky tak jdu zase něco dělat, nevím jak dnes stihnu nahlídnout…Děti chtějí hezký večer, tak když to nestihnu před tím takl nevím… ![]()
Hezký večer je že všichni koukáme večer na pohádku a dáme si k ttomu talíř zeleniny nebo ovoce…Dnes to vidím na mrkev…Pokud se nám už nezkazila… ![]()
@ozzian ju bryndaky super mám ráda tyhle zapínací na stranu a ta želvička to je ta z čeho jdou ty korálky viď? To se mi fakt moc líbí
@Lemur84 Jee, to je pekny
Mrkvicku mame taky radi, taky nam nejaka zbyla a musime ji dochroupat ![]()
@ozzian píše:
Fakt? Tak super. Tak já ti taky poradím, že jsi tak hodná. První půlrok nikam s vajíčkem nejezdi a pak už stačí bez vložky![]()
![]()
![]()
![]()
@ozzian Kamaradka si ted sestavovala tabulku v excelu, kdy zavadet jake prikrmy od 6.mesice a dal a poslala mi to
Jestli chces, muzu ti to preposlat, ale asi jedine na mail, protoze mi sem nepujde vlozit ![]()
@Zupina Jo, navlíkací mi ještě nepřišly
ale měly by být stejný. Fakt měkoučký a nesmrdí, hned bych si žvejkla ![]()
@Zupina cooo? Na mě vyskočila třeba tahle z pilulky bo jsem tam teď objednávala nějaký ty věci, tak ta hned jako první. Jenže otázka je, jestli je k něčemu oproti těm za 800 ![]()
@Twixx koukla bych ráda, kdyby to nevadilo
ozzian@centrum.cz moc děkuju!
Ještě edit . Kriste pane, já jdu něco dělat ![]()
Příspěvek upraven 08.03.19 v 12:09
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat