Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13843
9.3.19 10:19
@Zupina píše:
Ta vpravo je moje co má vidět zuby :lol:

Pekna cacorka :mrgreen:
Mazotetky jsou fajn konicek..dala to sestrenka,byly dobry jezdili i po mistrovstvi..

• načítám...
13843
9.3.19 10:21
@Zupina píše:
@ozzian a co je to burito vypadá to jako tortila. Já vůbec nevím co zítra vařit, vytáhla jsem mletý maso ale nevím co z něj

Ja dneska delam smazeny hermelin s bramburkama a tatarkou..vim, ze by se nemel a vyhejbam se mu..ale dneska si dam :mrgreen:

• načítám...
5358
9.3.19 10:22

Tak už se taky zatáhlo a chcije :roll: a taky se dost ochladilo :nevim: no tak nic, zasd nemůžu umýt okna :lol: :lol: jdu aspoň utrit prach a s těma snekama.. Asi taky udělám :potlesk:

• načítám...
13843
9.3.19 10:25
@Ivuska2812 píše:
@Twixx děkuji za poslání :palec:

@E.winka nejde jim zadat úkol a odejít, jeste to beze mě neumí, jde o účetnicky program a mam na starosti výrobu na třech Bio mlynech a z toho jeden je ještě bezlepkový .. Takže je musím hlidat, co tam zadávají a naučit je to a hlavně si vše podrobně napsat do poznámek no zahul :roll:

Jinak jsem dneska byla na večeři s našima, pozvqli mě a dala jsem si také hranolky a panenku medailonky na víně :palec:

Termo rolety nebudu pořizovat, an8 nevím, ze to existuje, ale to je asi zbytečné, mame zateplwni, takže ted je tu docela chládek a stejně budeme pres leto na chatě :lol:

Porodní plán asi taky nebudu řešit, vcera se mi zdálo o porodu a vůbec se mi teď zdají úplný kraviny a hrozně živé sny :think:

No tak to asi opravdu nejde,tam se nesmi udelat chyba..budes to muset zvladnout,pak si odpocines😁

Me se zdalo o tom,ze uz jsem mela prcka dneska v noci :think: :)

• načítám...
51
9.3.19 10:27

@E.winka 2 mmm to zni dobre :P taky obcas ujedu na hermelinku, pritel ho ma rad tak sem tam mu trojuhelnicek ujim :D a kdyz jsem jeste nevedela, ze jsem tehotna, mela jsem i tatarak :nevim: jasny, meli bychom na sebe davat pozor, ale jsem zastancem toho, ze vseho s mirou a nic neprehanet, at se to tyka prasarnicek a nebo dietek :) :D

• načítám...
7012
9.3.19 10:34

Nase s prckem snidane dneska :P Domaci tasticky z tvarohoveho testa plnene visnemi, s bilym jogurtem a visnovou omackou :mrgreen: Udelali jsme si to dneska hezke :)

Příspěvek upraven 09.03.19 v 10:35

• načítám...
13012
9.3.19 10:35

Heh ja okna umyla min týden a už jsou zase celá eeeee jak na ně prší. Já zas potřebuji uklidit venku králíkovi a morčeti a to je v tomhle počasí fakt na prd :(

• načítám...
13843
9.3.19 10:40
@Olinka91 píše:
Ahoj zeny, snazim se vas cist, no prijde mi, ze moc nestiham :mrgreen: natoz abych stihala reagovat :roll: :lol:
Jinak na to, jak jsem si stezovala, ze furt nemam bricho, tak se mi behem posledniho mesice pekne vyboulilo a uz to nesvedu na koblihy :mrgreen: :mrgreen: taky se tam pekne mrska, dava o sobe vedet celej den :dance: v pondeli jsem si jela koupit bundu, misto toho jsem si objednala kocarek, jsem spoko :pankac: zavidim vam devcata, jak se dokazete drzet s jidlem, ja teda nestydate ujizdim na sladkem a zatim 3kg nahore :D

Ahoj, brisko mas pekne :)
Taky se se sladkym nedrzim a papam :mrgreen: a mam take 3kg nahore,vse v brisku takze zatim dobry :palec:

• načítám...
13843
9.3.19 10:49
@Zupina píše:
Aha tak já měla recept že se mají ve vodě povarit aby byli měkké. Tak to příště zkusím bez vaření tedy

Taky je rovnou skladam do pekacku a nevarim..nikdy jsem nemela problem,ze by se neudelali..musis dat hodne omacky a jak se to vsakne to zmekne :D

• načítám...
13843
9.3.19 10:51
@Ivuska2812 píše:
V zimě tam je také moc pěkně :hug: hlavně klid, srnky kolem vás chodí :lol:

Krasna priroda :palec: hned bych sla na prochazku

• načítám...
13843
9.3.19 10:58
@Olinka91 píše:
@E.winka 2 mmm to zni dobre :P taky obcas ujedu na hermelinku, pritel ho ma rad tak sem tam mu trojuhelnicek ujim :D a kdyz jsem jeste nevedela, ze jsem tehotna, mela jsem i tatarak :nevim: jasny, meli bychom na sebe davat pozor, ale jsem zastancem toho, ze vseho s mirou a nic neprehanet, at se to tyka prasarnicek a nebo dietek :) :D

Tataraku a vubec syrovemu masu se vyhejbam..ale sushi bych si dala :mrgreen:
Musi to pockat :mrgreen:
Davam pozor i na syrova vejce jinak mam rada na meko..
Zbytek obcas,jatra uz jsem mela,cerel..

• načítám...
19160
9.3.19 11:03
@E.winka 2 píše:
Tataraku a vubec syrovemu masu se vyhejbam..ale sushi bych si dala :mrgreen:
Musi to pockat :mrgreen:
Davam pozor i na syrova vejce jinak mam rada na meko..
Zbytek obcas,jatra uz jsem mela,cerel..

Já si dala i sushi.Neslo odolat :lol:

• načítám...
13843
9.3.19 11:28
@Twixx píše:
Nase s prckem snidane dneska :P Domaci tasticky z tvarohoveho testa plnene visnemi, s bilym jogurtem a visnovou omackou :mrgreen: Udelali jsme si to dneska hezke :)Příspěvek upraven 09.03.19 v 10:35

No to vypada fantasticky..jsi rano takhle varila,jo?

• načítám...
13843
9.3.19 11:31
@SidiS píše:
Já si dala i sushi.Neslo odolat :lol:

To bych se bala..max zeleninove a to by me bylo lito ze si nemuzu dat s lososem…

• načítám...
7012
9.3.19 11:33
@E.winka 2 píše:
No to vypada fantasticky..jsi rano takhle varila,jo?

Diky :) Mela jsem je zmrazene, takze stacilo je jen uvarit a udelat tu omacku, ale ta byla za 5 minut hotova :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100