Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@E.winka 2 píše:
to doufám, že vydrží..ségry přítel říkal, že by byla aspoň nějaká sranda, kdybych začala na jejich svatbě rodit![]()
Tak mu rekni, at si radsi vymysli nejaky jiny program, protoze s tim rozhodne nepocitas ![]()
No jo, asi jsem přecitlivěla.. Dost mě to mrzí
jinak na tom gauči pořád spí, budila jsem ho asi třikrát a jen něco mluvil ze spaní, tak jsem mu tam hodila peřinu a nechala ho tam, však on v noci prileze do ložnice, až se pořádně vzbudí
dokonce se mi to i líbí, měla jsem původně v plánu, že ho vytrestam a budu na tom gauči spát já, ale pak mi došlo, že s tím břichem a zadama bolavema bych potrestala akorát sebe.. Stejně jsem mu tam dneska chtěla ustlat za to jak byl na mě hnusnej, co říkal ![]()
Změřim se zítra, už ležím v posteli ![]()
@Zupina píše:
Uff jsem si po celém dni lehla a kočička začala řáditlumpice ale cítím ji ráda, zvlášť po tom co se tu stalo
Taky jsem nad tím přemýšlela a že byl malej včera nějakej klidnej tak ho dneska víc pozoruju, sice teď už nějakou tu hodinku necítím nic..ale už dneska řádil ![]()
@Ivčule34 píše:
Taky nic tedy krom přání přes whatsapp…
Aspoň ti popřál, mě ani to..
@E.winka 2 píše:
Taky jsem nad tím přemýšlela a že byl malej včera nějakej klidnej tak ho dneska víc pozoruju, sice teď už nějakou tu hodinku necítím nic..ale už dneska řádil
Taky jsem to začala více pozorovat po tom příspěvku co tu byl..
Tak já jsem na MDŽ letos zapomela díky tomu shonu co tu poslední sny probíhá, ale dostala jsem kytku od chlapa (někdo mi ji přivezl), čokoládu od švagra a dokonce kytku od mamky, nějak se na mě víc mysli když jsem dva v jednom
@Ivuska2812 chápu ze to zamrzi pokud si něco čekala, tak se tím nenech otrávit na moc dlouho ![]()
@dixi10 píše:
Tak já jsem na MDŽ letos zapomela díky tomu shonu co tu poslední sny probíhá, ale dostala jsem kytku od chlapa (někdo mi ji přivezl), čokoládu od švagra a dokonce kytku od mamky, nějak se na mě víc mysli když jsem dva v jednom@Ivuska2812 chápu ze to zamrzi pokud si něco čekala, tak se tím nenech otrávit na moc dlouho
Já vím holky, čekala jsem nějakou aspoň maličkost od něj, taky jsem si myslela, že nějakou dostanu. Dokonce i tatka nás pozval včera do restaurace na večeři mě, ségru i mamku… Ale tak co už, stalo se..ještě chvíli budu naštvaná, ale nejde se na něj zlobit moc dlouho ![]()
@Ivuska2812 klid naprosto chápu… já dnes dostala nabíjecí kabel k mobilu
(no taky jsem si říkala ze v té alze mohl něco dalšího přihodit do košíku; ale zas uznávám ze to se mnou není jednoduché… kytky řezaný nemam ráda… čokoládě se snažím vyhýbat…no a na víc mužska-manželská kreativita nestačí…) ale Valentýna dal… sice benzinka ale bylo ![]()
@Ivuska2812 pritel taky zapomnel…navic prej chlapi taky nemaji svatek a tak to pry dozene na den matek… Mel taky ve stredu svatek takze myslel asi hlavne na sebe
smula, ze v praci jsem dostala tulipan od kolegy, takze jsem si pak doma pritele dobirala, ze aspon nejakej chlap mi popral… Pred chvili prisel z obchodu a donesl hromadu sladkeho
jsou to nekdy fakt humpolaci
![]()
@Lemur84 píše:
Mě manžel říká že na něj nemám mluvit v náznacích, že to nepochopí…
A minulý týden mi řek že na něj mám mluvit jako chlap…Tak mu říkám jo, tak to asi těžko, jsem ženská a nevím jak mluví chlap…
Jsme se trochu chytli, protože jsem mu něco říkala a on mi odpověděl úplně jinak…Asi jsem na něj mluvila jako ženská
![]()
Tvl.
![]()
@Ivčule34 píše:
@Ivuska2812 klid naprosto chápu… já dnes dostala nabíjecí kabel k mobilu![]()
![]()
(no taky jsem si říkala ze v té alze mohl něco dalšího přihodit do košíku; ale zas uznávám ze to se mnou není jednoduché… kytky řezaný nemam ráda… čokoládě se snažím vyhýbat…no a na víc mužska-manželská kreativita nestačí…) ale Valentýna dal… sice benzinka ale bylo
Valentýn u nás probíhal podobně
nic jsem nedostala a byla jsem z toho zklamaná, jeste když každý sdílí ty fotky a je toho plný svět okolo a tak jsme se nejdřív pohádali a pak jel pro kytku až co jsme se pohádali, ale to už jsem mu říkala ať nikam nejezdí, že už to nemá smysl ani ten pravý význam.. No nakonec pro tu kytku stejně jel a přijel s ní a říkal, že valentýn nesnáší, že ho jeho bývalá podvadela a tak na to nehraje a ze tu kytku nemám k Valentýnu ale protože mě miluje.. No ale jako jsme spolu přes 9 let a on letos řekne toto?
![]()
@Olinka91 píše:
@Ivuska2812 pritel taky zapomnel…navic prej chlapi taky nemaji svatek a tak to pry dozene na den matek… Mel taky ve stredu svatek takze myslel asi hlavne na sebesmula, ze v praci jsem dostala tulipan od kolegy, takze jsem si pak doma pritele dobirala, ze aspon nejakej chlap mi popral… Pred chvili prisel z obchodu a donesl hromadu sladkeho
jsou to nekdy fakt humpolaci
![]()
Aspoň ti to vynahradil dneska
já spím sama v ložnici
aspoň se můžu rozvalit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat