Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak ten olejicek od Saloos mám podobný, přímo na prsa, mám je teď dost suché a svědí to potom, tak mi je chlap každý večer promasti
aspoň něco když už nic
Já jsem tento týden taky vytahala věci z komody a roztridila oblečení a sepsala jsem si to podle velikosti abych zjistila co mám a co ne
hraček ještě moc nemáme, jen plyšáky ![]()
@E.winka 2 píše:
Steak house taky dobry
Myslela jsem ze bych ji koupila modrej podvazek..
Ja jsem dostala od holek bilomodry podvazek a na nem byl pripevneny latkovy pytlicek s malou lahvickou Martini
Mela jsem to na noze az do vecera myslim ![]()
Já mám pupek hroznej ![]()
Omlouvám se, že je „nahatý“, ale zrovna po koupeli ![]()
A konečně povedená fotka naší Apolenky, protože jí hezky chytit na UTZ je nadlidský výkon ![]()
@Doublee Rozmazlování Ti závidím!
Na mě manžel pěkně prdí a včera jsem s ním trávila 12 hodin na baráku, který rekonstruujeme ![]()
Ale zase jsem padla do postele úplně hotová a spala po hodně dlouhé době celou noc, jen s buzením na čůrání ![]()
@ozzian No ja to asi vcechno proberu zitra, jak dostanu ty dve tasky obleceni od kamosky, at vim, co vsechno uz mam a nekupuju zbytecnosti ![]()
@ozzian Jak zvládáš to venčení? Já už jsem z toho hrozně unavená ![]()
Zatím bydlíme ještě v bytě, takže chodím co 4 hodinky k nám do lesa, ale ta manipulace…
I když je mám povětšinou na volno, tak si je na sídlišti raději připnu, když přecházíme a to tahání je hrozné ![]()
I když jsou naučeni u nohy, tak jakmile něco ucítí, tak silně zatáhnout a mají obě skoro 30 kg ![]()
Už jsem přemýšlela i o nějaké pomocné venčitelce ![]()
@SidiS Pro mě to byla hned jasná volba
Manželovi se také líbilo, ale furt nějak vymýšlel i jiné a shodli jsme se ještě na Amálce, ale nakonec to vyhrála naše Apča ![]()
@Chris12 my chodime navolno vsude, pres maly sidlistatko do lesa a maji vojenskou vychovu, takze zvladame 99% slovne, voditko ani nenosim. Spis se vyhybam ostatnim, pohyb a chuze mi zatim vyhovuje, ale hazet vzduchem cizi velky nevychovany psy, co by nas pripadne chteli otravovat, se mi ted uz nechce. Ale tady to vsechno chodi na flexine po sidlisti, v lese nikoho nepotkam, tak si jdu svym tempem, obcas hazim sisky, neco malo pocvicime, na pohodu. Az se definitivne otepli, tak emigrujeme na chatu a tam uz je to pohoda uplna, kdyz muzou byt vylepeni venku. Tahat by te asi nemeli, tebe to neboli? Mne jsou veskery zapojeni brisaku uz neprijemny ![]()
@Twixx jak jako zbytecnosi. Nic neni zbytecnost, to jsou strasne dulezity veci ![]()
Pupik teda peknej, ja se oblecu a jdu do vytahu, tam je velky zrcadlo ![]()
@ozzian Právě, že už mi to je na bříško nepříjemné
Pohyb s nimi mi vůbec nevadí…
Jako to vodítko mám max. na 10 minut, ale ti štekající smradi bez vodítka mi tak lezou na nervy, že když se k nám rozběhnout, tak mám sto chutí je nakopnout… Samozřejmě hysterické paničky pak ječí na mě, přitom se moje feny jenom oženou, když jim to štěká za zadkem ![]()
Taky se naštěstí do měsíce budeme stěhovat na barák, tak už budou mít zahradu..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat