Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Chris12 noo tak s timhle ja se ne**ru, ja mam psy vychovany a nikdo mi je opruzovat nebude, to uz jsem je tu davno naucila a ti co meli dojem, ze si muzou dovolit cokoliv, uz zjistili ze bud si dovolovat nebudou, nebo se jim pes vraci leteckou postou. Kdyz to nejde po dobrym..par kopancu uz taky bylo a nosim i paralyzer. Fenu mam pokousanou a nasledky ma na dozivoti a nazory neci na to, ze mu nacutnu cokla, kterej ani nevi jak se jmenuje, natoz ze by poslechl, me uz davno nezajimaji ![]()
@ozzian
Taky jsem párkrát letmo použila nohu, když nebylo jiné možnosti ![]()
Jinak, dotaz k dovolené. Dle účtárny mám nárok na celoroční dovolenou, tak teď vybírám. Budete si ji někdy vybírat po mateřské, před rodičovskou? ![]()
Už víte, kdy máte nástup na MD? ![]()
Pupendo. Porad osklivej a spicatej a i bez jidla mel 95 pres dirku. Dle prukazky 22+4, dle posledniho UZ 24+6
![]()
@Chris12 ja si pozadam pred odchodem na MD o proplaceni. Nastup mam do konce kvetna. Mimino se vsem zda o dost vetsi, tak buh vi jak to bude, mozna si moc volna od nastupu neuziju. Ale pokud mi nic nebude, chci byt v pracj co nejdyl, at sypou dukaty, valeni na zahrade mi nikdo nezaplati ![]()
@ozzian To mě právě na HR hrozně prosili, ať si jí vyberu, že na proplacení teď nemají budget ![]()
Ale všichni se tam dobře známe, tak jsem jim vyšla vstříc ![]()
Já mám právě možnost nastoupit na MD ( vychází mi to kolem 15/4) a ještě, jak budu sama chtít, tak pracovat z domova ![]()
Zatím jsem tedy ve fázi, kdy se na tu domácí „pohodu“ zatím fakt těším
tak uvidíme, kdy vymizí ta idea ![]()
@Chris12 píše:
Jinak, dotaz k dovolené. Dle účtárny mám nárok na celoroční dovolenou, tak teď vybírám. Budete si ji někdy vybírat po mateřské, před rodičovskou?
Už víte, kdy máte nástup na MD?
Já si jí asi vyberu před nástupem na mateřskou.Nastup mám v rozmezí 6.-20.4.
@Chris12 uvidime, zatim mam plan takovy, od dubna musim zaskolit zastup, i tak to bude spis malo, jestli vydrzim az do konce kvetna, takze bych jim radila ty prachy mit nachystany, protoze kdyz se pujdu valet bez zaskoleni, tak muzu asi skromne rict, ze to tam muzou zavrit ![]()
@Ivuska2812 píše:
Tak co dneska na snídaniasi si uděláme volske oko
dneska jsme si s malou ráno hráli(chlap v noci prilezl), jelikož jsme četli článek, že tento týden poprvé otevírá oči a že jí máme zkusit posvitit baterkou na obličej, co bude vyvádět a taky že jo
dokonce dostal kopanec i do ucha
![]()
![]()
Já dnes snídala neslazenou řídkou krupičku s máslem ![]()
baterkou jsem ještě nesvítila…Ale dneska malej Manžela taky pěkně kopl do dlaně ![]()
@ozzian píše:
@Twixx jak jako zbytecnosi. Nic neni zbytecnost, to jsou strasne dulezity veci
Pupik teda peknej, ja se oblecu a jdu do vytahu, tam je velky zrcadlo
No tak jasne, ze to jsou strasne dulezity veci
Ale asi nemusim mit 10 bodycek v 56, kdyz mi z ni treba za tyden vyroste a my jich pouzijeme jen 5 za tu dobu ![]()
Nojoo tak bodycka, ty vubec neresim, ja fakt z obleceni nekoupila skoro nic. Kdybys videla, jak to vypada u mamy..fakt na trojcata do tri let
ja mam ty zabavnejsi zbytecnosti ![]()
@ozzian píše:
Pupendo. Porad osklivej a spicatej a i bez jidla mel 95 pres dirku. Dle prukazky 22+4, dle posledniho UZ 24+6![]()
Pomoc, exhibicionistka ve vytahu! ![]()
Krasny pupik mas, nekecej, ze je osklivy
![]()
@Ivuska2812 píše:
Tak ten olejicek od Saloos mám podobný, přímo na prsa, mám je teď dost suché a svědí to potom, tak mi je chlap každý večer promastiaspoň něco když už nic
Já jsem tento týden taky vytahala věci z komody a roztridila oblečení a sepsala jsem si to podle velikosti abych zjistila co mám a co ne
hraček ještě moc nemáme, jen plyšáky
@Chris12 píše:
@ozzian Právě, že už mi to je na bříško nepříjemnéPohyb s nimi mi vůbec nevadí…Jako to vodítko mám max. na 10 minut, ale ti štekající smradi bez vodítka mi tak lezou na nervy, že když se k nám rozběhnout, tak mám sto chutí je nakopnout… Samozřejmě hysterické paničky pak ječí na mě, přitom se moje feny jenom oženou, když jim to štěká za zadkem
Taky se naštěstí do měsíce budeme stěhovat na barák, tak už budou mít zahradu..
Jo to nesnášním, štěkající hystercký malý psi na velký… To je o průser, stačí málo a je průser na světě. Ségra má taky takového malého (parsoina) a mě sio teda moc nedovolí štěkat po psech. Ale když jde s mámo tak jo…Já totiž jak sní jdu já a něco zkusí tak letí vzduchem…a ona si to příště rozmyslí…Takže pak jen kouká…to jí nechám, ale když jdeme nesmí se otáčet a tak za nima…To našim taky dělá. U mě má smůlu. Čekám kdy mě někdo sprdne, ale jak jsem měla NO, tak já tohle chování těch malej přímo nesnáším. Takže jí dám důrazně najevo že tohle ne a pak mi šlape jak hodinky…nebudu riskovat že až ji zase budu venčit že kvůli štěkání jí někdo zaousne. Včera štěkala na syna, protože se dotkl dědy, tak jsem jí chytla za srst pod krkem a byl klid…Před tím tam na ní ségra asi 5 minut ječela a ukazovala na ní pěst protože na Rádíka štěkala…Ale pak se ten štěkot zošklivil tak jsem zasáhla…Tohle dělat nebude. Docela jsem se divila že mi ségra nic neřekla…Ona jí bere jak miminko ale to prostě nemůže, prostě je to pes a je i tak na žebříčku, prostě pod náma. Nemůže být na úrovni jako my, to si pak bude moc vyskavot a akorát někoho pokouše… Nevím zda mě správně chápete, snad nikoho nepohorším. Ale kdybych se takhle chovala k ovčákům, tak mě sežerou, asii tak. Takže já ségry psa mám ráda, ale budu se k ní chovat jako psovi né jak k miminu…
@ozzian Tak ty ja treba zatim nemam skoro zadne
My mame jedine tu zirafu Sofii, pak kousatko a sumici zviratko. A par plysaku, tot vse
hracky budu kupovat az pozdeji, pockam, co od koho dostanu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat