Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
stačí když budeš mít brambory, vajíčko, cibuly, smetanu
Já v nejhorším když už nemohu vydržet chuť na kulajdu dělám bez kopru… Mám teda ráda i když tam je trochu sušených hub…Ale oželím jak kopr tak houby ![]()
@ozzian píše:
@Ivčule34 infarkt, zomriem![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mela cely zivot buliky, ty jsem se prave pred tim stekajicim poterem naucila chranit, nechali by si delat na hlavu donekonecna. To tady bordice by si kousla rada, ale na to, aby nekoho poradne vytrestala, uz nema kondici, tak ted holt ty nezasvecene musim obcas krotit ja.
Poslala jsem tam miminovi kulajdu a hned se mele vicjak to funguje-jim se hned neco upousti do te vody? Mne prijde, ze se vzdycky hned hrne, aby mi toho sezral co nejvic
jsem zvedava, jak bude aktivni zitra, az se bude mit ukazat. Vsadim se, ze ma rohy
Jim to jde zkrz placentu do pupeční šňůry rovnou do tělíčka… plodova voda je směs tebou vytvorene vody a jejich vyloučených věci … teď už spíše jen jejich… ![]()
Mě se teda malej začne vždy hejbal jak v rádiu začnou hrát Lady Gaga a Bradley Cooper Shallow
je to od toho co jsem shlédla ten film a pak si to párkrát pustila na youtube…
Ewinka2. Na Queeny taky pěkně reágoval
A ten film fakt super.
Taky mi kope když tu začne pták ječet ![]()
@Ivčule34 píše:
Jim to jde zkrz placentu do pupeční šňůry rovnou do tělíčka… plodova voda je směs tebou vytvorene vody a jejich vyloučených věci … teď už spíše jen jejich…
No a oni si to pěkně polykají
![]()
Jinak dneska Ráno proběh sexík
Jenže jak dlouho nebyl, tak se manžel neudržel a já mu v tom nejlepším nechtěla kazit radost tím že mu řeknu že jsem říkala že má s citem…
A už zase špiním ![]()
Kopr mám suseny smetana je taky jdu parit kulajdu… ![]()
No na ten řecký jogurt pohanku banán oříšky linecky rohlicek ananasový juice tam dat kulajdu ![]()
To bude párty
![]()
@Lemur84 píše:
No a oni si to pěkně polykají![]()
![]()
Jj
pak to mateřské mléko musí být božská mana ![]()
@ozzian Taky jsme měli bulíka.Já ty psí miluju
Teď máme pitbulku ale už je to stará babka je jí 13
Holkyyyyy, nedelejte mi tu chut na kulajdu!
Ja bych si taky dala, ale nemam ingredience ![]()
@SidiS jsou super ale uz nechci. Vsichni kardiaci, nikdo nedozil 5 let, fakt peklo pekelny. Nejlepsi byla cela zrzava, tu jsem si brala v jejich 2 letech, takova medunka cervena, zivotni pes ![]()
Já prostě chci a chci a chci třeba tohle (ne doslova ale a z růžové kdyztak modrou) a mít to uz hotové ať jsem v klidu…
https://youtu.be/yR8rbqS2ZTI
Jediné co jsem zvládla sama bylo vymalovat (jsem na černé listině protože ne na bílo…) a osadit stropní lišty, ale ty potřebuji ještě za čistit…
A koupit pax skříň - jedine co on sestavoval byly dveře to jsem já nedala sama… A holky to byste se příště raději střelili než to s ním absolvovat znovu…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat