Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ozzian A to když včera přišla dcera ze skauta, tak říkám šáhni na dědu…Jenže jak jsem tam byla, tak si ta čuba nic nedovolila, naštěstí jen dědovi olizovala ruku… Ona to když se před měsícem a něco začala hárat, tak pořád lezla dětem na bundy naši neměli nachystané kalhotky, začala hárat až ten den když jsem jí přišla venčit. No tak jsem jí 2× z těch bund shodila, po třetí se po mě ohnala. Tak jsem jí čapla dostala po palici a chytla jsem jí za srst u krku, přitiskla k zemi a žařvala fuj to nesmíš… To slovní bylo jako první, pak následovalo to ostatní. Ona se mi pak podřizovala a už si to nedovolila. Pak koukám ona zas na těch bundách, tak jsem na ní jen houkla , ta vylítla a už tam raději nešla…
@Doublee píše:@SidiS píše:
@Doublee Jak se nechat „rozmazlovat“? Neumím si to nějak představit .No, protože se o všechno doma starám já, tak dnes nechám aspoň vaření na muži a budu se válet. To je třeba pro mě rozmazlování, protože na to nejsem zvykláAha tak to my by jsme byli bez jídla a nebo bych pak nepoznala kuchyň
My to nijak neprožíváme asi tím že už je to druhý dítko.
Jako věcičky to připravuju ale pokojíček to už jev režii chlapa.Musíme nejdřív přestěhovat ložnici a z toho bude dětský pokojíček.Ale je prej ještě čas
@Doublee tak ten můj na mě prdí… respektive o masáž nohou jsem si řekla 2 krát když už nebylo zbytí a zada a bříško to opravdu potřebovali… A ty kecy k tomu no darmo mluvit…
O to že by začal dělat něco s pokojickem ani nemluvě…
Alespon ze když má dny jako včera kdy se chová jak mestruujici kojot…A já to nevydržím a pošlu ho k šípku a jdu spát tak přijde přečíst malému pohádku…
Postará se sem tam o myčku a vynese odpadky (ale to dělal i předtím…)
Před svatbou dokonce i vařil…
@Chris12: krásný pupík i fotecka
@Twixx taky moc krásný pupicek
@Ivčule34 Mě manžel pomáhal s nádobím než jsme pořídili barák…nebo než jsme se přstěhovali. když byl většinou doma, střídali jsme se s nádobím ob den…Teď to dělám já nebo děti, jenže jak jsem doma, tak mě to štve, takže nádobí udělám, děti dlouho nádobí nedělali…Mě to prostě na té lince rozčiluje…
@Lemur84 to je neco na me
ja je mam rada a skocila bych pro ne z mostu, ale musi fungovat, bez rukou a zbytecnych kecu. A ohnat se po me, tak se sbira o futra. Ale jasny, kdyz ma takovou vychovu, tak to nikdo nespasi. Zasnu, ze to nekomu nevadi. Ja nechapu, jak muze nekkmu nevadit skakani, zebrani atd. On to proste dela..hm, tak by to proste nedelal
![]()
Holky uz pomalim, to je takovy luxus u toho nestat, mam vysete seminka, uklizene pradlo, povesene nove, jdu na dalsi bordely co jsou vsude kolem a vari se to samo, jen to voni ![]()
Všechny máte krásné pupicky!!!! ![]()
Můj pupek má dnes 94cm a je 26+6/27+0
Nejvíce miluji ty idiotsky pejskaře co si pořídí bojové plemeno, nevychovaji ho a nechají ho běhat na volno…
![]()
@E.winka 2 píše:
Lahvicka posledni zachrany
No to jo, ale mam ten podvazek i s tou lahvickou (stale plnou
) schovany dodnes ![]()
@ozzian My mame zrcadlo snad na kazdem kroku, ale taky je uplne nemusim ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat