Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19160
9.3.19 22:19
@Ivuska2812 píše:
Ty pozorne chlapy vám závidím holky, ja si tu kytku pomalu musím vydupat na narozky i svátek :roll:

Každej chlap na to není a tvůj má určitě jiný přednosti.

• načítám...
13843
9.3.19 22:21
@Lemur84 píše:
Proti mě a Zupíně jsi obr…Já mám 153Cm…ona podobně myslím +1cm…

Tak to mas pred spajzem malo mista?
A taky ti leze ven pupik? :think: :mrgreen:

• načítám...
13843
9.3.19 22:27
@Twixx píše:
No mela pred temi par tydny, kdy jsem to sem davala :lol: ale od te doby mi tam asi nekdo v noci pridal dalsi dite a mam najednou desny lavor :mrgreen:

Nekdo ti tam pridal dalsi dite? :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
13843
9.3.19 22:30
@Twixx píše:
No byla jsem hrozne mile prekvapena :) tak pit nemusis, si jen prituknes a hotovo :)

Jo to jo..pripitek bych dala a pak uz nic to je jasne..preci jenom budu mesic pred porodem a kdyz jsem uz ted tak unavena a hlavne vecer hotova,nedokazu si predstavit, ze budu v nakem klubu v noci..

• načítám...
13843
9.3.19 22:32
@Ivuska2812 píše:
No jo, asi jsem přecitlivěla.. Dost mě to mrzí :roll: jinak na tom gauči pořád spí, budila jsem ho asi třikrát a jen něco mluvil ze spaní, tak jsem mu tam hodila peřinu a nechala ho tam, však on v noci prileze do ložnice, až se pořádně vzbudí :lol: dokonce se mi to i líbí, měla jsem původně v plánu, že ho vytrestam a budu na tom gauči spát já, ale pak mi došlo, že s tím břichem a zadama bolavema bych potrestala akorát sebe.. Stejně jsem mu tam dneska chtěla ustlat za to jak byl na mě hnusnej, co říkal :roll:Změřim se zítra, už ležím v posteli :lol:

Jestli byl napitej nema s chlapem cenu nic resit, to fakt nedelej..bud rada ze usnul,zitra to bude lepsi,uvidis :)

• načítám...
13843
9.3.19 22:34
@ozzian píše:
Tak zitra fotime aktualni pupiky? :mrgreen:

Jj..muzem :pankac:

• načítám...
13843
9.3.19 22:36
@Ivuska2812 píše:
Valentýn u nás probíhal podobně :,( nic jsem nedostala a byla jsem z toho zklamaná, jeste když každý sdílí ty fotky a je toho plný svět okolo a tak jsme se nejdřív pohádali a pak jel pro kytku až co jsme se pohádali, ale to už jsem mu říkala ať nikam nejezdí, že už to nemá smysl ani ten pravý význam.. No nakonec pro tu kytku stejně jel a přijel s ní a říkal, že valentýn nesnáší, že ho jeho bývalá podvadela a tak na to nehraje a ze tu kytku nemám k Valentýnu ale protože mě miluje.. No ale jako jsme spolu přes 9 let a on letos řekne toto? :nevim: :roll:

Hele Valentyna pritel taky bojkotuje,je ti koministickej svatek a hotovo :mrgreen:
Ale mame na Valentyna i vyroci tak jdeme vetsinou na vecu nebo si udelame nakej peknej den,ale vetsinou bez darku..

• načítám...
5358
9.3.19 22:40

Díky holky, dobrou :*

• načítám...
13843
9.3.19 22:42
@SidiS píše:
@Ivuska2812 To jsou chlapy někdy jim to prostě nedochází.Taky mám doma Míru :lol:My dneska byli s mužem v kině na Ženy v běhu a musím říct že se mi to fakt líbilo.

Zeny v behu se mi taky libilo..byla jsem na tom s mamkou a segrou :palec:
S pritelem jdeme do kina zitra,na nakej scifi akcnak od Marvela na ceskej film by tam semnou asi nesel..

• načítám...
5331
9.3.19 22:46

@SidiS moc děkuji. @E.winka 2 holky měly na placce „tým nevesty“, ségra „svědek“ a já „nevěsta“. Na šerpě Bride to be. Na stole osvětlí lístky se srdíčky. Dostala jsem toho hooodne. Krabici první pomoci s návodem do manželství (např. palicku, kondomy, alkohol,.....), pak vždycky nějaký balíček- deku s Mickym pro malého, různé blocky a tužky, propisku s návodem (jako že na predmanzelskou smlouvu, nový autogram, abych měla co hodit po manželovi, abych ho měla čím dloubnout, …v nejhorším na rozvod), vitamíny, knížku Murphyho zakonu, olejicek a jiné drobnosti pro prcka, sexy podvazek, uhackovanou tašku na postylku a košíček… a jiné drobnosti…

• načítám...
7012
9.3.19 22:47
@SidiS píše:
@Twixx Super úlovky :palec: Já už se musím krotit s těma hafříkama.Chci ještě v dubnu vyrazit do primarku :oops:

Ja se uz taky budu krotit, v pondeli dostanu od kamaradky dve tasky obleceni, tak to budu muset probrat a doplnit seznam, co vsechno uz mam :lol:

• načítám...
7012
9.3.19 22:48
@E.winka 2 píše:
Pekne :palec: ,ja uz se radsi obchodum vyhybam..nejspis bych neodolala a mam toho uz dost :mrgreen:

To detska obleceni se proste nejak kupuje samo, to ani nechces a uz mas plnou tasku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
7012
9.3.19 22:50
@E.winka 2 píše:
Nekdo ti tam pridal dalsi dite? :mrgreen: :mrgreen: :palec:

Asi jo, protoze jeden den jsem nemela bricho skoro zadne a dalsi den dvakrat tak velky 8o :lol:

• načítám...
5331
9.3.19 22:51

@Ivčule34 děkuji. Nastávající je už nervózní :lol: prý aby nespletl a nedal mi pravou :P a že abych mu ten správný prst vystrcila :P tak jsem mu rekla, ze ten jeden neber budu mít udělaný jinak :palec:

• načítám...
19160
9.3.19 22:51
@E.winka 2 píše:
Zeny v behu se mi taky libilo..byla jsem na tom s mamkou a segrou :palec:
S pritelem jdeme do kina zitra,na nakej scifi akcnak od Marvela na ceskej film by tam semnou asi nesel..

To my na český chodíme.Naposled jsme byli na Doktoru Martinovi záhada z Beskyd a to byla teda hámotina strašná :lol:
Já jsem slíbila zítra dceři že půjdeme na Psí veličenstvo :lol:

@Dannylinka To jsou krásný dárky.Hlavně si ten den užít.Organizaci přenech někomu jinýmu a ty si to užívej :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100