Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zupina píše:
jak děláte takové to TADY a na to kliknete a je tam odkaz?
to jde jen na PC, napíšeš text a odkaz si zkopíruješ do schránky, pak text označíš a dáš ikonu zeměkoule s přílohou a vložíš tam ten odkaz ![]()
@ozzian podle utz jsme dnes 23+1 … Říkám si že je špatně natočený a zase vystrkuje zadek. Doufám že to tak bude. Na UTZ jsme byli ve středu a vše bylo v pořádku. Kolik
@ozzian kolik vazite? My jsme měli cca 600g… Pardon za druhou zprávu. Nějak jsem to nechtěně odeslala
![]()
@Dannylinka píše:
Ahoj holky. Tak já dnes super kup v Kaufu. Měli za polovic poporodni vložky na den i noc, dva druhy kalhotek a další potřebné věci![]()
Kolik tak budu potřebovat poporodnich vlozek?
Příspěvek upraven 10.03.19 v 22:57
většinou se doporučuje 100ks (ty vatové, mění se často, později stačí intimky) nevím, jestli je v porodnici dostáváte, my ano, tak mi jich stačí míň
@Uzliceknervu tak to jste skoro stejně, my máme být 23+1 ve čtvrtek a ten náš kaňour je velkej - vážíme 723g (+/- 109g tam dali, ale stejně je velkej), takže je možný, že tvůj čas teprve přijde a nebo schválně kope jinam
já to ani necítím do ruky, jen když ležím a kope pořádně, tak jsou vidět otřesy zevnitř břicha, případně vlnění, když tam dělá kotrmelce.
@Káťa19 100ks? Eeee, fuuuj :/ v porodnici by být měly v hojném množství, ale počítám, že nějaký nejvíc obyč, takže jsem vybavená 3 balíky a víc kupovat zatím nebudu, jsou to takový fošny, že bych tam musela jít s krosnou a ne s taškou ![]()
@Uzliceknervu Ahoj!
Tak pokud na utz bylo vsechno v poradku a ty ho aspon trochu citis kazdy den, tak to bude asi v pohode
Ja teda pohyby citim dost, ale obcas se otoci oblicejem dovnitr a jsou takove slabe, jednou byl takhle otoceny tri dny a skoro jsem ho necitila
@Káťa19 No vždycky se najde
Ale on teď je stejně pořád pryč. Předtím když jsme byly v DKA a nejezdil na služebky tak to tak bylo…Před těhotenstvím taky, te´d kvůli těhotenství jsme to omezily… A on te´d stejně pořád někam jezdí…Tento týden nakonec od úterý do pátku bude pryč.
@ozzian včera večer jsem kopané do ruky cítila ale jakmile položil na břicho ruku přítel bylo ticho po pěšině
ty jo to jste Teda velcí
víš jestli kluk nebo holka?
Dobré ráno Maminky
.. Tak jsem vás konečně až dnes zase dočetla,moc informací.. ten náš malý špunt je taky ve směs pěkný ďáblík.. Když ho chvíli necítím, natahnu starý budík, napne se břicho a hned ho cítím
.. Zítra jdeme na kontrolní ultrazvuk kvůli levé zvětšené ledvine, tak snad nám řeknou dobré zprávy.. A koukneme se zdá mu pindik neupadl, pořád tomu nemůžu uvěřit ale jsem moc ráda.. U dcery jsem to obrecela že jsem čekala holčičku (chtěly jsme Chlapečka) a teď tomu nemůžu uvěřit
Přibrala jsem 8 kg a přes bříško 103cm..
Kočárek ještě nemáme uvažujeme nad 3ma
příjde mi že jsem nako pozadu, když tady čtu co všechno už máte ![]()
@ozzian píše:
Ja je mam z te Pilulky taky z akce za tuhle cenu. A jsou teda sileny, takovy matracemam tri baliky a doufam, ze nebudou potreba.
A proc myslíš ze by nebyly třeba ![]()
6ti nedělí jsou pěkný jatka… ![]()
Jj dlouho tmavou prodyšnou sukni na ty vedra ocenis neskutecne… A je opravdu nutné větrat jinak je infekce což je dost špatné…
Jo lepší jsou ty co mají ty lepící proužky jinak ti při chůzi putuje…
@Siesta1 informuj se dopředu jestli nachlazení či léky na něj nemůžou ovlivnit výsledky testů na cukrovku… PS: A nechceš si raději vzít neschopenku?
@Ivuska2812 to jsou pitomci ze těhotný nezavolaji ať nejezdí… no alespoň den volna hezky si ho užij!
@Lemur84 krvácení už ok?
@Dannylinka nepodceňuj větrání opravdu ty naše bavlněné klasiky za tu trochu pohodlí nestojí…alespoň ne na začátku…
@ozzian píše:
@Káťa19 100ks? Eeee, fuuuj :/ v porodnici by být měly v hojném množství, ale počítám, že nějaký nejvíc obyč, takže jsem vybavená 3 balíky a víc kupovat zatím nebudu, jsou to takový fošny, že bych tam musela jít s krosnou a ne s taškou
jo tak potom taky na doma no… já doporučuji 60ks mít a sice jsou tlsté, ale prostě příjemné, igelit bych nechtěla v žádném případě… jediný co mi vadí, že lezou ![]()
@ozzian píše:
@Káťa19 100ks? Eeee, fuuuj :/ v porodnici by být měly v hojném množství, ale počítám, že nějaký nejvíc obyč, takže jsem vybavená 3 balíky a víc kupovat zatím nebudu, jsou to takový fošny, že bych tam musela jít s krosnou a ne s taškou
No ono je ze začátku dobré si tam dávat 2-3, kvůli protečení. Už si to přesně nepamatuji, ale dvoje jsem v těch síťovkách rozhodně měla…
@ozzian ano my máme les z obou stran v paneláku 5.patro takže jsem čekala kdy na nas nějaký spadne a nám takto troubí kamna takže úplně stejně jako u vás a od Vánoc mame novou postel za 25tisic americkou, takže te chápu
už se taky tesim na chatu, koukám že v tomto ohledu jsme na tom skoro stejně ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat