Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21681
11.3.19 08:48
@Zupina píše:
jak děláte takové to TADY a na to kliknete a je tam odkaz?

to jde jen na PC, napíšeš text a odkaz si zkopíruješ do schránky, pak text označíš a dáš ikonu zeměkoule s přílohou a vložíš tam ten odkaz ;)

• načítám...
11.3.19 08:49

@ozzian podle utz jsme dnes 23+1 … Říkám si že je špatně natočený a zase vystrkuje zadek. Doufám že to tak bude. Na UTZ jsme byli ve středu a vše bylo v pořádku. Kolik

• načítám...
11.3.19 08:51

@ozzian kolik vazite? My jsme měli cca 600g… Pardon za druhou zprávu. Nějak jsem to nechtěně odeslala :nevim: :lol:

• načítám...
21681
@Dannylinka píše:
Ahoj holky. Tak já dnes super kup v Kaufu. Měli za polovic poporodni vložky na den i noc, dva druhy kalhotek a další potřebné věci ;)

Kolik tak budu potřebovat poporodnich vlozek?

Příspěvek upraven 10.03.19 v 22:57

většinou se doporučuje 100ks (ty vatové, mění se často, později stačí intimky) nevím, jestli je v porodnici dostáváte, my ano, tak mi jich stačí míň

• načítám...
6721

@Uzliceknervu tak to jste skoro stejně, my máme být 23+1 ve čtvrtek a ten náš kaňour je velkej - vážíme 723g (+/- 109g tam dali, ale stejně je velkej), takže je možný, že tvůj čas teprve přijde a nebo schválně kope jinam :mrgreen: já to ani necítím do ruky, jen když ležím a kope pořádně, tak jsou vidět otřesy zevnitř břicha, případně vlnění, když tam dělá kotrmelce.

• načítám...
6721
11.3.19 08:53

@Káťa19 100ks? Eeee, fuuuj :/ v porodnici by být měly v hojném množství, ale počítám, že nějaký nejvíc obyč, takže jsem vybavená 3 balíky a víc kupovat zatím nebudu, jsou to takový fošny, že bych tam musela jít s krosnou a ne s taškou :poblion:

• načítám...
7012
11.3.19 08:54

25+3 kluk

@Uzliceknervu Ahoj! :mavam: Tak pokud na utz bylo vsechno v poradku a ty ho aspon trochu citis kazdy den, tak to bude asi v pohode ;) Ja teda pohyby citim dost, ale obcas se otoci oblicejem dovnitr a jsou takove slabe, jednou byl takhle otoceny tri dny a skoro jsem ho necitila

• načítám...
12032

@Káťa19 No vždycky se najde :-) Ale on teď je stejně pořád pryč. Předtím když jsme byly v DKA a nejezdil na služebky tak to tak bylo…Před těhotenstvím taky, te´d kvůli těhotenství jsme to omezily… A on te´d stejně pořád někam jezdí…Tento týden nakonec od úterý do pátku bude pryč.

• načítám...

@ozzian včera večer jsem kopané do ruky cítila ale jakmile položil na břicho ruku přítel bylo ticho po pěšině :lol: ty jo to jste Teda velcí :) víš jestli kluk nebo holka?

• načítám...
11.3.19 08:56

24+6 Vojtíšek

Dobré ráno Maminky :D .. Tak jsem vás konečně až dnes zase dočetla,moc informací.. ten náš malý špunt je taky ve směs pěkný ďáblík.. Když ho chvíli necítím, natahnu starý budík, napne se břicho a hned ho cítím :).. Zítra jdeme na kontrolní ultrazvuk kvůli levé zvětšené ledvine, tak snad nám řeknou dobré zprávy.. A koukneme se zdá mu pindik neupadl, pořád tomu nemůžu uvěřit ale jsem moc ráda.. U dcery jsem to obrecela že jsem čekala holčičku (chtěly jsme Chlapečka) a teď tomu nemůžu uvěřit :dance: Přibrala jsem 8 kg a přes bříško 103cm.. :oops: Kočárek ještě nemáme uvažujeme nad 3ma :lol: příjde mi že jsem nako pozadu, když tady čtu co všechno už máte :think:

• načítám...
3075
11.3.19 08:59
@ozzian píše:
Ja je mam z te Pilulky taky z akce za tuhle cenu. A jsou teda sileny, takovy matrace 8o mam tri baliky a doufam, ze nebudou potreba.

A proc myslíš ze by nebyly třeba :think:
6ti nedělí jsou pěkný jatka… :?
Jj dlouho tmavou prodyšnou sukni na ty vedra ocenis neskutecne… A je opravdu nutné větrat jinak je infekce což je dost špatné…
Jo lepší jsou ty co mají ty lepící proužky jinak ti při chůzi putuje…

@Siesta1 informuj se dopředu jestli nachlazení či léky na něj nemůžou ovlivnit výsledky testů na cukrovku… PS: A nechceš si raději vzít neschopenku?

@Ivuska2812 to jsou pitomci ze těhotný nezavolaji ať nejezdí… no alespoň den volna hezky si ho užij!

@Lemur84 krvácení už ok?

@Dannylinka nepodceňuj větrání opravdu ty naše bavlněné klasiky za tu trochu pohodlí nestojí…alespoň ne na začátku…

• načítám...
21681
@ozzian píše:
@Káťa19 100ks? Eeee, fuuuj :/ v porodnici by být měly v hojném množství, ale počítám, že nějaký nejvíc obyč, takže jsem vybavená 3 balíky a víc kupovat zatím nebudu, jsou to takový fošny, že bych tam musela jít s krosnou a ne s taškou :poblion:

jo tak potom taky na doma no… já doporučuji 60ks mít a sice jsou tlsté, ale prostě příjemné, igelit bych nechtěla v žádném případě… jediný co mi vadí, že lezou :roll:

• načítám...
12032
@ozzian píše:
@Káťa19 100ks? Eeee, fuuuj :/ v porodnici by být měly v hojném množství, ale počítám, že nějaký nejvíc obyč, takže jsem vybavená 3 balíky a víc kupovat zatím nebudu, jsou to takový fošny, že bych tam musela jít s krosnou a ne s taškou :poblion:

No ono je ze začátku dobré si tam dávat 2-3, kvůli protečení. Už si to přesně nepamatuji, ale dvoje jsem v těch síťovkách rozhodně měla…

• načítám...
5358

@ozzian ano my máme les z obou stran v paneláku 5.patro takže jsem čekala kdy na nas nějaký spadne a nám takto troubí kamna takže úplně stejně jako u vás a od Vánoc mame novou postel za 25tisic americkou, takže te chápu :lol: už se taky tesim na chatu, koukám že v tomto ohledu jsme na tom skoro stejně :lol:

• načítám...
5358
11.3.19 09:00

@Uzliceknervu vítej mezi námi :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky