Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6721
11.3.19 09:38

@Twixx co to máš za prcka? Vím, že tu někdo dával takovou šílenou ortézu i s kšandama, nebo to bylo jinde? Vypadalo to jak středověka ortopedická pomůcka a taky to mělo být na nadnášení břicha :think:

• načítám...
7012
11.3.19 09:43
@ozzian píše:
@Twixx co to máš za prcka? Vím, že tu někdo dával takovou šílenou ortézu i s kšandama, nebo to bylo jinde? Vypadalo to jak středověka ortopedická pomůcka a taky to mělo být na nadnášení břicha :think:

Hele, mam to pujcene od kamosky a znacka je Carriwell, tak se kdyztak mrkni na net, je to asi ten uplne nejobycejnejsi pas ;)

• načítám...
3075
11.3.19 09:46
@Lemur84 píše:
@Ivčule34 Zatím krvácení ok, žádné není…Snad to tak zůstane…
Drzim palce ať to tak je i nadále :palec:
@Lemur84 píše:
Není tu někdo i na konci května? :think:
To budu asi já neb termín je 9.6. A pokud vydržíme 2v1 tak je plán ven CS v 38-39tt… :think:
@Uzliceknervu píše:
@Káťa19 jo takhle… To sem pak o něco klidnější.. Já si ještě říkala že nejsem úplně stihla jak lanka. Teda ne zas úplně veliká ale jako těhotná jsem vypadala už před otěhotněním :think: tak jestli to nemůže být třeba i tím že jsem taková výraznější

Může to být i tím… ale spíš jste ještě „mladí“ a on nabere sílu a „zmlátí“ tě… :lol: :palec:

• načítám...
11.3.19 09:47

24+6 Vojtíšek

@ozzian Děkuji, už jsem celkem klidnější.. Nám to bylo celkem jedno zda holčička či chlapeček hlavně aby ten malý špunt byl v pořádku a zdraví ;) i doktor říkal že se to prý u chlapečku stává.. Přikládám foto, snad to doopravdy pindik je ;) :lol: :oops:

• načítám...
6721
11.3.19 10:01

Ali vsuvka :D
ty nárazníky jsou na kolínka na lezení, aby mu to neklouzalo a mohl svištět.

• načítám...
6721
11.3.19 10:03

@AnnaKristyna12 my ho máme takhle pěkně zespoda, to už je druhý UZ, na tom prvním byl jen pytlík :D nejlíp to bylo vidět právě když kontroloval ledviny :dance:

@Twixx a nosíš ho? Je příjemnej? Mně se líbí, že je to mrňous, že se v něm člověk nepaří a není to další vrstva ke kalhotům „s břichem“, to mě děsně štve, látka přes břicho a ještě tričko, nesnáším to.

• načítám...
11.3.19 10:06

@Ivčule34 Tak my máme ještě něco po dceři, co se týče - autosedačky a vaničky.. Oblečení ne to tak průběžně kupujem.. ;) V květnu zajedem na chalupu pro postýlku a až se rozhodnem jaký ten kočárek tam pak i ten.. Když jsem čekala holku, tak jsem musela mít všechno teď hned, jenže jak ty věci doma už jsou připraveny, přišlo mi to jak věčnost to čekání kdy přijde na svět.. :nevim: Tak jsem si řekla že u kluka nikam spěchat nebudu :dance: :lol: jen se musím pochlubit co si přítel přinesl z obchodu na malého.. :lol:

• načítám...
3075
11.3.19 10:08

@Siesta1 a ty jsi zaměstnanec nebo OSVČ?

@ozzian píše:
@Uzliceknervu to by spíš mělo mít vliv na to, že to neucítíš do ruky nebo neuvidíš tak zřetelně zvenčí, ale zevnitř by to asi mělo být cítit tak jako tak? Třeba se tam jen tolik nečílí a chová se způsobně :lol:

Záleží i na tzv. „Vnitřním tuku“…on zesílí a pak mamcu zmydli :lol: :palec: :lol:

@Twixx souhlas… taky si myslím ze si @Siesta1 zaslouží odpočinout si a pořádně se vylezet… :palec:

@Lemur84 no to ty sestry flakaji… to by ti zavolali 19.3… :zed:
@ozzian píše:
@Uzliceknervu my taky ne, protože jsme chtěli fotit jenom pindíse :mrgreen: fotka sice taky nic extra, ale JE TAM, to je hlavní.@Ivčule34 kterej, ten stahovací poporodní? Já už jdu zítra zase plavat, ale taky to není spása, to bych musela chodit denně a to nestíhám zase kvůli čoklům :nevim: vidíš, pás ještě nemám. Nejvíc se mi pozdával Farlin.

Ten těhotenský podpůrný pás… uleví zádům třeba vzít na procházky se psi… nemuze se pořád aby svalstvo neochabovalo ale ty mas velkýho kluka který rychle poskočil vahove tak si trochu úlevy a podpory zasloužíš… ;)
Poporodní až po porodu… pomůže na případnou diastazu a střeva…

@Twixx jj nějaky takovy pás :palec:

• načítám...
12032
11.3.19 10:09

@ozzian Krásný věcičky z Alíku…

@AnnaKristyna12 Jé to je roztomilý obleček :-)

• načítám...
3075
11.3.19 10:13
@ozzian píše:
@Twixx co to máš za prcka? Vím, že tu někdo dával takovou šílenou ortézu i s kšandama, nebo to bylo jinde? Vypadalo to jak středověka ortopedická pomůcka a taky to mělo být na nadnášení břicha :think:

Ty kšandy jsem já jsou odendavaci tehu pás od ergonu… :lol: vzala je s ksandama kdyby nakonec byly treba :think:

• načítám...
11.3.19 10:13

@ozzian my když byli na tom ultrazvuku ve 20tt tak nám to oznámil že je to kluk, pak se tam tak nako mrcasil a že to nevypadá že by mu měl upadnout :).. Tak uvidíme zítra ;).. Jinak ty věcičky z Ali jsou úžasný, to si objednavas sama nebo přes někoho???

• načítám...
11.3.19 10:19

@AnnaKristyna12 tak to je super bodycko :D to musím mít :mrgreen:

• načítám...
3075
11.3.19 10:20
@ozzian píše:
Ty kšandy jsem já jsou odendavaci tehu pás od ergonu… :lol: vzala je s ksandama kdyby nakonec byly treba :think:
@ozzian píše:
Ali vsuvka :D
ty nárazníky jsou na kolínka na lezení, aby mu to neklouzalo a mohl svištět.

Super taky nad nimi uvažuji - jsou tyhle i vyměkčené na kolínka? Všude plovoucka nebo dlažba… jo ještě jsem viděla ABS ponožticky :dance:
Krásný bodycka! :palec:

@AnnaKristyna12 tak to jsi na tom jak já… krásné body! :lol:

• načítám...
6721
11.3.19 10:20

@AnnaKristyna12 sama. Kdybys viděla, co toho už z Ali mimino má..škoda mluvit. Myslím, že holky tu už ze mě musí bolet hlava. Pokud jsem je nedrtila s pytlíkem, tak je drtím s Alíkem :D vtipný je, jak ti dr. používají stejný výrazivo. Nám řekl, že to je pytlík a co tam je, to už mu neuplave :mrgreen:

• načítám...
13012
11.3.19 10:21
@Káťa19 píše:
to jde jen na PC, napíšeš text a odkaz si zkopíruješ do schránky, pak text označíš a dáš ikonu zeměkoule s přílohou a vložíš tam ten odkaz ;)

Tož to je na mě Asi moc složité :lol: a jsem skoro furt na mobilu to je fakt :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100