Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zupina Pekny pupicek, i kdyz to neni moc videt, jak sedis ![]()
Mne to nedalo, jak jsem tu vcera ukazovala ten svuj mega lavor, prislo mi, ze nemuze byt tak velky a ze jsem asi jen nafoukla. Tak jsem se dneska vyfotila jeste jednou a prijde mi teda ted mensi, a uz ani tolik netaha a netlaci jak vcera
Pridavam pro srovnani obe fotky
@AnnaKristyna12 píše:
@Uzliceknervu na Facebooku v tom marketplace.. Paní je z Plzně.. To mám celkem z ruky.. @Twixx No tak to není vůbec špatný nápad
Ja jsem objednavala od pani z Karlovych Varu
Ta komunikace byla sice trochu komplikovanejsi, ale to proto, ze jsem si toho dost navymyslela, co chci, ale jinak zatim prijemna zkusenost, tak uvidim, co mi prijde a pak sem dam fotky ![]()
@ozzian píše:
@AnnaKristyna12 kolik že chce za to hnízdo?
jo, už to vidím. vždyť to nejspíš jen překupuje a tahá to sem, podívej se na web té, co to skutečně šije, za kolik je má. akorát někomu nacpeš peníze do kapsy. navíc je to hnízdo malý, nemá sundatelnej potah atd. ![]()
@Twixx píše:
Hele, laskave mi to nekaz, jo?![]()
![]()
Taky jsi mohla rict, ze samozrejme mam pravdu, dneska je mnohem mensi a vubec nevypadam jak vyvrzeny vorvan
to víš že jo, i ten úhel fotky máš úplně stejnej, jasně, úúúúplně ti břicho zmizelo a zítra budeš mít místo něj hrb na zádech
jak jste se v sobotu měřily, tak jsem přijela nafouklá a nažraná jak lev z tý oslavy, naivně jsem si ráno splasklá myslela, že budu mít přes pupíka tak o 5cm míň. A co myslíš? Asi se mi pokazil metr ![]()
@ozzian prý to šíje dcera.. Právě proto se bojím přes internet no a z Pardubic jen tak do Plzně nepojedu
foceno teď!
@AnnaKristyna12 je to možný, že to sem vozí, protože podle webu nikam ven neposílá. Já nevím, jak to není pratelný bez toho vnitřku, abys nebyla smutná. Mám takovou zkušenost se psíma pelechama, vypere se to jednou, tak vycpávka se v tom nahrne na jednu hromadu a už s tím nejde nic dělat. A přijde mi teda dost maličký, to je na chvíli ![]()
@ozzian u dcery jsem to neměla, to ještě nebylo tolik hitem
.. A myslím si že máš naprostou pravdu..
juknu se u nás v babycentru.. ![]()
@ozzian Alík zas super
Já furt čekám ![]()
@AnnaKristyna12 To bodýčko je super taky do globu mrknu.
Už nevím na co jsem.chtěla reagovat jste toho nakecali hodně.
Jo nechcete skupinu uzavřít když sem dáváme svoje fotky a pak fotky mimin?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat