Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@AnnaKristyna12 to bude zase mastný jak prase, ne? Já nevím, třeba na Fleru a tak, tam se vůbec neboj podívat a kdyžtak objednat..
@SidiS píše:
@ozzian Alík zas superJá furt čekám
![]()
@AnnaKristyna12 To bodýčko je super taky do globu mrknu.
Už nevím na co jsem.chtěla reagovat jste toho nakecali hodně.
Jo nechcete skupinu uzavřít když sem dáváme svoje fotky a pak fotky mimin?
No my uz mame jednu uzavrenou skupinu
Jmenuje se Zdravim TEHULKY https://www.emimino.cz/…nkovani/390/?… ![]()
@Twixx No jak chtějí holky ale když jsem budeme dávat fotky tak bych to uzavřela
@ozzian píše:
@Zupina na mobilu je tu naprd kde co, např. jsem včera nepřišla na to, jak se dostat do fotek, když jsem potřebovala vidět ty pupíky, žejo
To se na PC dá? Já sEm na 98%lezu jen přes mobil… kde to je u PC? ![]()
Díky za info! Za mě byla móda koberce tak se tohle neresilo jen nám staly vlasy ze statické elektřiny jak jsme pádili po tech krepsilonovych kobercích tj. kolena v pohodě ale teď máme dřevěnou dubovou podlahu a dlažbu a koberec jen trochu v ložnici a v obýváku pod konferenčním stolkem. ..
A na nějaké podložce to dítě neudrzis… lezou všude…
@AnnaKristyna12 ha musím do globusu
![]()
Hoď sem prosím ten face s hnizdama… diky!
No to je jak ten můj já mu ukazují body 50/56 a můj muž na to „to je pro nedonošené?“ Říkám ne… pro normálního… jak ne? to je malý.. říkám jak malý? A on vytáhne body 62 s hláškou tohle je pro narozený…
![]()
A ještě povídání ze tam snad dělám poradnyho chlapa ne?
![]()
Jo kdyby to tak měli rodit oni tak by velikost novorozence mohla být max 42
![]()
@Siesta1 chápu ale popravdě řečeno pokud tě tam chtějí a stojí jejich busines jen na tobe tak tam nemají mít okolo nemocné… A ty s malým stojíte za víc…
@Zupina krásný pupicek ![]()
@ozzian píše:
@Twixx no já ho mám v černým taky menší..![]()
Jj černá je nejlepší… sice vypadám jak těhotná vdova… ale s rozkosnym malým pupickem
![]()
@Twixx píše:
Hele, laskave mi to nekaz, jo?![]()
![]()
Taky jsi mohla rict, ze samozrejme mam pravdu, dneska je mnohem mensi a vubec nevypadam jak vyvrzeny vorvan
Je menší! Určitě jsi byla nafouklá
![]()
@AnnaKristyna12 to nevypadá špatně!!!
lze sundat potah?
Ale zase je to to rozdelitelne? Ze so rozváže a je z toho hnízdo pro větší dítě? ![]()
@ozzian píše:
to víš že jo, i ten úhel fotky máš úplně stejnej, jasně, úúúúplně ti břicho zmizelo a zítra budeš mít místo něj hrb na zádech![]()
![]()
![]()
![]()
jak jste se v sobotu měřily, tak jsem přijela nafouklá a nažraná jak lev z tý oslavy, naivně jsem si ráno splasklá myslela, že budu mít přes pupíka tak o 5cm míň. A co myslíš? Asi se mi pokazil metr
O 5 víc?
![]()
@SidiS píše:
@ozzian Alík zas superJá furt čekám
![]()
@AnnaKristyna12 To bodýčko je super taky do globu mrknu.
Už nevím na co jsem.chtěla reagovat jste toho nakecali hodně.
Jo nechcete skupinu uzavřít když sem dáváme svoje fotky a pak fotky mimin?
Jsem pro uzavření skupiny… ![]()
@Ivčule34 Manzel taky, jak jsme byli nakupovat v sobotu, vytahl bodycko 46 a prej tohle je pro koho, pro nedonosene?
Tak mu rikam, ze ne, ze jsou treba i mensi deti, anebo dvojcatka se rodi mensi ![]()
@AnnaKristyna12 píše:
@ozzian abych nekecala posílám foto.. Co mi paní psala
Já ti nevím, tohle se mi moc nezdá. Nechci teda paní křivdit.
Já teda kupuju většinu věcí přes net, nesnáším lítání po obchodech, ale tahle cena je podezřelá. Vždyť za to snad nepořídí ani materiál, ne? Koukla bych třeba na Fler. Na ten já nedám dopustit. Sama tam nakupuju i prodávám. Teď jsem si tam nechala ušít pro malou polodupačky třeba. A hnízdo vyberu asi taky tam…
@ozzian píše:
@Ivčule34 ne, furt stejně, třetí dobračka do party
Znáš to, to nejlepší chodí po 3
![]()
@Twixx píše:
@Ivčule34 Manzel taky, jak jsme byli nakupovat v sobotu, vytahl bodycko 46 a prej tohle je pro koho, pro nedonosene?Tak mu rikam, ze ne, ze jsou treba i mensi deti, anebo dvojcatka se rodi mensi
Si snad mysli ze tam máme vjezd do dvojgaraze
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat