Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12032
11.3.19 21:06

Holky tak jsme doma všichni :-) Děti nadšený z taťky…Tak si ho užívají. Dneska přijel o něco dřív, právě kvůli tomu vichru včera, byly jsme zkontrolovat ještě barák. Naštěstí vše ok.

Jinak já taky dnes pořád něco jím, za chvilku si půjdu pro mléko, mám na něj děsnou chuť…
Chtěla jsem dělat vanilkový puding ala ozzian ale bez čokošky :-) Jenže už je pozdě, tak zítra…Už se těším :-)

Zupí, zákusky vypadají super!

Kdo dělal tu bezlaktózovou bábovku, máš super formu…

Kdo se ptal na cukrovku? Chris (nevím přesně přezdívku) mě sestra řekla že mám výsledky v pořádku když jsem si volala. Ale tak úplně si jistá nejsem…poslední hodnotu jsem měla 8,5 a to je dost hraniční. Na netu je dokonce psáno že při této hodnotě se už jedná o těhotenskou cukrovku. Volala jsem si do té laborky a tam mi sdělili že to je hraniční a že záleží na posouzení mé dr…Tak uvidím 19.3. až tam půjdu. Jsem totiž měla u předchozích dětí těhotenskou cukrovku. A po druhém dítěti jsem měla dost dlouho zvýšenou glukózovou toleranci. Tak jsem zatím jen vynechala sladké věci, nejím zákusky a td…to jsem před testem jedla v kvantech…

@fjallarefur vítej :)

Jinak jste tu řešili uzavření skupinky, jsem pro…

• načítám...
3075
11.3.19 22:17

@fjallarefur :mavam: Vítej!

• načítám...
19160
11.3.19 22:21
@Káťa19 píše:
Holky s tim soukromim, jsme v diskuzi a ta podle me nejde uzavrit, jen skupina, nebo ano? @admin :think:

Jsi zkušená tak to nějak ošéfuješ?

Na mě skočila nějaká viróza mám rýmu kašel a bolí mě celej člověk.Doufám že to bude zítra lepší

• načítám...
280
11.3.19 22:38

@Ivčule34 Děkuji 8) Přesně do té barvy jsem se teď prostě zamilovala :D Prostě jsem musela mít tyrkysový nebo mátový :mrgreen: Korbička je prostorná - patří k těm největším na trhu. A je to trojkombinace takže sporťák ano i sedačka je tam s adaptéry (do auta však uvažujeme koupit novou a hlavně fakt bezpečnou-maxi cosi nebo cybex).

• načítám...
13843
11.3.19 23:04
@AnnaKristyna12 píše:
@Ivčule34 Tak my máme ještě něco po dceři, co se týče - autosedačky a vaničky.. Oblečení ne to tak průběžně kupujem.. ;) V květnu zajedem na chalupu pro postýlku a až se rozhodnem jaký ten kočárek tam pak i ten.. Když jsem čekala holku, tak jsem musela mít všechno teď hned, jenže jak ty věci doma už jsou připraveny, přišlo mi to jak věčnost to čekání kdy přijde na svět.. :nevim: Tak jsem si řekla že u kluka nikam spěchat nebudu :dance: :lol: jen se musím pochlubit co si přítel přinesl z obchodu na malého.. :lol:

To je vtipne :mrgreen:

• načítám...
13843
11.3.19 23:11
@AnnaKristyna12 píše:
@Twixx poslala mi i stránky jen nejsou v češtině..

To je divne ze nejsou v cestine, proc je ma v jinem jazyce..a pani je ceska? Ja mam teda usite hnizdecko take na zakazku a bylo to za 1.000,–

• načítám...
13843
11.3.19 23:13
@SidiS píše:
@ozzian Alík zas super :palec: Já furt čekám :mrgreen:

@AnnaKristyna12 To bodýčko je super taky do globu mrknu.

Už nevím na co jsem.chtěla reagovat jste toho nakecali hodně.

Jo nechcete skupinu uzavřít když sem dáváme svoje fotky a pak fotky mimin?

Taky bych skupinu uzavrela,ale nevim zda to jde.. :nevim:

• načítám...
13843
11.3.19 23:16
@Zupina píše:
No jo pupík ten jsem včera nevyfotila, výtah tu nemáme :D tak aspoň takto. Zdravíme s ukopanym pindou.
Holky ta mi včera dávala jak byl ten vítr a bouřka, až jsem měla strach že se něco stane jak to dole bolelo. Já toho moc nenaspala a ona evidentně tAky ne

Peknej pupicek..tak uz jste se rozhodli pro jmeno?😁

• načítám...
13843
11.3.19 23:22
@SidiS píše:
@Twixx No jak chtějí holky ale když jsem budeme dávat fotky tak bych to uzavřela

Opravdu dobrej napad to uzavrit..nevim proc bych mela chodit sem a jeste do jine uzavrene skupiny kam chodi ty same holky.. :mrgreen: pak bych nevedela kam co pisu :nevim: :pankac:

• načítám...
13843
11.3.19 23:40

Holky dneska vas nedoctu, jsem teprv u 16hodiny..vubec jsem se sem nedostala. Rano jsem spala tak tvrde,vzdycky jsem se vzbudila a misto toho,abych vstala jsem zase usnula,nakonec jsem vstavala ve 12:30 :oops:, udala k obedu kvetakove placicky s bramborem a jela do prace..tam jsem se nezastavila a najednou bylo po 20 hodine, nakup, cesta domu, k veceri hambac a kus dortu :mrgreen: a pak jsme si pustli s chlapem pohadku,ale usnul u toho tak si rikam ze vas prectu..nemam sanci :zed: :mrgreen: jdu spat,dobrou :mavam:

Holky pekne ultrazvuky s pindikama👍
Uz nevim,kdo tam daval tu babovku,ale krasny vzor a jak chutnala kdyz byla bezlepkova?
@Lemur84 bud rada, ze jsou deti u mamky,alespon si odpocines,to ted potrebujes kdyz jsi krvacela..doufam,ze uz je vse v poradku.. :) chtela jsem napsat,ze konecne muzete zkusit ten sexik na pracce,kdyz nemuzou prijit deti :mrgreen: ,ale nevim jak to ted mate po tom krvaceni :think:

• načítám...
12032
11.3.19 23:46

@E.winka 2 sexík nechci teď ani vidět! :cert: :cert: :cert: :roll: :mrgreen:
Naštěstí je vše ok, a děti tu už jsou :-) Takže by to zase nešlo i kdyby to šlo…

• načítám...
1480
12.3.19 03:30

Dobre ráno, tak Já už zase od 2:00 jsem vzhůru :(
Přitom konecne posledni tyden jsem spala jakz takz v pohodě :?
Jedna vyhoda, že po doktorce nemusím do práce, tak půjdu ještě chrnět :)

• načítám...
1480
12.3.19 03:32

@Lemur84 no jako, sladke si taky moc neodpoustim, co si budeme povídat :D
Uvidíme, holt kdyztak najedu na dietku, svět se mi tím nezboří, hlavně aby mimi bylo v pořádku :oops:

• načítám...
5331
12.3.19 05:02

Dobré „rano“ taky se celou noc prevaluji. Nevím, čím to je. Jestli vnitřní stres za svatby už… :think: :zed:

• načítám...
6721
12.3.19 05:47

Ja dnes spala jak poleno..a jeste bych mohla :roll: tak se jdu strachat ven, je tam kosa :?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100