Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Veeerousek píše:
@Dannylinka To je fajn, že nemusíš pak jezdit daleko. Já ani nevím, kdy a kam půjdu na 3. velký utz, všechno se dozvím příští týden… snad. Já i kdybych si musela platit fotku tak si ji zaplatím, ale hlavně, že budu vědět, že je vše ok a mám památku.
Jinak holky máte už domluvenou fotografku na těhu focení nebo focení miminka? Já ještě nic domluvené nemám, ale už bych asi měla…
Jo jo newborn domluvený mám a teď 9.4. se jdeme nechat vyfotit celá rodina.Snad bude hezky
@E.winka 2 Jsem zvědavá jestli se na Bulovce potkáme na monitorech ![]()
Já peču docela ráda teď se těším na Velikonoce to se vyřádím
Jen tak na podráždění chuťových buněk ![]()
Jo a hezký formy na bábovky mají klasický na Alíku ![]()
@Veeerousek píše:
@Chris12 To mně mrzí, že máš špatný cukr. Třeba bude zítra lepšíJinak já mám staršího doktora a ten na to trochu dlabe, a to i přesto, že jsem před 2 lety měla operaci srůstů a měla s tím problémy.
No domnívám se ze je čas vyměnit lékaře… ![]()
@Twixx píše:
@E.winka 2 Mnam, to bude dobrota, tvarohova babovka s kremem, polita cokoladou![]()
Ja četla s krenem
a říkám si ksakru tak daleko jsem se s chutemi ještě nedostala…
![]()
@ozzian sice blbec ale fotky dobrý! Je pěkný! No ja měla výhodu ze můj doktor ma 4D takže jsem nakonec jen musela sladit termíny manžela a volno na přístroji…
Hele ozzian teď me napadlo, ze např ty tycinky od myprotein jsou hodně obohacený všemi vitamíny… nejsou i ty tvoje? Protože tyhle mají snad 2násobné dávky oproti femibionu 2…
![]()
TAK CO DĚVČATA BUDEME ZAVÍRAT? ![]()
@Ivčule34 Já bych zavřela.
Tady odkaz na ty formy z Alíku
US $4.99 21%OFF | BAKER DEPOT Silicone Mold for big Cake Flower Crown shape pastry Baking Tools 3D Bread cake form Pizza Pan DIY birthday wedding
https://s.click.aliexpress.com/e/cZ4mrjFb
@SidiS píše:
@E.winka 2 Jsem zvědavá jestli se na Bulovce potkáme na monitorech![]()
Já peču docela ráda teď se těším na Velikonoce to se vyřádím
Jo a hezký formy na bábovky mají klasický na AlíkuJen tak na podráždění chuťových buněk
Ty kraso, dobre ty!
Tak to ja taky rada delam vselijake pekne zdobene dorty a tak ![]()
@Ivčule34 Klidne muzeme zavrit, ale nejdriv by bylo asi dobry vytvorit tu soukromou skupinu a pozvat do ni vsechny, co tu jsou, ale zatim do ni neprispivat, dokud se tam nezkopiruje tahle konverzace…
nebo nevim, jak to udelat, aby v tom pak nebyl zmatek…
@Twixx píše:
Holky, tak tohle jsem vcera dostala od kamaradky![]()
![]()
jéé tak to by se mi také líbilo ![]()
@SidiS Tak sem taky dam par svych vytvoru na „podrazdeni chutovych bunek“ ![]()
Holky jste šikovný, já velikonoce miluju a taky si je užiju co do vaření a pečení, blbý je, že přítel sladký vůbec, ale fakt vůbec nežere ![]()
@ozzian píše:
Já sedím u pc, tak to mám zkusit?
No ja nevim, muzes to zkusit
ja to neumim, tak do toho radsi nebudu stourat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat