Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
411
12.3.19 08:16

@Chris12 To mně mrzí, že máš špatný cukr. Třeba bude zítra lepší :) Jinak já mám staršího doktora a ten na to trochu dlabe, a to i přesto, že jsem před 2 lety měla operaci srůstů a měla s tím problémy.

• načítám...
7012
12.3.19 08:18
@Veeerousek píše:
@Chris12 To mně mrzí, že máš špatný cukr. Třeba bude zítra lepší :) Jinak já mám staršího doktora a ten na to trochu dlabe, a to i přesto, že jsem před 2 lety měla operaci srůstů a měla s tím problémy.

No to je teda fakt hodne zvlastni pristup… :?

• načítám...
13843
12.3.19 08:18
@Veeerousek píše:
@Chris12 Jůůů tak to máš moc fajn. Já jsem ve státní správě, takže mi taky teď v novém roce přidávali a není to špatné.
Jinak holky vám dělá doktor ultrazvuk i při poradně (kontrole)? Já mám poslední fotku z 2. scr a příští čtvrtek jdu do poradny, tak snad se dozvím víc o malém a taky budu mít nějakou fotku, když nemáme ani 3D.

Mě dělá doktorka ultrazvuk vždycky, ale trvá to tak 15 vteřin, mrkne na srdíčko, řekne tady je hlavička, tady nožičky a je to..spíš se mě ptá jestli je vše ok a probíráme to..ani délku děložního hrdla mě už nekontroluje, že prej se to dělá jen jednou a dle nějaké studie to není třeba tak se to standardně nedělá, ale říkala, že mi to vyšetření klidně udělá, že ze své praxe i porodníka je to kolikrát třeba :nevim: no a zváží mě, změří tlak a zkontroluje moč..toť vše :mrgreen:

• načítám...
411
12.3.19 08:19

@SidiS No já právě byla u jednoho a ten se dvakrát podíval a říkal, že to nepůjde a já čuměla, že jako je tak rychle hotový, proto jsem jela ještě k druhé doktorce, že když už jsem odcházela brzo z práce (po druhé) tak to někdo musí přece udělat. Navíc byl arogantní jak hrom a já takové lidi, když je neznám, nesnáším. Dělal si pomalu z toho srandu, že mi to prostě neudělal. Ani jeden po mě nechtěl peníze, že mi nedali fotku. Dneska se znovu objednám, to stejně vychází už na termín, kdy budu na dovolené, takže mi to je jedno a nějakou fotku chci..... Sice budu už pozdě, ale sami říkali, že se můžu ještě objednat, tak uvidím no :,( V noci a teď v práci mám křeče, můj doktor tam dneska není, takže to vidím tak, že to dnes přežiju v práci a pokud mi furt tak bude tak už půjdu na neschopenku. Začínám se víc a víc stresovat a nestojí mi to tady za to.

• načítám...
13843
12.3.19 08:23
@Twixx píše:
@E.winka 2 Babovku jsem davala ja ;) Byla dobra a byla bezlaktozova, lepek tam byl normalne :) Takova hodne bananova i kokosova, ale ponekud vlhka, ale to kvuli tomu bananu a kokosovemu mliku :)

tak bezlaktozova máš alergii? tak že byla vlhka jedině dobře, ne? nikdo by nechtěl suchou bábovku :mrgreen:
Dostala jsem teď formu na bábovku (ale klasika, né tak pěknou) a tak se na ní taky chystám, dostala jsem od babičky recept na tvarohovou a chci jí pak na dvakrát překrojit jako korpus na dort, nacpat do toho krém (asi z pomazánkového a šlehačky něco vytvořím) a pokapat čokoládou..

• načítám...
7012
12.3.19 08:29
@E.winka 2 píše:
tak bezlaktozova máš alergii? tak že byla vlhka jedině dobře, ne? nikdo by nechtěl suchou bábovku :mrgreen:
Dostala jsem teď formu na bábovku (ale klasika, né tak pěknou) a tak se na ní taky chystám, dostala jsem od babičky recept na tvarohovou a chci jí pak na dvakrát překrojit jako korpus na dort, nacpat do toho krém (asi z pomazánkového a šlehačky něco vytvořím) a pokapat čokoládou..

Nn, ja ne, ale byla jsem vcera za kamaradkou se podivat na jejiho prcka, a ta ma prave intoleranci a navic ted musela mit bezmlecnou dietu kvuli tomu, ze mel maly prujem. Tak jsem musela experimentovat, jelikoz ani bezlaktozovy tvaroh/mleko jsem do toho nemohla dat. :)
Jako ja mam taky radsi takove ty vlacne/vlhci babovky, ale treba manzel nema rad, kdyz je to takove jako kdyby to nebylo propecene (i kdyz to propecene samozrejme je :lol: )
Forma je silikonova a dostala jsem ji od segry, je z nemecka, takze ti bohuzel nereknu, kde ji kupovala. Ale nejspis ji objednala pres Amazon, ta vsechno objednava odtud :mrgreen:

• načítám...
13843
12.3.19 08:30
@Chris12 píše:
@Veeerousek me dr dela utz pr každé poradne a pokud chci foto, tak nikdy není problém :nevim:Jinak, už jdu z toho cukru a ani jsem se k zátěžovemu testu nedostala, cukr jsem mela nalačno 6,10 :,(
Takže zítra ráno na druhý pokus.

jee..tak to mě mrzí, snad to bude zítra lepší..když to nevyjde musíš to brát tak, že jsi to zjistila včas a můžeš se vyvarovat sladkého aby byl malej zdravej..tak bych to brala já :)

• načítám...
7012
12.3.19 08:30

@E.winka 2 Mnam, to bude dobrota, tvarohova babovka s kremem, polita cokoladou :P :)

• načítám...
13843
12.3.19 08:32
@SidiS píše:
@Veeerousek A ten 4D sis platila? Já jo a fakt si tam s tím hodinu hrála různě ho šťouchala abych nějakou fotku měla.
Ten přístup je teda nic moc.A co zkusit najít jinýho doktora?
@Chris12 Ajéje to je hodnota horní hranice cukru :think: Tak držím palce ať je to zítra lepší@E.winka 2 Jsem ráda že jsem dojela domů.Bolí mě všechno :think:

Tak to chce do postele a nic nedělat, nějaké bylinky (co můžem :mrgreen: ) a zkus ten výplach nosu jestli máš i rýmu..fakt to pomáhá :palec:

• načítám...
13843
12.3.19 08:34
@Twixx píše:
Nn, ja ne, ale byla jsem vcera za kamaradkou se podivat na jejiho prcka, a ta ma prave intoleranci a navic ted musela mit bezmlecnou dietu kvuli tomu, ze mel maly prujem. Tak jsem musela experimentovat, jelikoz ani bezlaktozovy tvaroh/mleko jsem do toho nemohla dat. :)
Jako ja mam taky radsi takove ty vlacne/vlhci babovky, ale treba manzel nema rad, kdyz je to takove jako kdyby to nebylo propecene (i kdyz to propecene samozrejme je :lol: )
Forma je silikonova a dostala jsem ji od segry, je z nemecka, takze ti bohuzel nereknu, kde ji kupovala. Ale nejspis ji objednala pres Amazon, ta vsechno objednava odtud :mrgreen:

Tak to měla kámoška radost,ne? to jsi vymyslela pěkně :D
Taky jsem dostala silikonovou, ale nikdy jsem v ní nepekla..musí se taky vymazávat a vysypávat?

• načítám...
6721
12.3.19 08:35

Pytlík Ondra :)

Tak, ještě přidávám fotky, co se povedly, a pak vás dočtu.
Jinak teda musím říct, že zážitek nic moc - doktor arogantní, povýšenej machýrek, nebýt tam s náma ta tchýně s přítelem, tak jsem ho poslala do pr*dele hned mezi dveřma, nechápu, proč tu práci dělá. Upřímně, nebýt to přes Slever a platit za to plnou cenu, tak mu to tam otřískám o hlavu. Byl mi strašně nepříjemnej a to mimino to cítí, takže se ukázal chvíli a pak se schoval do polštáře a už nechtěl. A to ještě málem neproběhlo, protože poukaz platil do 10/3 (neděle), my tam byli objednaní na včera 11/3 (pondělí) a když jsem se v prosinci objednávala, tak jsem to 3× zdůrazňovala, že poukaz je jen do tehdy a tehdy a že budeme ještě asi moc malí, jestli lze jít později. Ano, nic není problém, hlavně když to víme už teď. Tak nás málem vyhodil, že už mu to neproplatí, leda si to zaplatit. Tak jsem mu řekla, ať to laskavě zkusí, že neděle je odjakživa nepracovní den, tak jako ten code ještě fungoval, ale asi jít o den později, tak už nás fakt nenatočí. Strašnej přístup, fakt. Na Sleveru má tu akci pořád - GynHelp Praha - Hostivař. Už nikdy :nevim: ale tak přítelova mamka s jejím přítelem z toho měli životní zážitek, oni se na něj fakt strašně těší a nikdy tohle neviděli a asi ani už neuvidí. Malej si pořád šmudlal nosík a doktor říkal, že je dost aktivní, takže jsou ty fotky všechny dost mázlý. Jediný rozumný, co z něj vypadlo, bylo ať jsme rádi, že stejně jako matka - pokud je zdravá a cítí se skvěle, tak se hýbe, cvičí a celkově prospívá. Kdybych byla špatná, tak taky ležím radši bez pohybu. To samé platí o miminu dvojnásob, máme být rádi, že je to divoch. No, taky se ptal, v kolikátém jsme týdnu, tak mu říkám, že oficiálně 23, ale že jsem zvědavá na jeho názor, že prý je velkej. Tak mi řekl, že tohle ON nedělá, že to není jeho práce. Jasně, gynekolog, kterej poskytuje všechny UZ vč. 4D, chápu, že to pro něj musí být španělská vesnice, říct aspoň názor, vidí těch mimin určitě málo. Fakt holky - kretén neskutečnej :pankac: no nic, tak kluka jsme viděli, pytlík má fakt velkej, už jsem úplně v klidu :mrgreen:

• načítám...
13843
12.3.19 08:35
@Twixx píše:
@E.winka 2 Mnam, to bude dobrota, tvarohova babovka s kremem, polita cokoladou :P :)

Moc nepeču, tak jsem zvědavá jak se to povede..jsem taková pekařka začátečnice :mrgreen: :oops:
Ráda vařím ale pečení jsem nikdy nemusela, jak ho teď hodně baštím, začínám péct :pankac:

• načítám...
20907
12.3.19 08:36

@Káťa19

Dobrý den,

reaguji na nápad k uzavření diskuse. Postup je většinou takovýto - tuto diskusi zamkneme tak, že tu zůstane, ale nepůjde do ní dále přispět. Některá uživatelka založí soukromou skupinu a začne do ní zvát ostatní účastnice a zároveň požádá nás, adminy, abychom tuto diskusi zkopírovali do této skupiny, kde v ní budete moci pokračovat.

Pokud máte zájem, založte některá skupinu a kontaktujte mě třeba v SZ :)

Hezký den, :kytka:

Josefina

• načítám...
6721
12.3.19 08:38

PS: tatínek bulel jak želva :mrgreen: já jsem jako správný cynik řekla, že ty záběry jsou hnusný, připomínají mi to sklepení z Ghoula :mrgreen: a ta morfologie ve 20.tt byla 100× zajímavější (což byla, mě medina baví, chtěla jsem jít studovat ideálně patologii). Konec hlášení na chvíli :mrgreen:

• načítám...
6721
12.3.19 08:40

Jo a ještě nic nezavírejte, já vás nemám dočtený, panika-chaos-stres 8o 8o 8o :lol: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100